login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
REVO SuperTone és SuperConnect Shadow Edition holnaptól


[2018-01-24]

Az elmúlt években elszaporodtak az elsősorban telefonok, tabletek mellé szánt Bluetooth hangszórók. Ezek között is vannak jobb és rosszabb minőségűek, egyszerű műanyag dobozba vagy minőségibb házba építettek. Azt azonban fontos szem előtt tartani, hogy ezek közül elég kevés használható minőségi zenehallgatáshoz, már csak azért is, mert az alap Bluetooth szabvány kb. MP3 minőségben teszi lehetővé a zeneszámok megszólaltatását, mivel veszteségesen tömörítve közvetíti azokat a forrás és a hangszóró között. Kivéve a Bluetooth kiterjesztését, az aptX™ kódolást is támogató készülékek és hangszórók esetében, mivel így akár CD-minőségű sztereó hang is továbbítható.

Természetesen, mint minden aktuális REVO készülék, a SuperTone is aptX™-kompatibilis! De nem csak ez garantálja a kiemelkedő hangzást, hanem a szokásos valódi fa készülékház és alumínium előlapja. No, meg a SuperSystem-ben már bizonyított hangrendszer: 2×40 wattos D-osztályú digitális erősítő, amely 2 darab 89 mm-es Balanced Mode Radiator™ elven működő hangszórót hajt meg, illetve egy további 40 wattos végfok, amely a készülék aljára szerelt, lefelé sugárzó, 152 mm átmérőjű mélynyomót működteti.

Bluetooth-os telefonhoz, tablethez, laptophoz (de akár egy USB-s Bluetooth-adaptert használó Synology NAS-hoz) egyszerűen, az előlapi PAIR gomb megnyomásával párosítható a SuperTone. (Léteznek természetesen aptX™-kompatiblis USB-s adapterek is.)

A SuperTone a Bluetooth-on kívül más módon is csatlakoztatható lejátszóinkhoz, hangforrásainkhoz. A hátlapon sztereó analóg jelet képes fogadni RCA és 3,5 mm-es jack bemenetein (pl. TV, telefon, tablet, hordozható zenelejátszó, rádió), míg digitális adatot (pl. CD-lejátszó, játékkonzol) optikai aljzaton keresztül vár, akár 24-bit/192 kHz-ig – akár csak a SuperSystem.

A SuperTone előlapjának bal alsó sarkában egy USB-portot találunk, amely mobil eszközünk töltésére való, a jobb alsó sarokban pedig fejhallgatót csatlakoztathatunk egy 3,5 mm-es jack-aljat segítségével. Az előlap felső szélénél található kezelőgombokkal válthatunk a bemenetek között, illetve külön szabályozható igény szerint a mély és a magas hangok kiemelése is.

A SuperTone főbb paraméterei:

  • Méretek: 340×215×180 mm
  • Súly: 5,6 kg
  • Hangszórók: 2×3,5" BMR szélessávú és 1×6"-es mélynyomó
  • Erősítőteljesítmény: 3×40 watt
  • Kijelző: nincs, csak visszajelző LED-ek
  • Fogyasztás (max. / készenlét): 51,8 / 0,46 Watt

Gyártó weboldala: link...
SuperTone angol nyelvű kézikönyv: link...
Aktuális REVO-kínálatunk: link...

Marketing oldalunkon már december óta linkeljük a gyártó termékfotók Dropbox oldalát, számtalan profi kép letölthető akár nyomdakész állapotban is az összes REVO modellhez, ami kapható, illetve most érkezik. Kérjük REVO-t forgalmazó partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a kétféle SuperTone készüléket és a SuperConnect Shadow Edition-t is!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.