login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Új Synology SSD és hálózati adapterek


[2021-02-19]

Az SNV3000-es M.2 NVMe SSD sorozatban az eddigi 400 GB-os modell mellé egy 800 GB-os opciót kaptunk, mind a 80 (SNV3400-800G), mind a 110 mm-es (SNV3500-800G) hosszban. Itt a fizikai méreten kívül arra kell figyelni, hogy csak a 110mm-esben van áramkimaradás esetére adatkorrupció elleni védelem. A nagyobb mérettel nagyobb strapabíróságot is kapunk ahogy illik. 500TB helyett immár 988 TB a TBW érték. Az írási sebesség is jelentős mértékben, közel duplájára emelkedett!

Megjelent a Synology első saját 25 Gbps-os LAN adaptere, az E25G21-F is, mely egy SFP28 csatlakozóval szerelt hálózati kártya.
Az optikai SR és LR modulok mellett a DAC-okat is képes fogadni és a 10 GbE SFP+-al is természetesen visszafele kompatibilis.

Az E10G17-F2-es adapter is frissítve lett egyúttal, ez az E10G21-F2, mely továbbra is 2 db 10 GbE SFP+ porttal rendelkezik.
Elsőre minden egyezőnek tűnik, úgyhogy a cserére valószínűleg a közeledő DSM 7 Fibre Channel protokolljának a támogatás miatt lehetett szükség.

A jótállás az összes új termékre 5 év, az SSD-knél 3 munkanapon belüli cseregaranciával kiegészülve.

A hivatalos sajtóközlemény: link

Magyar nyelvű termékadatlapok:

SSD: link
E10G21-F2: link
E25G21-F2: link

A marketing anyagok közül hamarosan letölthetőek lesznek a synology-forum.hu terméktámogatásos pecsétes képei.Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC HELTUN

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.