login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Ismét kaphatók a REVO zenelejátszók!


[2021-02-09]

Úgy tűnt, az Egyesült Királyság kiválása az EU-ból a REVO márka végét is jelenti; a skót gyártó bejelentette, hogy határozatlan időre felfüggesztik a gyártást. Így a mi kínálatunkból is egymás után kikerültek a különböző modellek az elmúlt hónapokban, ahogy fogyott a készletünk. Váratlanul érkezett jó hír azonban, hogy sikerült megmenteni a jó hírű brandet azáltal, hogy egy EU-n belüli (német) céghez került a gyártás és forgalmazás joga. Mostanra tisztáztunk velük minden kérdést, így folytatódhat idehaza is az értékesítés. Ennek megfelelően visszakerült az összes elérhető REVO készülék a kínálatunkba, és kicsit változtak néhol az árak is, érdemes átnézni őket, mert van ahol jelentősen nőtt a viszonteladói árrés, de pl. nagyot zuhant a SuperTone ára is. Várhatóan 2 héten belül fel is töltjük a jelenlegi készleteket, előrendeléseket mától várunk!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC HELTUN

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.