login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Új termékcsomagok virtuális gépek mentéséhez


[2014-07-24]

8-féle szoftver+Synology DS214+ csomaggal bővült termékkínálatunk a webshop Szoftver kategóriájában. Az összeállítások egy darab DS214+-t és egy virtuális gépek biztonsági mentését végző programot tartalmaznak, így olyan cégek, rendszergazdák figyelmébe ajánljuk, akik virtualizálnak, és jelenleg a fő szerverükön (nem pl. NAS-on) tárolják virtuális gépeiket. Az Altaro és a Unitrends programjai világszerte népszerűek, Hyper-V, Citrix, VMware környezetben kínálnak megoldást a backupra. A Synology DS214+ pedig ideális célhely a mentéshez, link aggregációval összekapcsolható gigabites portjainak és kétmagos processzorának köszönhetően a sebessége is meggyőző.

Valamennyi csomag előnye, hogy a vásárló 10%-kal olcsóbban juthat hozzá rajtuk keresztül mind a szoftverhez, mind a DS214+-hoz!

 

Altaro Hyper-V Backup

Hyper-V környezetben 5 (Standard) vagy akár korlátlan számú (Unlimited) virtuális gépet tud menteni hostonként. Magyar leírás ITT olvasható róla, további infóért, a vásárlás előtti segítségnyújtásért és regisztrációért pedig EZEN oldalon jelentkezhetnek az érdeklődők.

Unitrends Virtual Backup

Citrix és VMware környezetbe összesen 6-féle megoldást kínálunk a Unitrends szoftverével. A PRO verziók csak egy hypervisort engednek kezelni a felhasználónak, míg az ENTERPRISE kiadások többet is. A Gold és Platinum jelzések a szoftverhez igénybe vehető gyártói support terén kínálnak választási lehetőséget. A Gold vásárlói munkanapokon, napi 12 órán keresztül, a Platinum vevői bármikor használhatják akár a „telefonos segítséget” is. Magyar leírás a hazai disztributor oldalán ITT olvasható.

A termékcsomagok megvásárlásának menete az alábbi:
Viszonteladóink a vevőiket a fentebb linkelt Altaro és Unitrends minioldalakra irányítják, ahol ők regisztrálnak, és segítséget kapnak a megfelelő szoftver kiválasztásában. Ennek ismeretében leadják partnereinknek a rendelést, akik tőlünk megrendelik webshopunkban a kiválasztott csomagot. Szállításkor a DS214+ kerül átadásra, és elektronikus formában egy egyénre szabott link, ahonnan a vásárolt szoftver tölthető le a végfelhasználó számára.

Magyar nyelvű bannerek:
Az akciós árú termékcsomagok jelen állás szerint szeptemberig bizonyosan kaphatóak lesznek, de várhatóan egész évben tudjuk kínálni őket ilyen feltételekkel. Népszerűsítésükhöz, reklámozásukhoz magyar nyelvű bannereket is biztosítunk a Marketing oldalon, 120×240, 230×160, 729×90 és 900×270 pixeles méretben, flash animáció és JPG fázisok formájában is.

Természetesen, egy erősebb Synology NAS akár arra is használható, hogy a virtuális gépeket tárolja, és a szerver innen futtassa őket. Ráadásul számos ezen funkcióhoz kifejlesztett szolgáltatással is rendelkezik, mint pl. LUN klónozás, backup snapshot, stb. – mindezeket extra beruházás (pl. további szoftver) nélkül is tudja (lásd a gyáró oldalon ITT). Ahol azonban a tárolás megoldott, vagy egyelőre nincs lehetőség fejlesztésre, ott egy kisebb DiskStation is remekül használható pl. a biztonsági mentéshez. Erre szeretné felhívni a virtualizáló cégek figyelmét ez az akció.

Kérünk minden Synology-viszonteladó partnert, akinek ügyfélkörében vannak virtualizációt használó ügyfelek, vegyék fel kínálatukba az új csomagokat!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.