login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology DS420j és SA3200D


[2020-01-30]

Ma két új Synology NAS-t jelentett be a gyártó, amelyek még nekünk is újdonságok. Azt tudtuk, hogy az idei év elején érkezik majd valamikor a DS418j-t leváltó DS420j, de sem dátumot, sem árat nem kaptunk még a mai napig – ami nem jó hír. Viszont mától már tudjuk rendelni (hétfőn várható raktárra érkezése), és mivel a beker árunk nem változott az elődhöz képest, vélhetően a DS418j árát örökölte meg az utód is – ami viszont jó hír. A korábbi kétmagos 1,4 GHz-es RTD1293 Realtek processzor helyett a DS420j már ugyanazt a szintén 1,4 GHz-es négymagos RTD1296-ot használja, amit az egyel magasabb kategóriában játszó DS418. Az egyetlen, teljesítményt befolyásolható különbség így most a DS420j és a DS418 között a RAM mérete, a DS420j-ben csak 1 GB-ot találunk a 2 GB-tal szemben. A DS420j rendelhető webshopunkból, kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba! 

A szintén ma bejelentett SA3200D-ről viszont semmilyen infónk nem volt eddig, még az elnevezésére is most csodálkozunk rá. Nem tudjuk az árát sem. Ez a második, dupla alaplappal („vezérlőmodullal”) rendelkező Synology az UC3400 után. Annál azonban jelentősen olcsóbbnak kell lennie, mivel alaplaponként csak 1 processzort tartalmaz, nem 4-et – bár a processzorok egyaránt Intel Xeon D-1521-esek). Amint lesz árunk az SA3200D-re, felkerül webshopunkba.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.