login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Thunderbolt-termékek a kínálatban


[2018-02-28]

Weboldalunkra történő bejelentkezés után a címlapon azonnal láthatod mostantól például fontosabb partneri státuszaidat (milyen termékkörben milyen partnerként vagy regisztrálva), hitelkeretedet, nyitott rendeléseid összegét, és azt is, hogy az esetleges jóváírásokkal együtt éppen mennyi (lejárt vagy nem lejárt) tartozásod vagy éppen túlfizetésed van. A „Számláim” aloldalon láthatjátok a nyitott számlák között a még fel nem használt jóváírásokat is mostantól. Utóbbiak negatív végösszeggel szerepelnek, hogy még jobban látszódjon: ezen összegeket le kell vonni a fizetendőkből, ezekkel mi tartozunk Nektek.

Kérünk mindenkit, rendszeresen ellenőrizze esetleges jóváírásait ezen az oldalon, hogy ne forduljon elő a jövőben az, hogy esetenként hónapokon át nem használja fel valaki jóváírását, túlfizetését arra, hogy csökkentse az éppen utalandó összeget! A könyvelőknek csak plusz munkát okoz és a hiba lehetőségét is növeli, ha huzamosabb időn keresztül nyitott jóváírást kell nyilván tartani, adminisztrálni.

Webshopunkban egyre több termék található egy-egy kategóriában, így mostantól jobban figyelünk arra, hogy alkategóriák használatával átláthatóbbá, könnyebben szűrhetővé tegyük kínálatunkat. A bal oldali termékkategóriákra kattintva azok lenyílnak, és fehér színnel megjelennek alattuk az alkategóriák ott, ahol vannak ilyenek. Jó példa erre pl. az Otthonautomatizálás kategória, ahol eddig 4 oldalon keresztül listáztuk „ömlesztve” termékeinket, most viszont 29 alkategória szerint is megjelenhetnek, így sokkal gyorsabban kiválasztható egy keresett termék, megoldás.

Viszonylag új főkategória webshopunkban a Thunderbolt nevű, illetve megjelenésével párhuzamosan felkerült a bal oldali menüpanelre két újabb gyártó, az amerikai AKiTiO és a Sonnet Technology. A hazai igényeket követve egyre több termékük kerül majd fel webshopunkba, de egyedi megrendelésre gyakorlatilag bármit tudunk szállítani, ami ezen gyártók kínálatában szerepel, akkor is, ha még nincs listázva nálunk. Mindketten kiemelten fókuszálnak a Thunderbolt-os háttértárakra és bővítőegységekre. A Thunderbolt 3-as szabvány 40 Gbit/s sebességének köszönhetően akár egy laptoppal is képes lehet a tulajdonosa asztali gépekbe való kártyákat (videókártya, hangkártya, RAID-vezérlő, stb.) használni. Így egyre kevesebb szükség lesz a hordozható mellett egy asztali gépre is, hiszen Thunderbolt-os kiegészítőkkel a laptop is remekül bővíthetővé válik. Mind a Windows 10, mind a macOS egyre komolyabban támogatja a külső kártyák Thunderbolt-on keresztüli használatát. Az Apple MacBook-okhoz tavasszal várható a szoftverfrissítés, amely után a külső videókártya (eGPU) már a laptop képernyőjét is képes gyorsítani, nem csak külső monitorral használható.

Az eGPU használata vélhetőn rohamosan fog terjedni a fiatalok körében, akik laptoppal is profi 3D-s játékélményhez juthatnak ezentúl ezzel a megoldással. A Sonnet eGFX Breakaway Puck Radeon RX570 termékünket ebben a videóban ismerhette meg a hazai közönség: 

 

Szintén a Sonnet kínálatában szerepel a Sonnet eGFX Breakaway Box 550, amely tetszőleges PCIe kártya használatát teszi lehetővé, így persze mérete is túlmutat már a könnyen hordozható fogalmán, de akár 375 wattos videókártyával is használható. Az alábbi videóban egy Radeon VEGA grafikus kártyával próbálják ki egy MacBook Pro-val – amely jelenleg még csak külső monitorral tudja kihasználni azt:

 

 A fenti két hasonló Thunderbolt-os terméken kívül kínálunk még különböző átalakítókat (pl. Sonnet Echo 15+, amely a Thunderbolt 2-es portból 15-féle egyéb interfészt varázsol és akár Blu-ray író használatát is lehetővé teszi), 10 Gbites ethernet-adaptereket, és az AKiTiO kiváló hardver/szoftver RAID-es külső házait is, amelyek SSD-ket használva a létező leggyorsabb külső háttértárak lehetnek napjainkban. Bár jelenleg az Apple számítógépein általánosabb a Thunderbolt 2 és az USB3.1-gyel lefelé kompatibilis Thunderbolt 3 csatlakozók használata, a komolyabb Windows-os laptopokon is egyre jobban terjed a sebesség és rugalmasság, átalakíthatóság tekintetében verhetetlen Thunderbolt szabvány használata.

 

Azt gondoljuk, viszonteladóink az AKiTiO és a Sonnet termékeivel a hazai piacon az elsők között érhetnek el jelentős profitot, ha mielőbb megismerkednek termékeinkkel, és felveszik azokat saját kínálatukba is.

Bár már sok éve forgalmazunk DINIC logós termékeket, csak most került fel webshopunkba a bal oldali panelen lévő márkák közé a német márka emblémája. Jelenlegi kínálatuk alapvetően különböző interfészek közötti átalakító kábel illetve HUB, de a fentebb említett Sonnet Echo 15+-hoz hasonló, viszont a Thunderbolt-nál elterjedtebb USB3.1-es porthoz készült adaptereik között olyat is találunk, amely ethernet, USB, HDMI, VGA, Displayport csatlakozókkal és SD-kártyaolvasóval látja el elsősorban laptopunkat, miközben az alá helyezve a jobb hűtést is biztosítja. Szóval azt gondoljuk, érdemes DINIC-kínálatunkat átböngésznie azon partnereinknek, akik még nem ismerek ezeket a termékeket.

Marketing oldalunkról a fentebb említett három márka termékeinek fotói is letölthetőek már 1–1 ZIP fájlban a lap alján lévő „Egyéb linkek” alól.

Frissültek a magyar nyelvű Synology-bannerek is Marketing oldalunkon (Synology blokk, Magyar nyelvű bannerek utáni linkek). Továbbra is 3 méretben tölthetőek le, a legnépszerűbb 2018-as DiskStation és router modelleket hirdetik a magyar nyelvű Synology-leporellónk dizájnját használva. Kérjük partnereinket, használják bátran őket saját weboldalaikon, lehetőleg az adott termékre/termékcsoportra linkelve a rájuk való kattintást! Akinek szüksége van nyomtatott magyar Synology-s szóróanyagra, kérjük jelezze Vámos Szabolcs kollégánknál!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.