login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Rendelhető az iEast AudioCast (BA10)


[2018-11-15]

Az október végi Hifishown való részvételünket bejelentő hírünkben már említettük, hogy két új iEast termék hazai bemutatkozását is a kiállításon fogjuk megejteni. Aki meglátogatott minket, az már tudja; az elsősorban autóba szánt AudioCast (BA10) Bluetooth aptX™ lejátszó és a MultiStream M400 4-zónás, ESS Sabre DAC-kal szerelt készülék a két újdonság. Mától elérhető a BA10 termékoldala az iEast.hu-n, és rendelhető is a lejátszó webshopunkból viszonteladóink számára! A MultiStream M400 is pár napon belül rendelhető lesz, mindkét termék már raktáron van egyébként. Az AudioCast (BA10) azonban csak a jövő hét első napjaiban lesz átvehető, mert a gyári csomagot addigra tudjuk kiegészíteni egy adapterkábellel, amely segítségével sztereó RCA-bemenettel rendelkező erősítőhöz is csatlakoztatni lehet majd a lejátszót, nem csak jack-aljzatos vonalbemenethez.

Kérjük iEast termékeinkkel kereskedő viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba az AudioCast BA10-et, hiszen a karácsonyi időszak egyik slágerterméke lehet ára és autós funkciója miatt!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.