login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology árcsökkentés


[2022-03-17]

Két emelés után végre egy csökkentés, mégpedig a március eleji szint alá, mivel a vártnak megfelelőlen rendkívül szélsőségesen mozog a devizánk ilyen körülmények között.

A projektek árazása továbbra is csak euróban a szélsőségek miatt – az aktuális MNB középpel átváltva teljesítéskor –, így érdemes az ügyfelek felé is így továbbítani.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, ha az nincs adatbázisunkkal összekötve!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.