login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology FX2421 – ha jól jönne + 24 SSD hely


[2020-08-31]

A Synology ebben a régióban is kihozta, az első kimondott SSD-khez készült, rackes kivitelű bővítő egységet: az FX2421-et.

A 24 darab 2,5” rekeszeket 3,84 TB SSD-vel megtömve egészen elképesztő: 92,16 TB SSD tárhellyel bővíthetjük az FS6400, FS3600 vagy FS3400 FlashStationjeinket. Ráadásul mindhárom FS modell 2 db FX2421 Expansion Unitot kezel le!

Természetesen a kommunikáció nagy sebességű InfiniBand kábelen történik és alap a redundáns táp valamint az 5 év garancia is.

A termék már rendelhető. 

Magyar nyelvű termékadatlap: link

A marketing anyagok közül már letölthetőek a synology-forum.hu terméktámogatásos pecsétes képei is.Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Sensative

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.