login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Változások a REVO-kínálatban és árakban


[2022-06-17]

Megszűnt a csak aktív hangszóróként működő SuperTone, és a SuperSystem már csak a Shadow Edition (tiszta fekete) színben érhető el. Érkezik azonban az utolsó negyedévben a SuperSystemCD, amely már CD-lejátszót is tartalmazni fog, és kezdetben a szokásos dió-ezüst és dió-fekete színekben lesz kapható:

4,3"-es kijelzője színes és érintésérzékeny lesz! Újdonság a SuperSystem-hez képest, hogy HDMI-bemenettel is rendelkezik annak érdekében, hogy a TV alatt/előtt hangprojektorként is használható legyen. Még ennél is izgalmasabb hír, hogy immár 24-bites hangfájlokat akár 192 kHz-es mintavételezéssel is képes lejátszani, eddig csak 48 kHz-ig kezelték a REVO-k a HD-s hangokat. Mai árfolyam mellett a bruttó kisker ára kb. 416 000 Ft lenne, magasan minden idők legdrágább REVO terméke.

Már júliusban forgalomba kerül azonban a sztereóvá alakított SuperConnect, SuperConnectStereo elnevezéssel:

Ahogy a képen is látható, a jól bevált, sokszorosan díjnyertes dizájn nem változik, de a két hangszóró miatt szélesebb lesz a készülék. Kezdetben ez a modell is csak dió-ezüst és dió-fekete színekben készül, a SuperConnect viszont továbbra is gyártásban marad, és Shadow Edition színben is rendelhető. A SuperConnectStereo napokon belül előrendelhető lesz webshopunkban, ajánlott bruttó kisker ára jelen állás szerint 209 950 Ft-ra várható.

Kérjük partnereinket, aktualizálják saját kínálatukban a REVO modelleket és árakat, az érkező újdonságokról írjanak hírt vásárlóik számára!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.