login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology DVA3221 NVR – valós idejű videoelemzés


[2020-11-05]

Az előd DVA3219 itthon ugyan nem sok vizet zavart, ez a termékvonal a jövőben mégis népszerű lehet, mivel az igény egyre nagyobb az egyszerű rögzítést meghaladó extrákra. A most megjelenő DVA3221-ben az intelligens videoelemzést egy erős GPU teszi lehetővé: ez az nVidia GTX1650 VGA-ja, mely az eddigi GTX1050 Ti-t  váltja. Ennek köszönhetően pedig immár 6 valós idejű elemzési feladattal is elbír az eddigi 4-el szemben. A processzor ugyan változatlan maradt, de az induló memória 4-ről a duplájára, 8 GB-ra nőtt. Legfeljebb 32 kamerát kezel, viszont a hagyományos NAS-okkal ellentétben nem 2, hanem 8 kameralicencet tartalmaz alapból! Az alap 4 fiókos kiépítés 2 db DX517-el bővíthető, így akár 14 lemezre is rögzíthetünk.

Már rendelhető 1+2 év garanciával, a termékfotók pedig letölthetők a marketing oldalon.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.