login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology DS423+ – tovább él az Intel vonal


[2023-03-16]

A DS423+-szal egy új kísérletbe vág a gyártó, úgy tűnik, hogy kettészedik a DiskStation Plus családot Intel és AMD vonalra.

A már megjelent DS723+ és DS923+ erősebb, de GPU nélküli AMD CPU-t kapott, amitől ugyan elvesztette a natív transzkódoló képességét, cserébe a komolyabb sávszélesség lehetővé tette az akár 32 GB ECC RAM és az opcionális 10 GbE bővítő.

A DS423+ (és várhatóan a DS223+ is) marad a GPU-val rendelkező Intel Celeron vonalon, így marad a 4K transzkódolás képessége, de a maximális 6 GB RAM is. A 2 darab M.2 NVMe SSD hely már nem csak cache-ként használható majd, hanem tárhelyként is!

A konkrét CPU-modell nem újdonság, a DS920+-ban is használt 4-magos Intel Celeron J4125 került bele, ami kora ellenére még mindig bőségesen elegendő a neki szánt feladatokhoz, és így a fogyasztás,valamint a zajszint adatai sem változtak.
Tehát egy 2 GB RAM-os, 5-fiókos bővítő opció nélküli DS920+-t kapunk a pénzünkért, amit árban is sikerült pont félútra belőni, mivel az elődmodellnél 5,5 %-kal kerül többe és ugyan ennyivel marad a régi DS920+ ára alatt is.

HDD-kompatibilitási listáján a saját lemezek mellett a NAS HDD kategóriában az alábbiak találhatók:

  • WD Red Plus 2–14 TB között
  • Toshiba Nearline (MN) 4–14 TB között
  • Toshiba N300 4–14 TB között
  • Seagate Ironwolf 1–12 TB között

Videomegfigyeléshez 2 lehetőség adott:

  • WD Purple 2–6 TB között (a 8–12 TB méret – ami még a DS723+-nál is szerepelt – eltűnt)
  • Seagate SkyHawkAI 3–16 TB között

SSD-ből viszont csak saját címkéset találunk a kompatibilitási listán, de ebben a kategóriában ez amúgy sem tényező.

A termék már raktárról elérhető! 

A DS423+ hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...

A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap letölthető a Marketing menüpontban: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.