login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Mától rendelhető a kisebb Mede8er lejátszó


[2012-11-28]

Előző hírünkben már bemutattuk a legolcsóbb 3D-s médialejátszónkat, ma pedig fel is került a webshopba a sima és a wifi-s modell is. Így minden viszonteladónk mától listázhatja, hirdetheti is saját kínálatában, és előrendeléseket is felveszünk rá. Az első szállítmány érkezése 7–10 napon belül várható. Ma felkerült a Marketing odalunkra több nagy felbontású gyári fotó is a MED600X3D modellekről (a korábbi kisebbek mellé), ezek akár nyomtatott reklámhoz is használhatóak.

Ajánlott végfelhasználói árak: 43 900 illetve 52 900 Ft. Valamennyi Mede8er lejátszónkhoz a Mede8erForum.hu oldalon használható termékregisztrációs kártyát, és 2+3 év garanciát adunk!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.