login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
HiMedia Q5 Pro akció


[2021-03-10]

Mostantól akciós az egyetlen HiMedia médialejátszónk, amely raktáron van jelenleg. A Dolby és a Huawei által fejlesztett, hardveres képjavításra képes 4K/HDR médiaprocesszorra épülő Q5 Pro ajánlott kiskereskedelmi ára most 5250 Ft-tal olcsóbb, azaz 39 985 Ft! Ez több, mint 11%-os kedvezményt jelent. A tökéletesen stabil és kifejlett firmware-rel, Android 7 operációs rendszerrel működő lejátszó még a 4K-s Blu-ray fájlokat is menüvel együtt képes megjeleníteni, és támogatja a Blu-ray 3D formátumot is. Professzionális módon skálázza fel akár 4K felbontásra az SD és fullHD tartalmakat, de akár androidos játékkonzolként is megállja a helyét.

Nagyobb testvére, a Q10 Pro megszűnt, a Q30 következő szállítmányának érkezését most még nem látjuk, így jelenleg a Q5 Pro a márka egyetlen képviselője idehaza.

Kérjük viszonteladóinkat, vegyék le kínálatukból a HiMedia Q10 Pro-t, állítsák be a Q5 Pro akciós árát, és módosítsák a Q30 elérhetőségét bizonytalanra!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC HELTUN

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.