login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology DVA1622 NVR


[2022-06-15]

Az új DVA1622 egy 2 fiókos valós idejű videóelemzésre is képes otthoni és kisvállalati NVR.
Kiskereskedelmi ára kevesebb mint a negyede a nagyobb, 4-fiókos DVA3221-nek, az alapot jelentő DS720+ NAS-nál pedig kb. 40%-kal több.
Amit kapunk ezért a felárért: extra 4 GB RAM, a szokásos 2 helyett 8 db ingyenes kameralicenc, 4k HDMI-kimenet és 2 db, billentyűzet és egér fogadására is képes USB 3.0 port. Összességében egy megfizethető, akár 16 IP-kamera kezelése és felvételeinek rögzítésére képes, önmagában is használható NVR-t kapunk a pénzünkért.

A DS720+ házában, valamint az abban használt Intel Celeron J4125 4-magos, 2–2,7 GHz között üzemelő processzorral és 6 GB alap memóriával érkezik, mely nem is bővíthető továbbUgyan félő volt, hogy egy csökkentett funkciójú DSM-et kapunk mint az NVR sorozatnál, de szerencsére teljes értékű az operációs rendszer mint a DVA3221-en!

Külön videokártyát bár nem tartalmaz, a CPU-ban lévő GPU így is 2 valós idejű
videóelemzési folyamat vagy 1 arcfelismerési feladat futtatását teszi lehetővé egyidejűleg.
Egy átlagos NAS-hoz képest az arcfelismerés mellett az alábbi extra elemzési funkciók használhatók:

  • Rendszámtábla-felismerés
  • Behatolás észlelése
  • Személy- és járműszámlálás
  • Torlódási riasztások
  • Arcelfedés észlelése

HDD-kompatibilitási listája igencsak bőséges, a Synology saját és a szokásos Seagate Ironwolf, Toshiba N300 és WD Red Plus NAS merevlemezek mellett a Seagate SkyHawk és WD Purple kimondottan videomegfigyelő-rendszerekbe szánt termékei is szerepelnek. DSM-ből a 7.1 az alap, és e mellé jár természetesen az új 9-es Surveillance Station is.

Az alap 3 év garancia utólag (90 napon belül) 5 évre bővíthető a DSM felülete alól a végfelhasználó által: link...

A termék már rendelhető és július 4-től raktárról elérhető!

A marketing anyagok közül letölthető a termék synology-forum.hu terméktámogatásos pecsétes képei és a magyar nyelvű termékadatlap. 

A hivatalos sajtóközlemény: link...Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Aeotec Heltun IMPERIAL

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.