login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Megszűnt a Synology DS216+ és a DS716+, előrendelhető a DS216+II és a DS716+II


[2016-05-24]

Április végi hírünkben jelentettük be, hogy várhatóan június elejétől az Intel Celeron N3050-es processzorcsalád frissülése miatt a DS216+ is kényetelen lesz megújulni. Mostanra elfogytak a DS216+ készleteink, a DS216+II viszont – jelen állás szerint – csak június elején érkezhet először hozzánk. Mától viszont már előrendelhető webshopunkból! Jelenleg tehát egyik „+” jelzésű kétlemezes DiskStation sincs készleten, mivel a DS716+ is pont most és pont úgy frissül, mint a DS216+... A jövő hét első napjaiban azonban a DS716+II már raktáron lesz, utána pedig 1 vagy két héten belül vihető a DS216+II is.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, ha már nincs készletük a DS216+ és DS716+ modellekből, akkor mielőbb vegyék fel kínálatukba a DS216+II és DS716+II típusokat!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.