login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Újabb, elérhetőbb Dolby Vision-képes Dune HD lejátszó


[2021-05-13]

Mától előrendelhető a tegnap bejelentett Dune HD Real Vision 4K, az orosz gyártó harmadik Dolby Vision-képes lejátszója! Raktárra először várhatóan 2–3 hét múlva érkezik, bruttó kisker árát 76 880 Ft-nak látjuk most. Az eddigi legolcsóbb Dolby Vision-t lejátszó Dune HD modell, a Pro Vision 4K Solo ennél több, mint kétszer drágább, így igen sikeres készüléknek ígérkezik a Real Vision 4K, ahogy elődje, a RealBox 4K is az volt hasonlóan kedvező ára miatt. Külsőre kb. megegyezik a Pro 4K (II) modellekkel, és bár HDMI-bement nincs rajta, egy új, Bluetooth-os távvezérlőt kapunk majd mellé. Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba ezt az újdonságot is!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC HELTUN

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.