login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Synology DS2415+ és RS815(RP)+
[2015-01-20]

Három új Synology modell rendelhető mától. A december elsejei hírünkben már beharangozott DS2415+ és RS815+/RS815RP+ modellcsalád termékoldalai már elérhetőek a Synology.hu-n is. Mindhárom újdonság az immár négymagos Intel Atom C2538-as processzorra és 2–6 GB RAM-ra támaszkodik, ahogy a nemrég megjelent DS415+, DS1515+, DS1815+ modellek is. Így már csak a DS2414(RP)+ modellcsalád és a 2-lemezes DS713+ leváltása várat magára a korábbi Intel Atom D2700-as alapú Synology-k közül.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vigye fel kínálatába a ma megjelent újdonságokat, és vegye le a már nem rendelhető DS2413+, RS814+ és RS814RP+ típusokat!

Újabb áremelkedéssel kezdődik 2015
[2015-01-06]

A 320 Ft/EUR és a 270 Ft/USD(!) fölötti eladási devizaárfolyamok miatt kénytelenek vagyunk ismét emelni az árainkon. Az emelkedés még nem érinti a raktárról nagy mennyiségben elérhető Popcorn Hour A-410-es lejátszónkat és a szinétn raktáron lévő Skydigital termékeinket. De minden másnál – amiből folyamatosan rendelünk és új készlet indulása napokon belül várható – kénytelenek vagyunk azonnal emelni. Sőt, a ma esti árfolyamváltozást figyelve (17 óra óta majd' 2 Ft-ot erődösödd az EUR) lehet, hogy ez az emelés nem is lesz elég hosszabb távon. De legalább 0% körüli az infláció, állítólag :(

Áremelkedés, megszűnt az ezüst Mede8er 1000-es lejátszó
[2014-12-29]

Úgy látszik, egy rossz hírrel sikerül zárni a 2014-es évet: a 320-hoz közelítő EUR és a ma már 260 fölött is járó dollár árfolyam miatt nem halaszthatjuk tovább az áraemelést. Így mától emelkedik valamennyi Synology, Mede8er, Dune HD, TLBB árunk, de drágulnak az éppen elfogyott Skydigital termékek és a legutóbbi Popcorn Hour szállítmánnyal érkezett cuccok árai is. Kérünk minden viszontleadó partnert, akinek árlistája nincs összekötve online a miénkkel, frissítse azt! Megszűnt termék az ezüst színű MED1000X3D és wifis változata, már nem rendelhető csak a fekete „ufó”. Utóbbi a gyárból csak wifivel együtt szerelt konfigurációban érkezik, de terveink szerint továbbra is kínáljuk wifi nélkül (kiszerelve belőle a kártyát).

Újabb Popcorn Hour kiegészítő raktárról
[2014-12-17]

Jelenleg a Popcorn Hour A-410-zel használható külső infra vevő került fel webshopunkba (raktárról!), így azon felhasználók, akik pl. a nem szabványos mérete vagy helyhiány miatt eldugnák a lejátszót a szekrényben, mostantól meg tudják oldani a világító gombos gyári IR távvezérlő használatával is az irányítást (hálózaton eddig is távirányítható volt a lejátszó). Így immár 8 különböző kiegészítőt kínálunk a márka médialejátszóihoz: A-410 infra vevő, wifi-adapter, C-x00 belső wifi kártya, C-x00 belső tápegység, Microsoft külső tuning táp, A-xx0 infra távvezérlő, C-x00 rádiós távvezérlő és C-300 slim Blu-ray olvasó. Kérünk minden Popcorn Hour-t forgalmazó partnerünket, valamennyi kiegészítőt vegye fel kínálatába, ez feltétele is a PopcornHour.hu oldal forgalmazói listáján való szereplésnek!

Új és megszűnő Synology-k
[2014-12-10]

A mai naptól két új DiskStation, egy új bővítőegység és három memóriakit is rendelhető! Ezekről még korábban nem adtunk hírt, mert úgy volt, hogy csak januárban lesznek bejelentve. De váratlanul a DS3612xs-t leváltották a DS3615xs-sel, a DX1211 helyett érkezett a DX1215, de teljesen új modell a DS2015xs, amivel immár kettőre bővült az xs jelzésű DiskStationök kínálata, de a 8-lemezes NAS-oké is. Érdekessége az eddig igen kevesek által ismert új ARM processzor, részletes adatok már elérhetőek a Synology.hu-n. Az xs széria immár 32 GB RAM-ig bővíthető, ehhez 3 új ECC RAM-kit került fel a kínálatunkba. Fontos, hogy az újdonságokra 3 helyett immár 5 év garanciát ad a gyártó!

Kérünk minden Synology-forgalmazót, mielőbb vegye fel kínálatába ezt a 6 új terméket, év vegye le a megszűnt előd modelleket!

Synology-teszt a PC Worldben, rovattámogatások a Geeks.hu-n
[2014-12-05]

Folytatjuk év végi márkanépszerűsítő kampányainkat országos ismertségű techorientált portálokon.

Synology jóvoltából a PC World egy DS415+ NAS-szervert kapott tesztelésre a NEON Multimedia Kft-től, és az együttműködésből két online cikk is született: az egyik a készülék beüzemeléséhez nyújt segítséget az érdeklődőknek, míg a másik a DS415+ tulajdonságait és szolgáltatásait vesézi ki. Utóbbi írás a PC World online nyitóoldalán kívül a PC World Facebook-oldalárais kikerült. Reméljük, ezek az informatív írások közelebb hozzák a Synology NAS-szervereket a potenciális vásárlókhoz...

» a teljes hír
Új és megszűnő Skydigital termékek
[2014-12-02]

Aktuális rendelésünk leadásakor értesültünk róla, hogy a Skydigital Lockdown PE – az olcsóbb, de immár hónapok óta hiánycikk titkosított USB-s külső házunk – már nem is lesz kapható, a drágább de profibb Lockdown mellett nem éri meg gyártani. Így kérünk minden Skydigital-forgalmazó partnert, vegye le kínálatából a Lockdown PE-t!

Hogy ne csökkenjen azonban a dél-koreai gyártónk hazai kínálata, egy újabb készülékét kezdjük forgalmazni mától (és azonnal raktárról)! A Lockdown és Lockdock modellek sikere egyértelműen mutatja, hogy milyen szükség is van a piacon napjainkban (és főleg idehaza :) egy elméletileg feltörhetetlen védelmet nyújtó adattitkosító háttértárra. Ezen igények szolgálatában áll a Lockdown SATABAY is...

» a teljes hír
Mától rendelhető a DS1515+
[2014-11-19]

Mától rendelhető – és a Synology.hu oldalon is nyilvános – a DS1515+ modell, amely a DS1513+-t váltotta le. A DS1515+ belseje gyakorlatilag megegyezik az október végén már bemutatott 8-lemezes nagy testvérével, ugyanaz az új 4-magos Intel Atom processzor (max. 6 GB RAM-mal) és a hardveres titkosító motor garantálja az átlagos felhasználó számára talán már teljesen ki sem használható teljesítményt, mint a DS1815+ esetében.

Várhatóan holnaptól már raktárról tudjuk adni az új 5-lemezes DiskStation-t. Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb cserélje le kínálatában a DS1513+-t a DS1515+-ra!

Dune HD banner a Geeks.hu-n
[2014-11-18]

Dune HD bannerA Dune HD márkát népszerűsítő, a cikkekbe ágyazott bannert jelenít meg egy hétig a Geeks.hu. A banner a dune-hd.hu oldalra mutat, ahol az érdeklődők a forgalmazókat is megtalálják. A Geeks.hu-val kötött megállapodásunk értelmében év végéig még több, viszonteladóinkat is érintő hirdetésünk fog futni, melyekről rendre beszámolunk majd.

Synology wallpaper a Geeks.hu-n
[2014-11-03]

A népszerű Geeks.hu tech oldal ún. wallpaper felületét november első két hetében a Synology foglalja el, felhívva így a figyelmet a Synology NAS-szerverek hétköznapi és irodai felhasználásának lehetőségeire. A Geeks.hu minden oldalán, aloldalán megjelenő hirdetés egy landing page-re vezet, ahonnan nemcsak alapvető és könnyen áttekinthető információkat szerezhet az érdeklődő, de át is kattinthat a Synology hivatalos magyar nyelvű oldalára, a hivatalos magyar terméktámogatói oldalra, illetve eljuthat a hivatalos forgalmazókhoz is.

Árváltozások
[2014-10-14]

Az erősödő forintnak köszönhetően ismét lehetőségünk nyílt lefelé korrigálni egy kicsit Synology árakon, kérünk minden viszonteladó partnert, frissítse árlistáját! Törént egy gyártói árváltoztatás is: a VS240HD jelentősen olcsóbb lett – végre!

A forint az amerikai dollárral szemben azonban továbbra is történelmi mélypontja közelében van, így hamarosan (amint aktuális készletünk elfogy, és érkezik az újabb) jelentős áremelkedés várható a Popcorn Hour A-410 tekintetében, illetve úgy tűnik, 49 900 Ft-nál nem lesz kevesebb a november elején raktárra érkező Open Hour Chameleon Androidos 4K-s lejátszónk/asztali miniszámítógépünk ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára.

Árcsökkenés, áremelkedés
[2014-09-23]

Követve a forint pillanatnyi erősödését, lehetőségünk volt a Synology és Skydigital áraink csökkentésére. Csökkent több Dune HD termék ára is – bár a Base 3D éppen kicsit drágult, mivel árát közelítettük az ajánlott európai árhoz, amelytől jelentősen eltért eddig. Véget ért az 5. születésnapi Mede8er akciónk, így a fekete MED1000X3D modellek ára már nem kedvezményes, de a jobb árfolyamnak köszönhetően nem drágult vissza egészen az akció előtti szintig. Drágultak viszont azon REVO zenelejátszóink árai, amelyekből már úton az új készlet, mivel az angol font sajnos jelentősen erősebb a forinthoz képest, mint legutóbbi beszerzésünk idején volt. :(

A remek fogyásra való tekintettel – bár nem terveztük, de – újabb „adag” Popcorn Hour A-400-ast vettünk át a holland disztribútortól, ára továbbra is akciós tudott így maradni. Ez viszont már valóban az utolsó pár darab, ami hivatalos forrásból még elérhető volt számunkra :)

Kérünk minden viszonteladó partnerünket – aki nem automatikusan veszi át árlistánkat –, ellenőrizze a már érvényes új árakat a fentebb említett márkák esetében, és aktualizálja saját árlistáját!

Itt az eddigi legolcsóbb Synology: rendelhető a DS115j
[2014-09-09]

Mától előrendelhető a legújabb, legkisebb Synology, a DS115j. Az általunk már hónapok óta nem forgalmazott DS112j modellt váltja, közel 2 év után. Külseje nem változott, belül pedig a DS214se-vel megegyező elektronikát tartalmazza (800 MHz-es Marvell Armada 370 CPU, 256 MB RAM), így főbb paraméterei is megegyeznek a kétlemezes testvérénél már megismertekkel.

Az érdekessége inkább az ára, mivel jelenleg bruttó 32 800 Ft-os ajánlott végfelhasználói árcimkével rendelkezik, ilyen olcsón még nem kínáltunk DiskStation-t! Az alacsony ár hátránya, hogy minimális hasznot tartalmaz csak; a gyártó célja a DS115j-vel és a DS214se-vel nem az, hogy a forgalmazók ebből érdemi profitot termeljenek, hanem, hogy olyan vásárló réteget nyerjünk meg a Synology márka számára, akik jelenleg nem tudják megfizetni az erősebb modelleket (vagy nem tudják, miért kellene többet adniuk egy NAS-ért). Az ő későbbi vásárlásaik, márkahűségük kapcsán remélhetünk csak valódi hasznot ezen belépő szintű modellek értékesítéből.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnet, mielőbb vegye fel kínálatába a DS115j-t (és vegye ki onnan a DS412+-t, ha még nem tette volna meg)!

Áremelkedés v2.0
[2014-08-21]

Mivel az előző hírünk óta érdemben sajnos nem tudott erősödni a forint, így a most indult Mede8er és Dune HD szállítmányunkban érkező termékek ára is drágult. Kérünk minden partnert, frissítse az alábbi készülékek árát, valamennyi drágult kis mértékben:

  • Dune HD Connect
  • Dune HD TV-303D
  • Dune HD QWERTY
  • Mede8er MED600X3D
  • Mede8er MED600X3D-WiFi
Áremelkedés
[2014-08-06]

Mivel ma reggel is rohamos ütemben gyengül tovább a forint (lásd a grafikont balra), kénytelenek vagyunk ismét árat emelni. Most is a Synology-val kezdjük, mivel ezen márkánk készlete frissül hetente. Az emelkedés a lehető legkisebb, bízva benne, hogy nem gyengül további 1–2 forintnyit az EUR-hoz képest a pénzünk. Kérünk minden viszonteladó partnert, haladéktalanul frissítse Synology-árait!

Új termékcsomagok virtuális gépek mentéséhez
[2014-07-24]

8-féle szoftver+Synology DS214+ csomaggal bővült termékkínálatunk a webshop Szoftver kategóriájában. Az összeállítások egy darab DS214+-t és egy virtuális gépek biztonsági mentését végző programot tartalmaznak, így olyan cégek, rendszergazdák figyelmébe ajánljuk, akik virtualizálnak, és jelenleg a fő szerverükön (nem pl. NAS-on) tárolják virtuális gépeiket. Az Altaro és a Unitrends programjai világszerte népszerűek, Hyper-V, Citrix, VMware környezetben kínálnak megoldást a backupra. A Synology DS214+ pedig ideális célhely a mentéshez, link aggregációval összekapcsolható gigabites portjainak és kétmagos processzorának köszönhetően a sebessége is meggyőző.

» a teljes hír
REVO Superconnect teszt a Geeks.hu-n
[2014-06-12]

Tegnap óta olvasható az egyik legnépszerűbb hazai techportálon, a Geeks.hu-n a REVO Superconnect lejátszónkat igen alaposan bemutató cikk. Mind a készülék megjelenése („gyönyörű fa borítása”), mind a hangminősége („bőven értékelhető mennyiségű mély hangokat kapunk és a hangszóró viszonylag nagy hangerő mellett sem torzít”) meggyőzte a tesztelőt. Az írás a Superconnect árát tartja a készülék gyengéjének, bár példát már nem hoz arra, hogy ilyen szolgáltatásokat, ilyen hangminőség és kidolgozás mellett melyik más zenelejátszó kínálna olcsóbban. Tudomásunk szerint nincs ilyen jelenleg a piacon...

Kérjük minden REVO-forgalmazó partnerünket, a tesztet ossza meg weboldalán, a termék adatlapján, Facebookon vagy bárhol, ahol erre lehetősége van!

Mede8er szülinapi akció mától!
[2014-05-26]

2009 májusában kezdődött a dél-afrikai székhelyű Mede8er cég sikertörténete. Ezen kerek évforduló alkalmából valamennyi Mede8er árunk csökkent egy kicsit (amennyire a forint aktuális árfolyama ezt lehetővé teszi), de az 5 éves szülinapot és az 5 évnyi garanciát most a csúcsmodell fekete MED1000X3D-re érvényes 2×5=10 ezer forint kedvezménnyél ünnepeljük. Mind az alap, mind a belső wifis modellre érvényes az akció, így 69 900 Ft helyett 59 900 Ft, illetve 79 900 Ft helyett 69 900 Ft a bruttó ajánlott kiskereskedelmi kedvezményes ár a fekete MED1000X3D és MED1000X3D-WiFi típusokra.

Az promócióhoz tartozó magyar bannerek már letölthetőek a Marketing oldalról! Az akció keretében külön rendeltünk egy jó adag fekete 1000-es lejátszót, ezek raktárról vihetőek azonnal. Az akció a készlet erejéig érvényes.

5 év garancia a legnagyobb Synology modellekre
[2014-05-20]

A Synology-forum.hu oldalunkon ma megjelent hír alapján kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, az érintett NAS-ok és bővítőegységek leírásában javítsa a garanciaidőt 5 évre!

Dune Base 3D visszahívás!
[2014-04-25]

Az idei év elején érkezett 1–2 olyan Dune HD Base 3D szállítmányunk, amelyben a lejátszókat előzetes teljes áramtalanítás nélkül nem lehetett újraindítani, miután kikapcsoltuk őket. A gyártó szoftveres javítást ígért, de mára kiderült, hogy így nem megoldható a probléma. A legutóbb érkezett Base 3D-kben már nincs ilyen gond – egy alaplapi alkartészt felcserélése okozta a korábbi szériánál a hibát. Bár egyszerűen javítható lenne, a Dune HD nem szeretné ezt a disztribútorokra bízni, így sajnos vissza kell küldenünk a problémás alaplapokat az európai képviselethez.

Kérünk minden Dune HD forgalmazó partnert, minden lehetéges úton-módon mielőbb értesítse vevőit a visszahívásról, felhívva a figyelmet a hivatalos magyar márkaoldal mai hírére, az ott leírt teendőkre és határidőre: link...


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.