login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Árcsökkenés két Synology DiskStation-nél, rendelhető az új hálózati kártya


[2016-08-31]

Jövő héten a már korábban beharangozott új RackStation modellek is rendelhetőek lesznek, most azonban végre árcsökkenésről is tudunk hírt adni. Úgy látszik, túlárazta a Synology a DS416-ot és DS416play-t, mert szeptember 1-től igen jelentősen csökkenti ezek árait. Nem kifutó termékekről van szó, vélhetően a fogyással nem elégedettek. A lényeg számunkra, hogy a DS416 ajánlott kisker ára bruttó 159 100 Ft-ról 131 900 Ft-ra, míg a DS416play esetében 167 400 Ft-ról 148 400 Ft-ta csökken holnaptól – viszonteladóink számára mától! (Mivel még van raktáron pár darab DS416play nálunk az eddigi beszerzési áron, amíg el nem fogynak, addig a viszonteladói árank kicsivel magasabbak lesznek sajnos, mint amikor már mi is olcsóbban kapjuk a következő szállítmányban őket. Illetve a pontos új árakat csak holnaptól mutatja webshopunk, addig ne rendeljetek, a mai rendeléseket törölni fogjuk ezekre a modellekre!)

Mától már rendelhető a Synology második 10-gigabites hálózati kártyája, az E10G17-F2. Az F2 jelölés arra utal, hogy ezen a kártyán már két darab 10 GBit-es port van, az 1-portos E10G15-F1 így továbbra is kapható lesz.

Kérjük Synology-t forgalmazó partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az új hálózati kártyát, és holnaptól (ne hamarabb és lehetőleg ne is később) aktualizálják a DS416 és DS416play árakat kínálatukban, és hívják fel vevőik figyelmét a nem mindennapi, jelentős mértékű árcsökkenésre, amely várhatóan új lendületet ad ezen két DiskStation eladásainak!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.