login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Kiállítunk a Hifi Shown holnaptól


[2018-10-26]

Abban bízunk, hogy viszonteladó partnereink követik márkáink magyar Facebook-oldalait, így nagy meglepetést nem okozunk már mai „last minute” hírünkkel. A holnap kezdődő XIX. Házimozi és HiFi Show kiállításon ismét ott leszünk az alábbi termékeinkkel: Synology, Revo, iEast, HiMedia, Dune HD, Passzív 3D, és egy újdonsággal a high-end audió világából. Ez utóbbit viszont nem áruljuk el (még), hátha segít abban, hogy minél többen kilátogassatok hozzánk (is) a hétvégén. Illetve két teljesen új iEast lejátszó is ezen a kiállításon mutatkozik be először az országban (ma érkeztek meg, az utolsó pillanatban).

Szeretettel várunk mindenkit a Hilton Budapest City hotel M szintjén, a Szekszárd teremben, szombaton és vasárnap is 10–16 óráig!

Bízunk benne, hogy a kiállítás hatása érezhető lesz az elkövetkező hetek eladásaiban minden partnerünknél, főleg, hogy márkáink Facebook oldalain is erőteljesen kampányoltunk már az elmúlt napokban.Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.