login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Változik a bankszámlaszámunk!


[2022-12-06]

Ezúton értesítjük tisztelt partnereinket, hogy bankváltás miatt megváltozik a forintszámlánk száma! Mostantól a CIB Banknál vezetett  10700158-73888136-51200002 bankszámlára várjuk utalásos számláink ellenértékét. A mától kibocsájtott számláinkon már ez a számlaszám szerepel, de a korábbi, még nem teljesített számlák utalásakor is már használható az új CIB-es számlánk, sőt, lehetőség szerint kérjük, erre utaljatok! Az eddig OTP-s számla várhatóan pár napon belül megszűnik, kérjük, az már ne használjátok!

(Igen, a feltételezés helyes, az OTP-s számlánk már megtelt, nem tud több pénzt fogadni, ezért kellett újabbat nyitni :)Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.