login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9

Synology árváltozások
[2016-03-01]

Megtörtént a 26-i hírlevelünkben beharangozott, március 1-től érvényes árváltozás. A Synology DS1515+, DS1815+, DS2415+, RS815(RP)+ NAS-ok jelentősen drágultak, miközben az ECC RAM-modulok viszont sokkal olcsóbbak lettek.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, aktuálizálja árait, mert már csak a módosításoknak megfelelően tud tőlünk rendelni!

Synology DS416slim márciusban
[2016-02-10]

Bár a DS414slim, a 2,5"-es (laptop) lemezeket fogadó legkisebb méretű és legkönnyebb Synology DiskStation a mai napig rendelhető lenne számunkra, néhány hónapja már beszüntettük a forgalmazását, látva, hogy 2014-es jelölésű modelleket mostanra igen nehéz eladni; a vásárlók már – joggal – várják az utódokat. Márciustól már csak a RackStation-kínálatban marad '14-es típus, hiszen érkezik a DS416slim. Változatlan külső, erősebb hardver – ahogy az várható volt.

A DS416slim érkezéséről a hivatalos bejelentéséig weboldalakon még nem lehet adatokat publikálni, de a hazai vásárlóknak személyes megbeszélések során már átadhatóak a hírünkben található információk.

További részletekért kattints a teljes hírre!

» a teljes hír
AKCIÓ! Open Hour Chameleon wifi+bluetooth adapterrel!
[2016-01-20]

A tavaly év végén indított Popcorn Hour VTEN és Open Hour Chameleon akcióink véget értek, a készletek elfogytak!

Azonban – hogy idén se maradjunk kedvezményes ajánlat nélkül –, mától a Chameleon androidos számítógépet és 4K-s lejátszót csomagban kínáljuk a gyári wifi+bluetooth adapterrel, Open Hour Chameleon Special Edition (vagy Chameleon SE) megnevezéssel, összesen így bruttó 5500 Ft kedvezménnyel. Pár napon belül érkezik raktárra, több Popcorn Hour kiegészítővel együtt.

Kérünk minden Popcorn Hour viszonteladót, vegye le a kifutott akciós ajánlatokat, illetve mielőbb módosítsa a Chameleon elnevezését Chameleon Special Edition-re (vagy hozzon létre egy új terméket a korábbi helyett), és hívja fel vásárlói figyelmét az akcióra!

Régi új Dune HD lejátszó
[2015-11-23]

Az idei AV Trend & Hi-Fi Show látogatói közül is sokan kérdezték tőlünk csodálkozva, hogy „idén sem lesz új Dune HD lejátszó”? Teljesen jogos a kérdés, hiszen az aktuális Base 3D és TV-303D modellek – bár szinte mindent tudnak, amit napjainkban elvárható – immár mindjárt 3 évesek lesznek, a nem sokkal fiatalabb HD Connect pedig viszonylag szűkebb vevőkört érdekel, mivel 3D-t nem tud, és nem is egy szokványos asztali lejátszó. Elméletileg már a nyáron meg kellett volna érkeznie a TV-102-T2-t leváltó TV-204-T2 tuneres készüléknek, amely az első 4K-s kimenettel rendelkező Dune HD lejátszó lenne. Ez azonban az idén bizonyosan nem lesz már a boltokban, sőt a TV-102-T2 is hiánycikk lett mostantra. Úgy gondoltuk, ha nincs újdonság, sőt csökkent az aktuálisan elérhető választék is, talán mégis lehet valamit tenni, hogy a Dune remek lejátszói iránt ne csökkenjen az érdeklődés...

» a teljes hír
Open Hour Chameleon akció!
[2015-10-19]

Ma jelent meg a Prohardver.hu-n az Open Hour Chameleon tesztje. Ezzel párhuzamosan egy Chameleon nyereményjáték is indul a népszerű IT-portálon, melynek keretében 3 napon keresztül kell a készülékkel kapcsolatos kérdésekre válaszolniuk az olvasóknak, akik egy Chameleon-t szerenének nyerni. Reményeink szerint a cikk és a játék kapcsán előtérbe kerül az asztali androidos számítógépek fogalma a hazai vevők között is, és többen gondolják majd úgy, hogy számos feladatra jó megoldást kínál egy ilyen készülék, mint pl. a Chameleon. A vásárlási kedv felerősítéséhez mától akciót is indítunk a termékre, a korábbi 56 900 Ft-os bruttó helyett 49 900 Ft az akció alatti javasolt végfelhasználói ár, és ennek megfelelően viszonteladóink bekerára is csökkent. Az akció visszavonásig tart. Kérünk minden Popcorn Hour/Open Hour forgalmazó partnert, mielőbb tájékoztassa vevőit az akcióról és akár a Prohardver cikkről/játékról is, valamint frissítsen az akciós árra!

Open Hour Chameleon bemutató videónk elérhető a Popcorn Hour Magyarország YouTube csatornáján!

Megváltozott a bankszámlaszámunk!
[2015-09-21]

Felhívjuk kedves Partnereink figyelmét, hogy bankszámlaszámunk megváltozott. A mai naptól kiállított számláinkon már ez a bankszámla szerepel, ezért kérjük az elektronikus banki rendszerekben erre módosítani szíveskedjen mindenki, és az utalások is már erre a bankszámlára legyenek indítva:

OTP Bank  11735005-20577461

AKCIÓ! Popcorn Hour VTEN ajándék wifi-adapterrel!
[2015-09-09]

Mától a készlet erejéig a Popcorn Hour VTEN 4K-s médialejátszónk mellé csomagolunk egy Popcorn Hour WN-106P wifi-adaptert is. A csomag Popcorn Hour VTEN Special Edition (vagy VTEN SE) néven kerül forgalomba, ajánlott végfelhasználói ára viszont változatlanul 66 900 Ft, így a vásárlók most egy 5900 Ft értékű ajándékot kapnak a legjobb képminőségű lejátszónk mellé!

Kérünk minden Popcorn Hour viszonteladónkat, mielőbb módosítsa kínálatában a VTEN elnevezését VTEN Special Edition-re (vagy hozzon létre egy új terméket a korábbi helyett), és hívja fel vásárlói figyelmét az akcióra!

Új Skydigital mobil kiegészítők
[2015-07-17]

A héten érkezett Skydigital szállítmányunk több új terméket is tartalmaz mobil eszközökhöz, de a drágább amerikai dollár miatt kifogyott készleteink frissítése után drágult sajnos a másolási funkcióval ellátott USB-s dokkolónk (SKY 16T) és népszerű autós töltőnk (SKY8823) ára is.

Megérkeztek azonban a korábbi Lightning™ és microUSB-s kábeleink utódai, melyek bár nem világítanak, de profi kidolgozottságuk miatt várhatóan még magasabb élettartamot várhatunk tőlük. Mostantól van már MFi (Made For iPad/iPhone/iPod) minősítéssel rendelkező kábelünk és edzett üvegből készült iPhone képernyővédőnk is! Részletek a teljes hírben!

» a teljes hír
Synology árcsökkenés
[2015-07-16]

Jó hírünk van: a forinterősödés miatt mától csökkentettük a Synology termékek árait a múlt heti emelés előtti szintre. A nyitott rendeléseknél már a kedvezőbb árakkal számlázuk a termékeket.

Kérünk minden partnert, aktuálizálja árlistáját!

Synology áremelkedés
[2015-07-08]

Május 18-tól kezdve immár harmadik alkalommal vagyunk kénytelenek a fenti címet adni hírünknek :(

Mivel a Forint az EUR-hoz képest immár több hete jelentősen gyengébb mint korábban, kénytelenek vagyunk ismét árat emelni, amit most is – a hetente forgó készlet miatt – a Synology-val kell kezdenünk. Kérjük viszonteladóinkat (akik weboldal nincs összekötve a miénkkel), mielőbb frissítsék áraikat! Aki Synology-t forgalmaz, kérjük ellenőrizze azt is, hogy az elmúlt hetekben megjelent több új modellt valóban felvette-e már kínálatába!

Megérkezett a Synology RC18015xs+
[2015-06-11]

Május 12-i hírünkben már bemutattuk, mától azonban a Synology.hu-n is elérhető, és nálunk is rendelhető. Az első RackStation-nek nevezett Synology-ról van szó, amely nem is tartalmaz merevlemez-fiókokat, és nem is RS a jelölése. A „C” valószínűleg a Cluster szó kezdőbetűje lehet, utalva rá, hogy ez a NAS kifejezetten a maximális megbízhatóságot igénylő klaszteres kialakításhoz lett kitalálva, amikor is a szintén ma debütáló RXD1215sas bővítőegységek által létrehozott tárhelyen két darab RC18015xs+ osztozhat, redundánssá téve nem csak a tápegységet, a HDD-kötetet, de magát a NAS-t is. Ezzel a Synology high-availability megoldása új szintre lépett; nincs szükség immár a tárhely duplázására, ami jóval költségesebb és főleg időigényesebb feadat lehet, mint a NAS-szerver duplikálása.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a ma hivatalosan is megjelent újdonságokat (RC18015xs+, RXD1215sas, DS715, DS215+), melyekből először kb. 2 hét múlva érkezhet raktárra bármelyik is.

Újabb Synology modellek
[2015-05-12]

Két újabb Synology NAS és egy bővítőegység érkezéséről kaptunk információt, ezeket szeretnénk most megosztani Veletek. Mindkét NAS és a bővítő is teljesen új, előd nélküli típus, DS715, RC18015xs+ és RXD1215sas néven érkeznek június elején. Adatlapjaik letölthetőek Marketing oldalunkról, ennek ellenére pár szóban bemutatnánk őket, illetve kitérnénk az árazásukra is.

» a teljes hír
Fehér SuperConnect és új árak
[2015-04-28]

Elindult hozzánk ez első szállítmány Skóciából, amelyben már fehér színű REVO SuperConnect-ek is érkeznek! Az immár 4-féle színváltozatban gyártott, legjobb hangzású hálózati zenelejátszónk és DAB+ rádiónk nálunk kétféle külsővel lesz ezentúl elérhető.

Érkezik újabb adag K2 is, így végre ismét valamennyi REVO raktáron lesz. Az új szállítmány kapcsán frissülnek a K2 és SuperConnect áraink is. A fehér színű SuperConnect gyári ajánlott ára alapból magasabb mint a korábbi dió változaté, de az erős dollár miatt sajnos a dió színű is jelentősen drágul. A K2 árát már korábban hozzáigazítottuk az amerikai dollár magasabb árfolyamához, így ott változas nem lenne emiatt, viszont lehetőséget kaptunk egy akció meghírdetésére az új készlet erejéig! Így 119 ezer forint helyett 92 900 Ft bruttó a K2 mától (illetve visszamenőleg a függő előrendelések számára is olcsóbb természetesen).

Kérünk minden REVO-t forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a fehér-ezüst színű SuperConnect-et, frissítse árait, és hírdesse a K2-akciót!

Új lejátszók és NAS-ok a kínálatban
[2015-04-15]

A mai naptól több új, régen várt termék is felkerült a kínálatunkba, és modellváltás is történt a Synology-nál.

Előrendelhető a Popcorn Hour VTEN médialejátszó és az Open Hour Chameleon androidos számítógép (és persze lejátszó is egyben), mindkettő 4K-s videókimenettel. Részletesen a PopcornHour.hu weboldal hírei között mutattuk be őket az elmúlt napokban. Az első szállítmány érkezése 10–14 napon belül várható mindkét készülékből.

Tegnap jelentette be a Synology – és azóta már nálunk is rendelhető – a teljesen új, előd nélküli DS1515 jelzésű 5-lemezes DiskStation-t (viszonteladóinknak előző hírünkből már ismerős), és az RS814-et leváltó RS815-ös RackStation-t. Az RS815 gyakorlatilag csak egy „ráncfelvarráson” átesett RS814, mivel a hardver szinte változatlan, de mélysége jelentősen rövidebb (457,5 helyett csak 290 mm), így kisebb rackszekrényekbe is berakható. Említést érdemel még az alacsonyabb áramfogyasztás is, de teljesítményben gyakorlatilag nincs változás.

Kérünk minden Popcorn Hour és Synology partnert, mielőbb vegye fel kínálatába az újdonságokat, és tájékoztassa róluk vevőit!

Skydigital dokkoló és új HDMI-digitalizáló
[2015-03-26]

Két újabb dél-koreai termékkel bővült mától a kínálatunk. A SKY16T dupla HDD/SSD dokkolóval új területre merészkedik a Skydigital, míg a Supercast X6 HDMI nevű PCI-Express digitalizáló a Capture-X HDMI 1080p nagytestvére, immár 60 képkocka/másodperc sebességgel, akár 2048×1080p felbontás mellett is.

» a teljes hír
Synology árcsökkenés
[2015-03-26]

Egyszer fent, egyszer lent, nem tudjuk, meg lehet-e szokni egyszer, de bizonyosan kényelmetlen és plusz munkát ad a kereskedőknek. A gyors forinterősödés miatt mától csökkentettük a Synology termékek árait.

Kérünk minden partnert, aktuálizálja árlistáját, és használja ki a ritka lehetőséget, hogy vevőivel jó hírt is közölhet!

Árcsökkenés, Popcorn Hour VTEN 4K-s lejátszó
[2015-01-23]

Az elmúlt napokban jelentősen erősödött a forint az EUR-hoz képest, így csökkentettük a Synology, Mede8er, Dune HD és The Little Black Box márkáink termékeinek árát. A dollár elszámolású Popcorn Hour, REVO és Skydigital esetében sajnos nem tudjuk még ugyanezt megtenni. Kérünk minden partnert, mielőbb módosítsa árlistáját!

Ma a hazai márkaoldalon bejelentettük a Popcorn Hour VTEN lejátszót, amely az A-410-et fogja leváltani – várhatóan 1 hónapon belül érkezik ez első szállítmányunk. Vele együtt hozunk először az Open Hour Chameleonból is, amelyet már a tavalyi őszi AV-TREND és HIFI SHOW kiállításon bemutattunk a látogatóknak, de a szoftver fejlettsége csak mostanra érte el az elvárásainknak megfelelő szintet (tehát már nem csak androidos számítógépnek, de médialejátszónak is jól használható). A két újdonság közül a Chameleont bizonyosan, a VTEN-t valószínűleg be fogjuk mutatni élőben is a jövő pénteki viszonteladói találkozónkon.

Synology DS2415+ és RS815(RP)+
[2015-01-20]

Három új Synology modell rendelhető mától. A december elsejei hírünkben már beharangozott DS2415+ és RS815+/RS815RP+ modellcsalád termékoldalai már elérhetőek a Synology.hu-n is. Mindhárom újdonság az immár négymagos Intel Atom C2538-as processzorra és 2–6 GB RAM-ra támaszkodik, ahogy a nemrég megjelent DS415+, DS1515+, DS1815+ modellek is. Így már csak a DS2414(RP)+ modellcsalád és a 2-lemezes DS713+ leváltása várat magára a korábbi Intel Atom D2700-as alapú Synology-k közül.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vigye fel kínálatába a ma megjelent újdonságokat, és vegye le a már nem rendelhető DS2413+, RS814+ és RS814RP+ típusokat!

Újabb áremelkedéssel kezdődik 2015
[2015-01-06]

A 320 Ft/EUR és a 270 Ft/USD(!) fölötti eladási devizaárfolyamok miatt kénytelenek vagyunk ismét emelni az árainkon. Az emelkedés még nem érinti a raktárról nagy mennyiségben elérhető Popcorn Hour A-410-es lejátszónkat és a szinétn raktáron lévő Skydigital termékeinket. De minden másnál – amiből folyamatosan rendelünk és új készlet indulása napokon belül várható – kénytelenek vagyunk azonnal emelni. Sőt, a ma esti árfolyamváltozást figyelve (17 óra óta majd' 2 Ft-ot erődösödd az EUR) lehet, hogy ez az emelés nem is lesz elég hosszabb távon. De legalább 0% körüli az infláció, állítólag :(

Áremelkedés, megszűnt az ezüst Mede8er 1000-es lejátszó
[2014-12-29]

Úgy látszik, egy rossz hírrel sikerül zárni a 2014-es évet: a 320-hoz közelítő EUR és a ma már 260 fölött is járó dollár árfolyam miatt nem halaszthatjuk tovább az áraemelést. Így mától emelkedik valamennyi Synology, Mede8er, Dune HD, TLBB árunk, de drágulnak az éppen elfogyott Skydigital termékek és a legutóbbi Popcorn Hour szállítmánnyal érkezett cuccok árai is. Kérünk minden viszontleadó partnert, akinek árlistája nincs összekötve online a miénkkel, frissítse azt! Megszűnt termék az ezüst színű MED1000X3D és wifis változata, már nem rendelhető csak a fekete „ufó”. Utóbbi a gyárból csak wifivel együtt szerelt konfigurációban érkezik, de terveink szerint továbbra is kínáljuk wifi nélkül (kiszerelve belőle a kártyát).


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.