login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Rendelhető a Dune HD Real Vision 4K Plus!


[2023-04-20]

Március 24-én a márkaoldalunkon már beszámoltunk a Dune HD Real Vision 4K Plus érkezéséről (és erről e-mailes értesítést is küldtünk viszonteladóinknak). Mától előrendelhető webhopunkban, raktáron várhatóan április utolsó vagy május első napjaiban lesz először. Ma elindult hozzánk egy Dune HD szállítmány, amivel a jövő héten megérkezik a régen várt SmartBox Plus II és Max Vision 4K, de kapunk további Pro Vision 4K Solo-kat is. Az Ultra Vision 4K továbbra is hiánycikk, nincs még várható dátumunk se az érkezése kapcsán. Májusban lesz ismét Magic 4K Plus és Homatics Box R 4K Plus is, pontosabb dátumunk azonban ezekhez sincs jelenleg.

A 2-fiókos Real Vision 4K Duo ára kicsit tudott csökkenni, kérjük partnereiket frissítésék kínálatukban a Dune HD lejátszók elérhetőségét és árait, illetve vegyék fel az új Real Vision 4K Plus-t!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.