login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek


Hírek
Dune HD áremelkedés


[2019-09-23]

Mivel továbbra is 335 Ft feletti az EUR árfolyam, kénytelenek vagyunk emelni Dune HD lejátszóink árait is. Azon modelleknél, amelyekből hamarosan új szállítmányt kapunk (Pro 4K Plus, Max 4K, Ultra 4K) ma emelkedtek az áraink. A raktáron még 10+ darab Pro 4K esetében emeltük ugyan az árat (bruttó 3 ezer forinttal), de akciósan kapható még a jelenlegi készlet, így ennél a modellnél gyakorlatilag csak pár nap múlva lép életbe a magasabb ár, amint elfogyott a mostani készlet.

Kérjük partnereinket, frissítsék Dune HD áraikat!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.