login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Megjelent a Synology DS1520+


[2020-08-24]

Az egyedüli 5 fiókos modell a DS1019+ utódjaként bejelentették a DS1520+ NAS-t, mely mostantól a DS720+-ban bemutatkozott 4 magos Intel Celeron J4125 processzort használja, az eddiginél magasabb órajelen. Memóriája továbbra is 8 GB, de az eddigi 2 db GbE LAN portja mellé, újabb 2 db-ot kapott, így az igen költséges hálózatfejlesztés nélkül is élvezhetjük a majd 5 Gbites elérési sebességet ha megtámogatjuk a 2 db M.2 slotba illeszkedő SSD-kkel cacheként. Az eddigi 1 db eSATA port mellé kapott 2. csatoló miatt pedig akár 2 db DX517 bővítőegységgel is elbír, így a nevéből is kiolvasható módon 15 lemezig bővíthetjük ha szükséges. 5 fiókjának köszönhetően talán a „RAID10 +spare" és a „költséghatékony RAID5 backup" szerep áll neki a legjobban.

Az utód modell ára szerencsére csak minimálisan emelkedett a fejlesztések ellenére és már raktárról vihető!

Magyar nyelvű termékadatlap: link

A gyártó hivatalos sajtóközleménye: link

A marketing anyagok közül már letölthetőek a synology-forum.hu terméktámogatásos pecsétes képei is.

 



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.