login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology webinárium magyar nyelven


[2022-05-09]

A következő Synology webinárium témája:

Biztonsági mentési megoldások (nem csak) üzleti célokra.

Miért érdemes mindig biztonsági mentést készíteni az adatokról? Mik a trendek a biztonsági mentések világában? 

 

A Synology DiskStation Manager számos lehetőséget kínál a biztonsági mentési igények kielégítésére. A közelgő webináriumon megtudhatod, mely Synology biztonsági mentési megoldások felelnek meg saját vagy vállalkozásod adattárolási és helyreállítási igényeinek, és bemutatják a hatékony “3-2-1 backup” stratégiát, amely szinte bármilyen IT infrastruktúrához skálázható.

 

Ezen a webináriumon továbbá gyakorlati tippeket és útmutatókat mutatnak be arról, hogyan készíthetsz adatmentést, és mit kínálnak a Synology megoldásai.

 

Mikor: 2022. május 11. (szerda) 14:00 - 15:00

Hol: Online a ClickMeeting platformon keresztül

A webináriumon való részvételhez az alábbi linken lehet regisztrálni: 

Regisztráció

 

Addig is fedezd fel a Synology által kínált megoldásokat, és válaszd ki az ügyfelek munkafolyamataihoz legjobban illő biztonsági mentési stratégiát:

 


Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Aeotec Heltun IMPERIAL

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.