login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology BC500 kamera


[2023-05-19]

A Synology-ra nem jellemző, hogy jóval a megjelenés előtt beharangozzon egy terméket, a kamera termékcsaláddal mégis ez történt, hisz már hónapokkal ezelőtt megtörtént a bejelentése. Most elsőként megjelent a bullet (cső) típusú BC500, amit várhatóan rövidesen követ majd a turret (dóm) jellegű TC500 is. A két kamera a kialakításon felül teljesen azonos lesz.

A kamera 2,8 mm-es, f/1,8-as objektívvel és videomegfigyelésre optimalizált 5 MP-es, 1/2,7 hüvelykes érzékelővel van felszerelve, ami 110° széles vízszintes látószöget biztosít. A videók streamelése 2880×1620 képpont felbontással (16:9) és legfeljebb 30 FPS sebességgel történik. A négy darab 1 W-os infravörös LED 30 m-es éjszakai látótávolságot garantál. Az IP67-es védettség kül- és beltéri használatot egyaránt lehetővé tesz, amit a többszörös HDR expozíció is segít. A végponti tároláshoz legfeljebb 128 GB-os microSD-kártya használható. Természetesen az összes beállítás a Surveillance Station alkalmazásban közvetlenül módosítható.

A személy- és járműészlelés, valamint a behatolásérzékelés konfigurálható úgy, hogy közvetlenül a kamerákon fusson. Az arc és rendszámtábla-felismeréshez, valamint a személy- és járműszámláláshoz azonban kompatibilis DVA rendszer szükséges. Erre az adatbázis tárolásához és feldolgozásához, valamint a kamerák közötti konzisztencia biztosításához van szükség.

Az azonnali keresés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megbízhatóbban azonosítsák a potenciális fenyegetéseket és gyorsabban vizsgálják meg az érintett területeket a releváns videófelvételeken.

A legnagyobb pozitívum viszont, hogy a kamera használatához nincs szükség licenc vásárlására!

A jótállás a termékre 3 év, és már rendelhető a webshopban: link...

A BC500 hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...

A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap letölthető a Marketing menüpontban: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.