login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Raktáron az iEAST lejátszók


[2017-07-10]

A májusi viszonteladói találkozónkon bemutatott iEAST hálózati zenelejátszóink első szállítmánya megérkezett végre hozzánk! Marketing oldalunkról elérhető a termékcsalád valamennyi termékfotója, amivel csak rendelkezünk, csakúgy mint logók és angol nyelvű adatlapok, valamint a hamarosan induló iEast.hu weboldalunkon nyújtott terméktámogatásról szóló pecsét.

Részletes magyar nyelvű bemutatót ITT tettünk eddig közzé egy 7 oldalas cikk formájában, ennek anyaga viszonteladóink számára is szabadon használható!

Az iEAST termékcsalád nem titkoltan a Sonos és a Denon HEOS portfólió konkurenciájává kíván mielőbb válni, amit minőségi hanggal (pl. Wolfson és ESS Sabre DAC-ok, STMicroelectronics digitális végfokok használatával) kíván megvalósítani, miközben jelentősen kedvezőbb áron érhető el, mint a célba vett márkák termékei. A gyártó folyamatos szoftverfejlesztést ígér, és egyre több otthonautomtizálási rendszerrel is kompatibilissá teszi a lejátszókat, az okosotthonba integrált multiroom rendszer érdekében.

Kérjük azon viszonteladóinkat, akik kínálatába illenek a hálózati zenelejátszók, mielőbb vegyék fel az iEAST modelleket kínálatukba, bízva benne, hogy segítségükkel felpezsdülhet a nyári pangás, ami az eladásokat ilyenkor jellemzi.Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.