login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Rendelhető a Synology FS3017
[2017-01-01]

Az első „FlashStation”. Az első 24-fiókos Synology. Az első duálprocesszoros. Az első 512 GB RAM-ig bővíthető. Az első 2,5"-es meghajtót fogadó SAS interfésszel. Az első modell, amely akár 100 darab IP-kamerát is kezel. Az első, amelyen már nincs is gigabites ethernet, csak 10 GBites. Az első, amely akár 40 GBites hálózati kátyákat is kezel! Az első, amely típusszáma nem tükrözi a max. lemezfiókok számát (nem 30 lemezik bővíthető). Az első Synology NAS, amely drágább, mint 2 millió forint. Sőt, jelenleg drágább mint 3 és 4 millió...

November 9-én már részletesen írtunk róla, azóta a Synology.hu-ra is felkerült, mától pedig rendelhető a webshopunkból is. Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a valaha volt legkomolyabb Synology-t, az FS3017-et!

A vártnál hamarabb érkezik a Dune HD Duo 4K
[2016-12-29]

Eddig január mádosik felére számítottunk rá, de ma elindult hozzánk, így a jövő hét közepén már meg is érkezik a Dune HD Duo 4K csúcsmodell első szállítmánya! Mától rendelhető a webshopból, ajánlott kiskereskedelmi ára bruttó 269 000 Ft. Így a Dune HD új kategóriába lép ezzel a készülékkel, nem titkoltan olyan asztali Blu-ray lejátszóktól szeretne vásárlókat szerezni, mint pl. az Oppo, Denon, Marantz vagy éppen Cambridge Audio. Ehhez minden esélye meg is van, hiszen itt bármiféle hekkelés nélkül, akár hálózaton keresztül is menüvel együtt működnek a 2D/3D Blu-ray fájlok (ISO és mappa is), TV-tunerrel is rendelkezik, sztereó hangja audiophile minőségű (XLR kimenetek is!), a VXP képjavítás pedig 4K-ban is hibátlan képet garantál. A nemrég megjelent videós jukebox a legjobb, amit ma médialejátszón láthatunk, de gőzerővel készül a zenei változata is, valamint a mobilos távvezérlő appok a filmes és a zenei jukeboxhoz is.

A Solo 4K testvéréhez képest az alábbi paraméterekben több a Duo 4K:

 • Hifi szélesség: 43,7 cm
 • Két datrab 3,5"-es HDD lemezfiók (mint a korábbi Duo modellben)
 • Előlapi VFD-kijelző (mint a korábbi Duo modellben)
 • ESS Sabre ES9018K2M, 32-bites sztereó DAC natív DSD-lejátszással (mint a Popcorn Hour A-500 Pro-ban)
 • Új, világító gombos infra távvezérlő
 • SD-kártyaolvasó (mint a korábbi Duo, Max, SMART modellekben)
 • Komolyabb (belső) tápegység
 • XLR szimmetrikus hangkimenet
 • Coax hangbemenet közvetlenül a DAC-hoz

Kérjük Dune HD-t forgalmazó partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a Duo 4K-t! Adatok és képek jelenleg a gyártói weboldalon ITT találhatóak, de hamarosan magyarul is elérhetőek a Dune-HD.hu oldalunkon.

REVO áremelkedés
[2016-12-15]

Mivel ma már 302 Ft-os USD árfolyamot is láthattunk, kénytelenek vagyunk emelni valamennyi aktuális REVO zenelejátszónk árát, melyek következő szállítmánya már úton van hozzánk, a jövő hétre várjuk érkezését.

Bár skót gyártóról van szó, aki az ajánlott kiskereskedelmi árakat angol fontban adja meg, de amerikai dollárért vásárolhatunk tőlük. Ez a párosítás igen szerencsétlen most, amikor a GBP jelentősen gyengült, az USD viszont hasonlóan drágult a forinthoz képest :(

Az alacsony kereslet miatt a SuperSystem fehér változatát levettük a kínálatból, raktáron ezentúl nem tartjuk, viszont helyette rendelhető a Shadow Edition elnevezésű matt fekete modell!

Kérünk minden viszonteladó partnert, akinek kínálatában szerepel a REVO márka, mielőbb aktuálizálja árait és kínálatát!

Synology áremelkedés, FlashStation FS3017
[2016-11-28]

Napra pontosan 2 hónappal ezelőtt, szeptember 28-án küldött hírlevelünkben jelentettük be, hogy a tartósan kedvező EUR árfolyam miatt csökkentetük a Synology termékek árát. Mától sajnos kénytelenek vagyunk visszaemelni őket a szeptemberi szintre, eddig tartott a Forint ereje :(

Mától rendelhető a gyári oldalon már bejelentett Synology FlashStation FS3017, ez eddigi legdrágább Synology-nál is több mint kétszer többe kerülő, új kategóriát teremtő, SAS és SATA felületű SSD-k számára készült NAS-szerver. Kétféle új memóriamodul is kapható hozzá, 16 és 32 GB-os méretben, RDIMM kialakítással. Az FS3017 összesen 16 darab RAM-foglalatának köszönhetően a 32 GB-os modullal összesen akár 512 GB RAM-ot is képes kezelni! Az FS3017-ről részletesen november 9-i hírünkben számoltunk be. Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, módosítsa áralistáját, és vegye fel az FS3017-et (és memóriáit) kínálatába!

Árcsökkenés két Synology DiskStation-nél, rendelhető az új hálózati kártya
[2016-08-31]

Jövő héten a már korábban beharangozott új RackStation modellek is rendelhetőek lesznek, most azonban végre árcsökkenésről is tudunk hírt adni. Úgy látszik, túlárazta a Synology a DS416-ot és DS416play-t, mert szeptember 1-től igen jelentősen csökkenti ezek árait. Nem kifutó termékekről van szó, vélhetően a fogyással nem elégedettek. A lényeg számunkra, hogy a DS416 ajánlott kisker ára bruttó 159 100 Ft-ról 131 900 Ft-ra, míg a DS416play esetében 167 400 Ft-ról 148 400 Ft-ta csökken holnaptól – viszonteladóink számára mától! (Mivel még van raktáron pár darab DS416play nálunk az eddigi beszerzési áron, amíg el nem fogynak, addig a viszonteladói árank kicsivel magasabbak lesznek sajnos, mint amikor már mi is olcsóbban kapjuk a következő szállítmányban őket. Illetve a pontos új árakat csak holnaptól mutatja webshopunk, addig ne rendeljetek, a mai rendeléseket törölni fogjuk ezekre a modellekre!)

Mától már rendelhető a Synology második 10-gigabites hálózati kártyája, az E10G17-F2. Az F2 jelölés arra utal, hogy ezen a kártyán már két darab 10 GBit-es port van, az 1-portos E10G15-F1 így továbbra is kapható lesz.

Kérjük Synology-t forgalmazó partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az új hálózati kártyát, és holnaptól (ne hamarabb és lehetőleg ne is később) aktualizálják a DS416 és DS416play árakat kínálatukban, és hívják fel vevőik figyelmét a nem mindennapi, jelentős mértékű árcsökkenésre, amely várhatóan új lendületet ad ezen két DiskStation eladásainak!

Rendelhető a Popcorn Hour A-500-as sorozat
[2016-07-28]

Ma felkerült webshopunkba a régen várt Popcorn Hour A-500 és A-500 Pro. A Pro-t már majdnem 1 évvel ezelőtt mutattuk be márkaoldalunkon ITT, holnap végre azonban megérkezik a Cloud Media-hoz az első szállítmány a gyárból, így várhatóan 2 hét múlva már nálunk is raktáron lesz. Addig is egy tesztpéldány még mindig elérhető partnereink számára 1–2 napra, hogy saját hangrendszereiteken is kipróbálhassátok még a forgalmazás megkezdése előtt!

A kisebb modell, az A-500 (április óta tudunk róla, lásd akkor hírünket ITT) már néhány hete kapható világszerte. Mi csak azért vártunk vele, hogy – spórolva a szállítási költségen – a Pro-val egyszerre hozhassuk el első rendelésünket.

Marketing oldalunkon már elérhetőek a két újdonság termékfotói és egyéb marketing anyagok is. Kérjük Popcorn Hour-t forgalmazó partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az 500-as modelleket!

Rendelhetőek a Synology MailPlus és Docker DSM licencek
[2016-06-19]

Felkerültek webshopunkba (NAS kiegészítő, HDD, SSD kategória) a Synology MailPlus Server és Docker DSM licenccsomagok. Ezek – a Surveillance Device Pack-hoz hasonlóan – fizetős licencek, a forgalmazókon keresztül vásárolhatóak meg. Részletes leírásukat lásd a Synology.hu-n!

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába ezt a három új terméket!

Megszűnt a Synology DS216+ és a DS716+, előrendelhető a DS216+II és a DS716+II
[2016-05-24]

Április végi hírünkben jelentettük be, hogy várhatóan június elejétől az Intel Celeron N3050-es processzorcsalád frissülése miatt a DS216+ is kényetelen lesz megújulni. Mostanra elfogytak a DS216+ készleteink, a DS216+II viszont – jelen állás szerint – csak június elején érkezhet először hozzánk. Mától viszont már előrendelhető webshopunkból! Jelenleg tehát egyik „+” jelzésű kétlemezes DiskStation sincs készleten, mivel a DS716+ is pont most és pont úgy frissül, mint a DS216+... A jövő hét első napjaiban azonban a DS716+II már raktáron lesz, utána pedig 1 vagy két héten belül vihető a DS216+II is.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, ha már nincs készletük a DS216+ és DS716+ modellekből, akkor mielőbb vegyék fel kínálatukba a DS216+II és DS716+II típusokat!

A Dune HD Solo 4K megérkezett!
[2016-04-13]

  Ma végre megérkezett az első Dune HD Solo 4K szállítmány, az átvétel lehetőségéről, illetve a szállításról sorrendben értesítünk mindenkit. A jövő hétfőn újabb szállítmány érkezik, ami remélhetőleg már jó pár hétig elegendőnek fog bizonyulni.

  A lejátszóhoz készül egy, az eladást segítő szórólap is.

  Kérünk minden médialejátszót forgalmazó viszonteladót, aki még nem vitte fel webshopjába, tegye meg mielőbb!

Drágább mától a Synology router
[2016-04-06]

Április 4-én 54 300 Ft-ról 58 400 Ft bruttóra emelte a Synology az RT1900ac router ajánlott végfelhasználói árát. Indokolást nem kaptunk a miértről, vélhetően túl jól fogyott, és ezen akarnak ílymódon változtatni :(

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, korrigálja árait, mától mi is kénytelenek vagyunk drágábban számlázni!

Késnek az új lejátszóink
[2016-03-22]

Újabb csúszásról kaptunk hírt mind a Popcorn Hour A-500 Pro, mind pedig a Dune HD Solo 4K esetében.

Az A-500 Pro-ról március 3-án már írtunk a magyar márkaoldalon, akkor áprilisi elérhetőségről számoltunk be a korábban várt márciusi helyett. Most úgy tűnik, májusnál hamarabb bizonyosan nem lesz Európában a készülék. Annyival vagyunk csak előrébb, hogy már tudunk/tudnánk rendelni teszpéldányt, bár annak még nem aranyozottak az analóg hangcsatlakozói. A szállítási költségtől függően pár napon belül eldöntjük, hogy kérünk-e előzetes médiatesztekhez mintapéldányt. (A Popcorn Hour Magyarország Facebook oldalon nemrég megváltoztattuk a borítóképet a közelgő új modell miatt, és a fotók közé új képek kerültek fel az A-500 Pro-ról – utóbbiakat szabadon használhatja bárki.)

A Solo 4K állítólag azért nincs még nálunk (se), mert az első széria az ígért Z-Wave modul nélkül készült – nem tudni, hogy szándékosan vagy valami hiba folytán –, viszont az európai beharangozókban a Z-Wave mint alapfelszerelés volt említve. Így az eddig legyártott példányok máshová kerülnek, a héten készül csak el a Z-Wave-es konfiguráció, tehát csak április második hetében várható, hogy hozzánk is eljut végre.

Kérjük viszonteladóinkat, módosítsák a fentiek szerint a Solo 4K várható érkezési határidejét weboldalukon, illetve akár hírben is hívják fel a két újdonság érkezésével kapcsolatos problémákra a remélhetőleg már türelmetlen – de még nem elkeseredett – leendő vevők figyelmét!

Rendelhető a Synology DS416slim
[2016-03-11]

Február 10-én már hírt adtunk róla, ma pedig felkerült a webshopba az általunk már jó ideje nem forgalmazott, 2,5"-es lemezeket kezelő DS414slim utódja. A DS416slim kívülről semmi újat nem mutat, belül pedig gyakorlatilag a tegnap megjelent DS216j elektronikáját (2×1 GHz-es Marvell Armada 385 CPU, 512 MB RAM) találjuk. Igaz, itt 2 darab gigabites ethernet-csatlakozó került a hátlapra. Attól függetlenül, hogy teljesítménye alapján a DS216j párja lehetne (de akkor miért kezel 2-vel kevesebb kamerát?), ára majdnem kétszer több annál, bruttó 108 100 Ft jelenleg – azaz elődjéhez képest is jelentősen drágult. A hátlapon keresztül akár menet közben is kihúzható lemezfiókjaiba SATA3 vagy SATA2 interfésszel készült SSD vagy HDD meghajtó kerülhet, korábbi nem. Az új DiskStation várhatóan március utolsó napjaiban érkezik először raktárra.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, a DS416slim-et mielőbb vegye fel kínálatába!

Módosult a Dune HD Solo 4K ára!
[2016-03-08]

Bár még csak tegnap este óta rendelhető, most mégis hozzányúlunk a Solo 4K árazásához. A hazai 27%-os ÁFÁ-ra való tekintettel sikerült elérnünk az európai Dune HD képviseletnél, hogy jobb árat kapjunk a többi országnál, így az ajánlott kiskereskedelmi bruttó árak kb. egységesek maradhatnak minden országban (349 EUR jelenleg). Ezek alapján 115 900 Ft-ról 109 900 Ft-ra sikerült mérsékelni a Solo 4K árát, és ennek megfelelően módosulnak a viszonteladói áraink is. Akik tegnap óta már rendeltek (ezúton is köszönet nekik a gyorsaságukért), azoknak mindjárt módosítjuk a rendelésüket, hogy a kedvezőbb árat kaphassák. A termék magyar adatlapja már elérhető a márkaoldalunkon: link...!

Rendelhető a Dune HD Solo 4K!
[2016-03-07]

Még január elején írtunk arról, hogy végre a Dune HD lejátszóknál is lesz valami újdonság. A Dune-HD.hu oldalunkon január 15-én jelentettük be a Solo 4K-t, az első 4K-s Dune HD-t, majd pár napja már újabb részleteket is tudtunk közölni. Bár nem március elején, és sajnos nem 94 ezer forintos árcédulával, de 21–22-edike magasságban érkezik a Solo 4K első szállítmánya. Mostantól előrendelhető a webshopban! Magyar adatlapja holnaptól elérhető ITT, termékfotók pedig a gyártói oldalon ITT találhatóak.

Az első szállítmány után legközelebb csak 4–5 hét múlva tudunk újra rendelni, mivel csak akkor érkezik meg Európába a tengeri úton indított nagyobb „adag” .

Kérünk minden Dune HD-t forgalmazó viszonteladó partnerünket, mielőbb vegye fel kínálatába a Solo 4K-t!

Synology árváltozások
[2016-03-01]

Megtörtént a 26-i hírlevelünkben beharangozott, március 1-től érvényes árváltozás. A Synology DS1515+, DS1815+, DS2415+, RS815(RP)+ NAS-ok jelentősen drágultak, miközben az ECC RAM-modulok viszont sokkal olcsóbbak lettek.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, aktuálizálja árait, mert már csak a módosításoknak megfelelően tud tőlünk rendelni!

Synology DS416slim márciusban
[2016-02-10]

Bár a DS414slim, a 2,5"-es (laptop) lemezeket fogadó legkisebb méretű és legkönnyebb Synology DiskStation a mai napig rendelhető lenne számunkra, néhány hónapja már beszüntettük a forgalmazását, látva, hogy 2014-es jelölésű modelleket mostanra igen nehéz eladni; a vásárlók már – joggal – várják az utódokat. Márciustól már csak a RackStation-kínálatban marad '14-es típus, hiszen érkezik a DS416slim. Változatlan külső, erősebb hardver – ahogy az várható volt.

A DS416slim érkezéséről a hivatalos bejelentéséig weboldalakon még nem lehet adatokat publikálni, de a hazai vásárlóknak személyes megbeszélések során már átadhatóak a hírünkben található információk.

További részletekért kattints a teljes hírre!

» a teljes hír...
AKCIÓ! Open Hour Chameleon wifi+bluetooth adapterrel!
[2016-01-20]

A tavaly év végén indított Popcorn Hour VTEN és Open Hour Chameleon akcióink véget értek, a készletek elfogytak!

Azonban – hogy idén se maradjunk kedvezményes ajánlat nélkül –, mától a Chameleon androidos számítógépet és 4K-s lejátszót csomagban kínáljuk a gyári wifi+bluetooth adapterrel, Open Hour Chameleon Special Edition (vagy Chameleon SE) megnevezéssel, összesen így bruttó 5500 Ft kedvezménnyel. Pár napon belül érkezik raktárra, több Popcorn Hour kiegészítővel együtt.

Kérünk minden Popcorn Hour viszonteladót, vegye le a kifutott akciós ajánlatokat, illetve mielőbb módosítsa a Chameleon elnevezését Chameleon Special Edition-re (vagy hozzon létre egy új terméket a korábbi helyett), és hívja fel vásárlói figyelmét az akcióra!

Régi új Dune HD lejátszó
[2015-11-23]

Az idei AV Trend & Hi-Fi Show látogatói közül is sokan kérdezték tőlünk csodálkozva, hogy „idén sem lesz új Dune HD lejátszó”? Teljesen jogos a kérdés, hiszen az aktuális Base 3D és TV-303D modellek – bár szinte mindent tudnak, amit napjainkban elvárható – immár mindjárt 3 évesek lesznek, a nem sokkal fiatalabb HD Connect pedig viszonylag szűkebb vevőkört érdekel, mivel 3D-t nem tud, és nem is egy szokványos asztali lejátszó. Elméletileg már a nyáron meg kellett volna érkeznie a TV-102-T2-t leváltó TV-204-T2 tuneres készüléknek, amely az első 4K-s kimenettel rendelkező Dune HD lejátszó lenne. Ez azonban az idén bizonyosan nem lesz már a boltokban, sőt a TV-102-T2 is hiánycikk lett mostantra. Úgy gondoltuk, ha nincs újdonság, sőt csökkent az aktuálisan elérhető választék is, talán mégis lehet valamit tenni, hogy a Dune remek lejátszói iránt ne csökkenjen az érdeklődés...

» a teljes hír...
Open Hour Chameleon akció!
[2015-10-19]

Ma jelent meg a Prohardver.hu-n az Open Hour Chameleon tesztje. Ezzel párhuzamosan egy Chameleon nyereményjáték is indul a népszerű IT-portálon, melynek keretében 3 napon keresztül kell a készülékkel kapcsolatos kérdésekre válaszolniuk az olvasóknak, akik egy Chameleon-t szerenének nyerni. Reményeink szerint a cikk és a játék kapcsán előtérbe kerül az asztali androidos számítógépek fogalma a hazai vevők között is, és többen gondolják majd úgy, hogy számos feladatra jó megoldást kínál egy ilyen készülék, mint pl. a Chameleon. A vásárlási kedv felerősítéséhez mától akciót is indítunk a termékre, a korábbi 56 900 Ft-os bruttó helyett 49 900 Ft az akció alatti javasolt végfelhasználói ár, és ennek megfelelően viszonteladóink bekerára is csökkent. Az akció visszavonásig tart. Kérünk minden Popcorn Hour/Open Hour forgalmazó partnert, mielőbb tájékoztassa vevőit az akcióról és akár a Prohardver cikkről/játékról is, valamint frissítsen az akciós árra!

Open Hour Chameleon bemutató videónk elérhető a Popcorn Hour Magyarország YouTube csatornáján!

Megváltozott a bankszámlaszámunk!
[2015-09-21]

Felhívjuk kedves Partnereink figyelmét, hogy bankszámlaszámunk megváltozott. A mai naptól kiállított számláinkon már ez a bankszámla szerepel, ezért kérjük az elektronikus banki rendszerekben erre módosítani szíveskedjen mindenki, és az utalások is már erre a bankszámlára legyenek indítva:

OTP Bank  11735005-20577461


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.