login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Dune HD áremelkedés, új távvezérlő a kínálatban


[2022-07-07]

A 410 Forint feletti EUR árfolyam miatt a Dune HD termékeink árát is kénytelenek vagyunk ismét emelni :( Bár pár hónapja már fizethetünk utólag is a gyártónak (igaz, felár ellenében) – aminek alapvetően örültünk –, de ennek a kiszámíthatatlan Forint árfolyam miatt az a hátránya, hogy már áruljuk azokat a termékeket, amelyek bekerülési ára még nincs is meg, mert csak hetek után fizetjük ki, az akkori árfolyamon.

A Real Vision 4K ára nem változott, a Magic 4K pedig kicsit csökkent a gyártó segítségének köszönhetően, de a többi modell drágult, sajnos. Felkerült a kínálatba a jelenleg a kisebb lejátszókhoz mellékelt Bluetooth+infra távvezérlő, mint külön termék, elsősorban azon korábbi Dune HD vevők számára, akik még egyszerűbb távirányítóval kapták a készüléküket.

Kérjük partnereinket, a fentiek alapján frissítsék kínálatukat, áraikat!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.