login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Új Dune HD lejátszó: SmartBox 4K Plus II


[2022-06-16]

Apró változással (1 GB helyett 2 GB-ra bővített RAM) nyugdíjba küldte SmartBox 4K Plus lejátszóját a Dune HD. Az utód SmartBox 4K Plus II névre hallgat, és kívülről teljesen azonos az előd elődjével, a SmartBox 4K-val. Ezen „upgrade”-eknek és a 400+ Ft-os EUR árfolyamnak köszönhetően jelenleg 26 880 Ft-nak látszik a SmartBox 4K Plus II bruttó kiskeker ára, mikor várhatóan 2 héten belül raktárra érkezik. Mostantól ez a legkisebb és legolcsóbb Dune HD médialejátszónk.

Kérjük partnereinket, vegyék le kínálatukból a megszűnt SmartBox 4K Plus modellt, és tegyék fel az újdonságot, amely már előrendelhető webshopunkból!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Aeotec Heltun IMPERIAL

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.