login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Raktáron a két Android TV-s újdonság a Dune HD-tól!


[2023-03-10]

Megérkezett raktárra a két új Dune HD lejátszónk (bár most nem is a Dune HD a gyártó), amiket a Dune-HD.hu márkaoldalunkon januárban és februárban már beharangoztunk! Érdekességük a teljes kompatibilitás az összes népszerű stream-szolgáltatással, illetve ennek érdekében az Android TV operációs rendszer futtatása. Dune HD lejátszó úgy lesz belőlük, hogy a felhasználó feltelepíti rá a Dune HD Media Center android alkalmazást (a telepítési útmutató hamarosan magyarul is felkerül a márkaoldalunkra). Az olcsóbbik BOXY csomagolásán nem utal semmi a Dune-kapcsolatra, a Homatics Box R 4K Plus viszont Dune HD dobozban érkezik, és a gyártói termékkel ellentétben nem fehér, hanem fekete.

Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a két újdonságot! Javasoljuk kihangsúlyozni a termékleírásban, hogy a hardvert nem a Dune HD gyártja, így arra firmware-frissítések sem az ő irányításuk alatt érkeznek majd! A Dune azt garantálja, hogy a Dune HD Media Center alkalmazást frissíti majd, amely mindig teljesen kompatibilis lesz ezzel a két hardverrel. Ezen alkalmazás működése és funkciói kérhetőek számon a Dune HD-n, a termék egyéb funkcióiért értelemszerűen a BOXY és a Homatics felel. Hardveres probléma esetén természetesen rajtunk keresztül (tehát a Dune HD-nál) érvényesíthető a jótállás.Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.