login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology RackStation promóció


[2019-08-30]

Szeptember végéig egy különleges akciót hirdet a Synology olyan RackStation modellekhez, amelyekhez – alacsonyabb értékük miatt – nem könnyen lehet projektkedvezményt kérni (hacsak nem nagyobb mennyiségben van rájuk szükség). Egészen pontosan az RS819, RS818+, RS818RP+ és RS1219+ modellek rendelhetőek most 10% kedvezménnyel, bizonyos feltételek mellett. Érdemes kihasználni, már csak a történelmi mélyponton lévő forint miatti áremelkedés kompenzálása végett is...

A promóció lényege, feltételei:

  • Csak VAR/SI viszonteladók vehetnek részt benne, webshopok nem (ők egyébként sem kapnak visszatérítést RackStation modellek után).
  • A számlánkat legkésőbb szeptember 30-ig ki kell állítanunk partnereink felé az akciós termékek vásárlásáról.
  • A viszonteladónak le kell jelentenie felénk a végfelhasználó nevét és adószámát, akik felé az akció alatt vásárolt NAS-t értékesítette. A listát legkésőbb október első hetében kérjük!
  • Az akció keretében értékesített termékekre nem jár a normál 3%-os visszatérítés is – ahogy a projektárak esetén sem.
  • Mi típusonként max. 20 darabot adhatunk el összesen viszonteladóink számára az akción belül. Aki hamarabb rendel, annak biztosabban jut.
  • RS819 esetén 52,03 EUR, RS818+ esetén 77,66 EUR, RS818RP+ esetén 105,02 EUR, RS1219+ esetén pedig 91,3 EUR a visszatérítés az akció alatt – azaz a hivatalos rendszerkiépítői/telepítői ár 10%-a.

 Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Sensative

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.