login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Új Synology 4 TB HDD és változás a HDD-kompatibilitási irányelvben


[2022-06-14]

A 8, 12 és 16 TB-os méret után megérkezett a 4 TB-os Synology merevlemez is.
Magát az alapot továbbra is a Toshiba szállítja, mely egyedi Synology firmware-t kap, így a DSM-en keresztül frissíthető és biztos, hogy mindig tökéletesen passzol a NAS-hoz.
A sorba tökéletesen beillik: 7200 rpm, 256 MB cache és 5 év azonnali cseregarancia. Egyedül a meghibásodásig eltelt átlagos idő (MTTF) lett kicsit alacsonyabb, de ez olyan statisztikai érték amiből komoly következtetést levonni nem lehet.

A DSM 7.1 megjelenésével egy újabb enyhítés érkezett a 12-fiókos vagy annál nagyobb NAS-ok HDD-kompatibilitási irányelvében.
Ezentúl, ha a kompatibilitási listán nem szereplő merevlemezzel (mely természetesen az inkompatibilitásin sem lehet rajta) telepítjük az eszközt, az eddigi veszélyre felhívó figyelmeztetés szintje egy fokkal mérséklődik, valamint elérhetőek lesznek az eddig hiányzó SMART értékek is, úgy mint:

  • helykiosztási állapot
  • hibás szektorok száma
  • hőmérséklet
  • sorozatszám
  • 4K-natív meghajtó státusz

Az érintett típusok: DS2422+, DS3622xs+, RS2421+/RP+, RS2821RP+, RS3621RPxs, RS3621xs+, RS4021xs+

Figyelembe kell venni azonban, hogy a Synology továbbra sem nyújt műszaki támogatást, ha a felhasználó eszköze nem szerepel a Synology termékkompatibilitási listáján!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Aeotec Heltun IMPERIAL

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.