login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Csökkent az extra RAM-mal kínált NAS-ok ára, még több modellhez adunk +2GB RAM-ot ingyen!


[2018-08-09]

A RAM modulok ára is mérséklődött ez elmúlt héten, így sikerült csökkentenünk az alapkonfigurációnál több memóriával kínált NAS-ok árát (DS218+, DS718+, DS418play, DS918+, DS1517+, DS1817+ 6–16 GB-os verziói)!

Ráadásul tovább folytatódik akciónk, melynek keretében dupla, azaz 4 GB RAM-mal, de az alapmodell árán kínáljuk a DS1517+, DS1817+ modelleket. Úgy látjuk, hogy igen sikeres ez a promóció, mivel más forrásból nem lehet hasonló áron, de 4 GB RAM-mal megkapni ezeket a DiskStation-öket, azaz hatásos az ajánlatunk a szürke import ellen is. Épp ezért úgy döntöttünk, kiterjesztjük a kedvezményt az RS818+, RS818RP+ és a ma már hivatalosan is bejelentett, új RS1219+ RackStation-ökre is! Mostantól tehát ezekből is a 2 GB-os alapkonfig árán 4 GB-os (így kb. 20%-kal gyorsabb memóriakezeléssel működő) verziót adunk – eredeti Synology-féle RAM modulokkal. A 2 GB-os modellek hamarosan le is kerülnek a kínálatból, véletlenül se rendelje őket senki, amikor nem érdemes.

Kérünk minden Synology-t kínáló partnert, mielőbb frissítse árlistájában a mostantól olcsóbb RAM-bővített modelleket, illetve vegye fel kínálatába „akciós” megjelöléssel a 2 helyett 4 GB-os új konfigurációkat!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.