login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9

Újabb Popcorn Hour kiegészítő raktárról
[2014-12-17]

Jelenleg a Popcorn Hour A-410-zel használható külső infra vevő került fel webshopunkba (raktárról!), így azon felhasználók, akik pl. a nem szabványos mérete vagy helyhiány miatt eldugnák a lejátszót a szekrényben, mostantól meg tudják oldani a világító gombos gyári IR távvezérlő használatával is az irányítást (hálózaton eddig is távirányítható volt a lejátszó). Így immár 8 különböző kiegészítőt kínálunk a márka médialejátszóihoz: A-410 infra vevő, wifi-adapter, C-x00 belső wifi kártya, C-x00 belső tápegység, Microsoft külső tuning táp, A-xx0 infra távvezérlő, C-x00 rádiós távvezérlő és C-300 slim Blu-ray olvasó. Kérünk minden Popcorn Hour-t forgalmazó partnerünket, valamennyi kiegészítőt vegye fel kínálatába, ez feltétele is a PopcornHour.hu oldal forgalmazói listáján való szereplésnek!

Új és megszűnő Synology-k
[2014-12-10]

A mai naptól két új DiskStation, egy új bővítőegység és három memóriakit is rendelhető! Ezekről még korábban nem adtunk hírt, mert úgy volt, hogy csak januárban lesznek bejelentve. De váratlanul a DS3612xs-t leváltották a DS3615xs-sel, a DX1211 helyett érkezett a DX1215, de teljesen új modell a DS2015xs, amivel immár kettőre bővült az xs jelzésű DiskStationök kínálata, de a 8-lemezes NAS-oké is. Érdekessége az eddig igen kevesek által ismert új ARM processzor, részletes adatok már elérhetőek a Synology.hu-n. Az xs széria immár 32 GB RAM-ig bővíthető, ehhez 3 új ECC RAM-kit került fel a kínálatunkba. Fontos, hogy az újdonságokra 3 helyett immár 5 év garanciát ad a gyártó!

Kérünk minden Synology-forgalmazót, mielőbb vegye fel kínálatába ezt a 6 új terméket, év vegye le a megszűnt előd modelleket!

Synology-teszt a PC Worldben, rovattámogatások a Geeks.hu-n
[2014-12-05]

Folytatjuk év végi márkanépszerűsítő kampányainkat országos ismertségű techorientált portálokon.

Synology jóvoltából a PC World egy DS415+ NAS-szervert kapott tesztelésre a NEON Multimedia Kft-től, és az együttműködésből két online cikk is született: az egyik a készülék beüzemeléséhez nyújt segítséget az érdeklődőknek, míg a másik a DS415+ tulajdonságait és szolgáltatásait vesézi ki. Utóbbi írás a PC World online nyitóoldalán kívül a PC World Facebook-oldalárais kikerült. Reméljük, ezek az informatív írások közelebb hozzák a Synology NAS-szervereket a potenciális vásárlókhoz...

» a teljes hír
Új és megszűnő Skydigital termékek
[2014-12-02]

Aktuális rendelésünk leadásakor értesültünk róla, hogy a Skydigital Lockdown PE – az olcsóbb, de immár hónapok óta hiánycikk titkosított USB-s külső házunk – már nem is lesz kapható, a drágább de profibb Lockdown mellett nem éri meg gyártani. Így kérünk minden Skydigital-forgalmazó partnert, vegye le kínálatából a Lockdown PE-t!

Hogy ne csökkenjen azonban a dél-koreai gyártónk hazai kínálata, egy újabb készülékét kezdjük forgalmazni mától (és azonnal raktárról)! A Lockdown és Lockdock modellek sikere egyértelműen mutatja, hogy milyen szükség is van a piacon napjainkban (és főleg idehaza :) egy elméletileg feltörhetetlen védelmet nyújtó adattitkosító háttértárra. Ezen igények szolgálatában áll a Lockdown SATABAY is...

» a teljes hír
Mától rendelhető a DS1515+
[2014-11-19]

Mától rendelhető – és a Synology.hu oldalon is nyilvános – a DS1515+ modell, amely a DS1513+-t váltotta le. A DS1515+ belseje gyakorlatilag megegyezik az október végén már bemutatott 8-lemezes nagy testvérével, ugyanaz az új 4-magos Intel Atom processzor (max. 6 GB RAM-mal) és a hardveres titkosító motor garantálja az átlagos felhasználó számára talán már teljesen ki sem használható teljesítményt, mint a DS1815+ esetében.

Várhatóan holnaptól már raktárról tudjuk adni az új 5-lemezes DiskStation-t. Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb cserélje le kínálatában a DS1513+-t a DS1515+-ra!

Dune HD banner a Geeks.hu-n
[2014-11-18]

Dune HD bannerA Dune HD márkát népszerűsítő, a cikkekbe ágyazott bannert jelenít meg egy hétig a Geeks.hu. A banner a dune-hd.hu oldalra mutat, ahol az érdeklődők a forgalmazókat is megtalálják. A Geeks.hu-val kötött megállapodásunk értelmében év végéig még több, viszonteladóinkat is érintő hirdetésünk fog futni, melyekről rendre beszámolunk majd.

Synology wallpaper a Geeks.hu-n
[2014-11-03]

A népszerű Geeks.hu tech oldal ún. wallpaper felületét november első két hetében a Synology foglalja el, felhívva így a figyelmet a Synology NAS-szerverek hétköznapi és irodai felhasználásának lehetőségeire. A Geeks.hu minden oldalán, aloldalán megjelenő hirdetés egy landing page-re vezet, ahonnan nemcsak alapvető és könnyen áttekinthető információkat szerezhet az érdeklődő, de át is kattinthat a Synology hivatalos magyar nyelvű oldalára, a hivatalos magyar terméktámogatói oldalra, illetve eljuthat a hivatalos forgalmazókhoz is.

Árváltozások
[2014-10-14]

Az erősödő forintnak köszönhetően ismét lehetőségünk nyílt lefelé korrigálni egy kicsit Synology árakon, kérünk minden viszonteladó partnert, frissítse árlistáját! Törént egy gyártói árváltoztatás is: a VS240HD jelentősen olcsóbb lett – végre!

A forint az amerikai dollárral szemben azonban továbbra is történelmi mélypontja közelében van, így hamarosan (amint aktuális készletünk elfogy, és érkezik az újabb) jelentős áremelkedés várható a Popcorn Hour A-410 tekintetében, illetve úgy tűnik, 49 900 Ft-nál nem lesz kevesebb a november elején raktárra érkező Open Hour Chameleon Androidos 4K-s lejátszónk/asztali miniszámítógépünk ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára.

Árcsökkenés, áremelkedés
[2014-09-23]

Követve a forint pillanatnyi erősödését, lehetőségünk volt a Synology és Skydigital áraink csökkentésére. Csökkent több Dune HD termék ára is – bár a Base 3D éppen kicsit drágult, mivel árát közelítettük az ajánlott európai árhoz, amelytől jelentősen eltért eddig. Véget ért az 5. születésnapi Mede8er akciónk, így a fekete MED1000X3D modellek ára már nem kedvezményes, de a jobb árfolyamnak köszönhetően nem drágult vissza egészen az akció előtti szintig. Drágultak viszont azon REVO zenelejátszóink árai, amelyekből már úton az új készlet, mivel az angol font sajnos jelentősen erősebb a forinthoz képest, mint legutóbbi beszerzésünk idején volt. :(

A remek fogyásra való tekintettel – bár nem terveztük, de – újabb „adag” Popcorn Hour A-400-ast vettünk át a holland disztribútortól, ára továbbra is akciós tudott így maradni. Ez viszont már valóban az utolsó pár darab, ami hivatalos forrásból még elérhető volt számunkra :)

Kérünk minden viszonteladó partnerünket – aki nem automatikusan veszi át árlistánkat –, ellenőrizze a már érvényes új árakat a fentebb említett márkák esetében, és aktualizálja saját árlistáját!

Itt az eddigi legolcsóbb Synology: rendelhető a DS115j
[2014-09-09]

Mától előrendelhető a legújabb, legkisebb Synology, a DS115j. Az általunk már hónapok óta nem forgalmazott DS112j modellt váltja, közel 2 év után. Külseje nem változott, belül pedig a DS214se-vel megegyező elektronikát tartalmazza (800 MHz-es Marvell Armada 370 CPU, 256 MB RAM), így főbb paraméterei is megegyeznek a kétlemezes testvérénél már megismertekkel.

Az érdekessége inkább az ára, mivel jelenleg bruttó 32 800 Ft-os ajánlott végfelhasználói árcimkével rendelkezik, ilyen olcsón még nem kínáltunk DiskStation-t! Az alacsony ár hátránya, hogy minimális hasznot tartalmaz csak; a gyártó célja a DS115j-vel és a DS214se-vel nem az, hogy a forgalmazók ebből érdemi profitot termeljenek, hanem, hogy olyan vásárló réteget nyerjünk meg a Synology márka számára, akik jelenleg nem tudják megfizetni az erősebb modelleket (vagy nem tudják, miért kellene többet adniuk egy NAS-ért). Az ő későbbi vásárlásaik, márkahűségük kapcsán remélhetünk csak valódi hasznot ezen belépő szintű modellek értékesítéből.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnet, mielőbb vegye fel kínálatába a DS115j-t (és vegye ki onnan a DS412+-t, ha még nem tette volna meg)!

Áremelkedés v2.0
[2014-08-21]

Mivel az előző hírünk óta érdemben sajnos nem tudott erősödni a forint, így a most indult Mede8er és Dune HD szállítmányunkban érkező termékek ára is drágult. Kérünk minden partnert, frissítse az alábbi készülékek árát, valamennyi drágult kis mértékben:

  • Dune HD Connect
  • Dune HD TV-303D
  • Dune HD QWERTY
  • Mede8er MED600X3D
  • Mede8er MED600X3D-WiFi
Áremelkedés
[2014-08-06]

Mivel ma reggel is rohamos ütemben gyengül tovább a forint (lásd a grafikont balra), kénytelenek vagyunk ismét árat emelni. Most is a Synology-val kezdjük, mivel ezen márkánk készlete frissül hetente. Az emelkedés a lehető legkisebb, bízva benne, hogy nem gyengül további 1–2 forintnyit az EUR-hoz képest a pénzünk. Kérünk minden viszonteladó partnert, haladéktalanul frissítse Synology-árait!

Új termékcsomagok virtuális gépek mentéséhez
[2014-07-24]

8-féle szoftver+Synology DS214+ csomaggal bővült termékkínálatunk a webshop Szoftver kategóriájában. Az összeállítások egy darab DS214+-t és egy virtuális gépek biztonsági mentését végző programot tartalmaznak, így olyan cégek, rendszergazdák figyelmébe ajánljuk, akik virtualizálnak, és jelenleg a fő szerverükön (nem pl. NAS-on) tárolják virtuális gépeiket. Az Altaro és a Unitrends programjai világszerte népszerűek, Hyper-V, Citrix, VMware környezetben kínálnak megoldást a backupra. A Synology DS214+ pedig ideális célhely a mentéshez, link aggregációval összekapcsolható gigabites portjainak és kétmagos processzorának köszönhetően a sebessége is meggyőző.

» a teljes hír
REVO Superconnect teszt a Geeks.hu-n
[2014-06-12]

Tegnap óta olvasható az egyik legnépszerűbb hazai techportálon, a Geeks.hu-n a REVO Superconnect lejátszónkat igen alaposan bemutató cikk. Mind a készülék megjelenése („gyönyörű fa borítása”), mind a hangminősége („bőven értékelhető mennyiségű mély hangokat kapunk és a hangszóró viszonylag nagy hangerő mellett sem torzít”) meggyőzte a tesztelőt. Az írás a Superconnect árát tartja a készülék gyengéjének, bár példát már nem hoz arra, hogy ilyen szolgáltatásokat, ilyen hangminőség és kidolgozás mellett melyik más zenelejátszó kínálna olcsóbban. Tudomásunk szerint nincs ilyen jelenleg a piacon...

Kérjük minden REVO-forgalmazó partnerünket, a tesztet ossza meg weboldalán, a termék adatlapján, Facebookon vagy bárhol, ahol erre lehetősége van!

Mede8er szülinapi akció mától!
[2014-05-26]

2009 májusában kezdődött a dél-afrikai székhelyű Mede8er cég sikertörténete. Ezen kerek évforduló alkalmából valamennyi Mede8er árunk csökkent egy kicsit (amennyire a forint aktuális árfolyama ezt lehetővé teszi), de az 5 éves szülinapot és az 5 évnyi garanciát most a csúcsmodell fekete MED1000X3D-re érvényes 2×5=10 ezer forint kedvezménnyél ünnepeljük. Mind az alap, mind a belső wifis modellre érvényes az akció, így 69 900 Ft helyett 59 900 Ft, illetve 79 900 Ft helyett 69 900 Ft a bruttó ajánlott kiskereskedelmi kedvezményes ár a fekete MED1000X3D és MED1000X3D-WiFi típusokra.

Az promócióhoz tartozó magyar bannerek már letölthetőek a Marketing oldalról! Az akció keretében külön rendeltünk egy jó adag fekete 1000-es lejátszót, ezek raktárról vihetőek azonnal. Az akció a készlet erejéig érvényes.

5 év garancia a legnagyobb Synology modellekre
[2014-05-20]

A Synology-forum.hu oldalunkon ma megjelent hír alapján kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, az érintett NAS-ok és bővítőegységek leírásában javítsa a garanciaidőt 5 évre!

Dune Base 3D visszahívás!
[2014-04-25]

Az idei év elején érkezett 1–2 olyan Dune HD Base 3D szállítmányunk, amelyben a lejátszókat előzetes teljes áramtalanítás nélkül nem lehetett újraindítani, miután kikapcsoltuk őket. A gyártó szoftveres javítást ígért, de mára kiderült, hogy így nem megoldható a probléma. A legutóbb érkezett Base 3D-kben már nincs ilyen gond – egy alaplapi alkartészt felcserélése okozta a korábbi szériánál a hibát. Bár egyszerűen javítható lenne, a Dune HD nem szeretné ezt a disztribútorokra bízni, így sajnos vissza kell küldenünk a problémás alaplapokat az európai képviselethez.

Kérünk minden Dune HD forgalmazó partnert, minden lehetéges úton-módon mielőbb értesítse vevőit a visszahívásról, felhívva a figyelmet a hivatalos magyar márkaoldal mai hírére, az ott leírt teendőkre és határidőre: link...

Y-cam Cube és Cube 720p akció
[2014-04-17]

A mai naptól a készlet erejéig olcsóbbak a 640×480 pixel felbontású Y-cam Cube kameráink, valamint az 1280×720 pixelt tudó Y-cam Cube 720p modellek. Minden Cube 3 különböző stream küldésére képes, akár MJPEG, MPEG-4 és H.264 kódolással is. Beépített infra szűrővel rendelkeznek, így nappal is színhelyes képet adnak, éjjellátó képességük pedig magasan kiemelkedik az átlagból. A belső wifi is az alapfelszereltségük közé tartozik, opciós kiegészítővel POE-képessé (valódi 48 V-ot fogadó!) tehetőek.

A VGA felbontású modellek kisker ára bruttó 52 900 Ft helyett az akció keretében most 48 900 Ft, míg a HD-s Cube-ok 69 900 Ft helyett 62 900 Ft-ért kapható, amely vélhetően komoly segítség lehet az eladások növelésében.

Kérünk minden Y-cam forgalmazó partnert, mielőbb jelezze az akciót és az új árakat webolalán és árlistájában!

Megérkezett a belső tuneres Dune HD TV-102W-T2
[2014-03-31]

Megjött az első szállítmány a legújabb Dune HD lejátszónkból, ami egyben DVB-T set-top-box is. A hazai kódolatlan digitális adókkal tökéletesen működik. Ára (bruttó 44 900 Ft) a belső tuner miatt magasabb, mint a már nem forgalmazott TV-102W esetében volt, de olcsóbb, mintha USB-tunert kellene vennünk az elődmodell vagy pl. a Dune HD Connect mellé. Ráadásul, mivel már csak a készletünk erejéig kapható az USB-s tuner, így hamarosan a TV-102W-T2 lesz az egyetlen opció, ha Dune HD médielejátszóra és DVB-T set-top-boxra/felvevőre lesz szüksége egyidőben egy vevőnek. Az új lejátszó eggyel több USB-csatlakozót kapott ugyan, mint a TV-102W, de ezen és a belső tuneren kívül nincs más különbség közöttük, így pl. DTS-t nem dekódol egyik sem. (Ha ez a funkció fontos a vevőnek, mert nincs házimozi-erősítője, a Dune HD Connect-et javasoljuk, amely kezeli az USB-tunert.) A TV-102W-T2 új, kicsit kisebb, de jól használható, ízléses távvezérlővel rendelkezik. Már rendelhető a webshopból!

Kérünk minden Dune HD forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a TV-102W-T2-t, és ha még nem tette volna meg, vegye le a TV-102W-t!

Skydigital 2XQC és REVO SuperConnect teszt a hazai médiában
[2014-03-07]

Két új termékünkkel is elkezdett ismerkedni a hazai média. Ennek eredményeképpen a Geeks.hu-n olvashatnak az érdeklődők a Skydigital gyorstöltőadapteréről, és a most indult Bigyológus.blog.hu mutatja be egy 4 és fél perces videóban a REVO újdonságát. A videó felkerült a YouTube-ra is, ígyakár saját oldalatokon is elhelyezhetitek. Elkészítése – többek között – az eddig a ProhardverTV-ről ismerős, jelenleg az RCKO.FM rádióadónál dolgozó Fekete Gábor nevéhez fűződik, aki a REVO K2-t is bemutatta már a Prohardver élő online műsorban.

Mindkét teszt – a forrás megjelölésével – szabadon használható a termékek népszerűsítése érdekében, minél több lelendő vevőnek mutassátok meg őket!


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.