login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Új REVO rádiók kínálatunkban


[2014-01-13]

A mai napon – miután elindult az első szállítmány hozzánk – felkerültek a REVO legújabb modelljei a webshopba. Október elején adtunk hírt a SuperConnect-ről, majd a hónap végén az AXiS X3-ról is írtunk Nektek. Ezen két újdonság mellé érkezik még PiXiS RS néven a pár hete megszűnt PiXiS IR frissítése, amely már FM és DAB/DAB+ rádióvevővel is rendelkezik, így nem csak hálózati zenelejátszóként, de rádióként is használható. Ráadásul – amellett, hogy okosabb lett elődjénél – a PiXiS RS még olcsóbbá is tudott válni, így a valaha volt legkedvezőbb árú REVO rádiónk. Várhatóan 1 héten belül raktárról vihető lesz ez a 3 újdonság, és a korábbi modellekkel együtt immár 7-féle minőségi REVO rádiót kínálunk készletről. Az aktuális kínálatot bemutató magyar nyelvű leporelló letölthető a Marketing oldalunkról, de nyomtatott változatban is rendelkezésetekre áll, remélem akinek szüksége volt rá, már hónapokkal korábban kapott belőle, illetve folyamatosan küldünk neki.

Kérünk minden REVO-forgalmazónkat, mielőbb vegye fel kínálatába az újdonságokat, és tájékoztassa vevőit az érkezésükről!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.