login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Jelentősen kedvezőbb HiMedia árak mától!


[2017-08-01]

Legutóbbi hírünk (Poporn Hour árcsökkenés) után többen kérdeztétek, hogy mi a helyzet a HiMedia androidos boxok árával. Teljesen jogos kérdés, hiszen ezeket is USD ellenében szerezzük be – közvetlenül a gyártótól –, így a gyengébb dollár kedvezőbb forintos árcédulát jelenthetne. Szerencsére a Q10Pro és Q5Pro modellekből a készletünk gyakorlatilag napokon belül elfogy, így mindenképpen rendelnünk kell. A H8 Plus-ból még bőven van, de ha most jönne, természetesen az is olcsóbb lenne, így kénytelenek vagyunk ezt a típust leakciózni amennyire csak lehetséges, hogy a drágán érkezett régi készlet mielőbb elfogyjon (és reménykedünk, hogy közben nem erősödik vissza a dollár...).

A fentiek alapján mától így néznek ki az ajánlott bruttó HiMedia kisker árak:

  • Q10 Pro (lista ár): 64 900 Ft helyett 58 900 Ft
  • Q5 Pro (lista ár): 53 900 Ft helyett 48 900 Ft
  • H8 Plus (akciós ár): 36 500 Ft helyett 32 500 Ft a készlet erejéig.

Kérjük HiMedia-t forgalmazó partnereinket, mielőbb frissítsék árlistájukat, és jelentsék be az árcsökkenéseket és az akciót vásárlóiknak!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.