login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Jövő hét elején megérkezik az iEast AudioCast (M5)


[2021-02-19]

Van egy nagyon jó és egy kicsit rossz hírünk! Pár hétig hiánycikk volt, de hétfőn vagy kedden már fel lesz töltve az iEast AudioCast (M5) zenelejátszónkból a készletünk, és érkezik mellé M30 is, amiből jelenleg már csak 2 darab van. Nagyon sokan vártok már az AudioCast-re, így ezúton megnyugtatnánk mindenkit, végre megérkezik. A kellemetlen hír, hogy „természetesen” rosszabb volt most a forint/dollár árfolyam (is), mint a legutóbbi szállítmánynál, így bruttó 1000 Ft-ot emelnünk kellett a végfelhasználói áron. Hasonló arányban emelkedett a SoundStream Pro (M30) is, kérjük viszonteladóinkat, ellenőrizzék és aktualizálják árlistájukat!

Akiknek előrendelésük volt, azok természetesen a megrendeléskor visszaigazolt régi áron kapják még meg a terméket. A többi iEast modell ára addig nem változik, amíg nem kell azokból is új készletet rendelnünk a kínai gyártótól.Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC HELTUN

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.