login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Olcsóbb lett a Skydigital Lockdown!


[2017-06-26]

Hála a kedvezőbb USD/HUF árfolyamnak, a múlt héten érkezett újabb Skydigital szállítmányunk után érezhetően olcsóbb lett a hardveresen titkosító 2,5"-es HDD/SSD külső házunk, a Lockdown SATA3. A bruttó végfelhasználó ár 1600 Ft-tal csökkent, így jelenleg 17 900 Ft, és bőséges készlettel rendelkezünk a termékből. Kérünk minden Skydigital-t forgalmazó partnerünket, frissítse árlistáját ennek megfelelően!

Szintén kapcsolódó hír, hogy az asztali gépekbe szerelhető, a belső merevlemezt titkosító Skydigital SATABAY-ből már csak 3 darab maradt raktáron, és ezen készlet elfogyása után már nem lesz kapható!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.