login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Előrendelhető a WiiM Pro!


[2023-04-04]

Március eleji hírünkben bemutattuk többek között a hozzánk akkor már úton lévő WiiM Pro zenelejátszót. Már nagyon várjuk az érkezését, hiszen számos méltatást olvashattunk már róla az interneten, és a YouTube-on is minden vlogger akir próbálta, gyakorlatilag le lett nyűgözve a készülék képességeitől és árától is. Csak néhány érdekesebb teszt ITT, ITT, ITT, ITT és ITT. Mától előrendelhető a WiiM Pro is, így a hírben említett összes Arylic (Rakoit) és WiiM (Linkplay) termék immár rendelhető webshopunkból. A WiiM Pro várhatóan 1 héten belül megérkezik, a többi termék (Arylic RK525, WiiM Mini, Rakoit M50, HA400) készletről vihető!

Kérjük AV-partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az említett újdonságokat, írjanak róluk hírt, kérjenek tőlünk akár tesztpéldányokat is!

Komoly konkurencia nélküli, kifejezetten jó árréssel értékesíthető, kiváló minőségű termékeknek tartjuk ezeket a lejátszókat, hangszórókat. Ráadásul egyáltalán nem rétegtermékek, hiszen a fiatalokat érdeklő Spotify-tól vagy éppen a játékkonzolok kihangosításától kezdve az audiophile zenerajongókat is kiszolgáló (24/32-bit-es prémium DAC, TIDAL MQA-támogatás) hangminőségen át a multiroom hangosításig (akár éttermekben, hotelekben) minden területen használhatóak. Már ha tudják a leendő vevők, hogy léteznek...Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.