login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Belépő 12 és 16 fiókos RackStation frissítés


[2021-05-05]

Kicsit hamarabbra vártuk ennek a triónak a váltását, de szerencsére csak minimálisan csúszott. Nagyon esedékes volt, ugyanis a kisebb 8 fiókosokban már egy ideje erősebb processzor dolgozik. Az AMD processzor memóriakezelési korlátja miatt ugyan 64-ről 32GB-ra csökkent a maximum memória kezelhetősége, ebben a kategóriában ez viszont egyébként sem jellemző így valóshátrány senkit nem fog valószínűleg érni.

Egyelőre úgy tűnik, hogy az új HDD irányelv velünk marad, ennek a részleteit a március 19-i hírben írtuk meg. Ennek következtében a támogatási listán nem szereplő merevlemezek használata bizonyos korlátokat fognak jelenteni.

A 12 fiókosok mélysége jelentős mértékben csökkent, így kisebb szekrényekben is elhelyezhetővé váltak. A sima változat 696-ról 552-re, a redundáns tápos pedig 724-ről 578-ra csökkent.

Az RS2421RP+ nem változott, az RS2421+ alapmodellnek minimálisan: 6%-kal, a 16 fiókosnak viszont jelentős mértékben: 20%-kal emelkedett az ára.

A jótállás az összes új termékre 3 év, de az EW202-vel a 12 fiókosok jutányos áron 5 évre bővíthetők. Ezt érdemes minden árajánlatnál opcióként feltüntetni, ugyanis a garanciahosszabbítás ára a termék nettó értékének mindössze 7-12%-a, ami nagyon kedvezőnek számít a piacon extra 2 évért!

 

A hivatalos sajtóközlemény:

RS2421+/RP+: link
RS2821RP+: link

Magyar nyelvű termékadatlapok:

RS2421+/RP+: link
RS2821RP+: link

A marketing anyagok közül hamarosan letölthetőek lesznek a synology-forum.hu terméktámogatásos pecsétes képei.

 Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC HELTUN

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.