login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek
x 1Hírek
Synology RS822+ és RS822RP+


[2022-08-10]

A most leváltásra kerülő 1U magas 4-fiókos RS820(RP)+ majd 3 évig volt kedvelt belépő x86-os RackStation modell. A bevált dolgokon nem is változtattak, de természetesen új a processzor: a DS1621+ és DS1821+-ból megismert 4-magos AMD Ryzen V1500B (tehát nem az RS422+ és DS1522+-ban használt olcsóbb 2-magos), de memória foglalatból is immár 2 db van, így már 32 GB a max. RAM-kapacitás az előd 18 GB-jához képest. A RAM-ot bővíteni a D4ES02-4G, D4ES02-8G és D4ES01-16G modulokkal lehet. Ezúttal az eurós árak emelkedését nem úsztuk meg: 7 és 5%-kal kell többet fizetni új változatokért.

HDD-kompatibilitási listája az RS422+-hoz hasonló, a Synology saját és a Seagate Ironwolf (12 TB-ig), Toshiba N300 (14 TB-ig) NAS merevlemezek mellett a Seagate SkyHawk (16 TB-ig) kimondottan videomegfigyelő-rendszerekbe szánt termékei is szerepelnek. Nincs viszont WD Red Plus, ahogy az 5 év garanciás NAS PRO vonal merevlemezei is hiányoznak.
A 2.5" SATA és az M.2 PCIe SSD-kből is csak a saját termékeket fogadja hivatalosan. Ettől eltérő meghajtókkal is működhet, ebben az esetben viszont hiba esetén a gyártó megtagadhatja a terméktámogatást.

Az alap 3 év garancia utólag (90 napon belül) 5 évre bővíthető (Bővített garancia Plus) a DSM felülete alól a végfelhasználó által a NAS értékének nagyjából 20%-áért: link...
Hamarosan remélhetőleg az 5 év NBD is kérhető lesz mellé.
DSM-ből a 7.1 a legkisebb verziószám ami választható. A termékek már raktárról elérhetők.

A termék hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb, illetve vegyék le a megszűnt elődmodellt!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.