login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Újabb Synology modellek
[2015-05-12]

Két újabb Synology NAS és egy bővítőegység érkezéséről kaptunk információt, ezeket szeretnénk most megosztani Veletek. Mindkét NAS és a bővítő is teljesen új, előd nélküli típus, DS715, RC18015xs+ és RXD1215sas néven érkeznek június elején. Adatlapjaik letölthetőek Marketing oldalunkról, ennek ellenére pár szóban bemutatnánk őket, illetve kitérnénk az árazásukra is.

» a teljes hír...
Fehér SuperConnect és új árak
[2015-04-28]

Elindult hozzánk ez első szállítmány Skóciából, amelyben már fehér színű REVO SuperConnect-ek is érkeznek! Az immár 4-féle színváltozatban gyártott, legjobb hangzású hálózati zenelejátszónk és DAB+ rádiónk nálunk kétféle külsővel lesz ezentúl elérhető.

Érkezik újabb adag K2 is, így végre ismét valamennyi REVO raktáron lesz. Az új szállítmány kapcsán frissülnek a K2 és SuperConnect áraink is. A fehér színű SuperConnect gyári ajánlott ára alapból magasabb mint a korábbi dió változaté, de az erős dollár miatt sajnos a dió színű is jelentősen drágul. A K2 árát már korábban hozzáigazítottuk az amerikai dollár magasabb árfolyamához, így ott változas nem lenne emiatt, viszont lehetőséget kaptunk egy akció meghírdetésére az új készlet erejéig! Így 119 ezer forint helyett 92 900 Ft bruttó a K2 mától (illetve visszamenőleg a függő előrendelések számára is olcsóbb természetesen).

Kérünk minden REVO-t forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a fehér-ezüst színű SuperConnect-et, frissítse árait, és hírdesse a K2-akciót!

Új lejátszók és NAS-ok a kínálatban
[2015-04-15]

A mai naptól több új, régen várt termék is felkerült a kínálatunkba, és modellváltás is történt a Synology-nál.

Előrendelhető a Popcorn Hour VTEN médialejátszó és az Open Hour Chameleon androidos számítógép (és persze lejátszó is egyben), mindkettő 4K-s videókimenettel. Részletesen a PopcornHour.hu weboldal hírei között mutattuk be őket az elmúlt napokban. Az első szállítmány érkezése 10–14 napon belül várható mindkét készülékből.

Tegnap jelentette be a Synology – és azóta már nálunk is rendelhető – a teljesen új, előd nélküli DS1515 jelzésű 5-lemezes DiskStation-t (viszonteladóinknak előző hírünkből már ismerős), és az RS814-et leváltó RS815-ös RackStation-t. Az RS815 gyakorlatilag csak egy „ráncfelvarráson” átesett RS814, mivel a hardver szinte változatlan, de mélysége jelentősen rövidebb (457,5 helyett csak 290 mm), így kisebb rackszekrényekbe is berakható. Említést érdemel még az alacsonyabb áramfogyasztás is, de teljesítményben gyakorlatilag nincs változás.

Kérünk minden Popcorn Hour és Synology partnert, mielőbb vegye fel kínálatába az újdonságokat, és tájékoztassa róluk vevőit!

Skydigital dokkoló és új HDMI-digitalizáló
[2015-03-26]

Két újabb dél-koreai termékkel bővült mától a kínálatunk. A SKY16T dupla HDD/SSD dokkolóval új területre merészkedik a Skydigital, míg a Supercast X6 HDMI nevű PCI-Express digitalizáló a Capture-X HDMI 1080p nagytestvére, immár 60 képkocka/másodperc sebességgel, akár 2048×1080p felbontás mellett is.

» a teljes hír...
Synology árcsökkenés
[2015-03-26]

Egyszer fent, egyszer lent, nem tudjuk, meg lehet-e szokni egyszer, de bizonyosan kényelmetlen és plusz munkát ad a kereskedőknek. A gyors forinterősödés miatt mától csökkentettük a Synology termékek árait.

Kérünk minden partnert, aktuálizálja árlistáját, és használja ki a ritka lehetőséget, hogy vevőivel jó hírt is közölhet!

Árcsökkenés, Popcorn Hour VTEN 4K-s lejátszó
[2015-01-23]

Az elmúlt napokban jelentősen erősödött a forint az EUR-hoz képest, így csökkentettük a Synology, Mede8er, Dune HD és The Little Black Box márkáink termékeinek árát. A dollár elszámolású Popcorn Hour, REVO és Skydigital esetében sajnos nem tudjuk még ugyanezt megtenni. Kérünk minden partnert, mielőbb módosítsa árlistáját!

Ma a hazai márkaoldalon bejelentettük a Popcorn Hour VTEN lejátszót, amely az A-410-et fogja leváltani – várhatóan 1 hónapon belül érkezik ez első szállítmányunk. Vele együtt hozunk először az Open Hour Chameleonból is, amelyet már a tavalyi őszi AV-TREND és HIFI SHOW kiállításon bemutattunk a látogatóknak, de a szoftver fejlettsége csak mostanra érte el az elvárásainknak megfelelő szintet (tehát már nem csak androidos számítógépnek, de médialejátszónak is jól használható). A két újdonság közül a Chameleont bizonyosan, a VTEN-t valószínűleg be fogjuk mutatni élőben is a jövő pénteki viszonteladói találkozónkon.

Synology DS2415+ és RS815(RP)+
[2015-01-20]

Három új Synology modell rendelhető mától. A december elsejei hírünkben már beharangozott DS2415+ és RS815+/RS815RP+ modellcsalád termékoldalai már elérhetőek a Synology.hu-n is. Mindhárom újdonság az immár négymagos Intel Atom C2538-as processzorra és 2–6 GB RAM-ra támaszkodik, ahogy a nemrég megjelent DS415+, DS1515+, DS1815+ modellek is. Így már csak a DS2414(RP)+ modellcsalád és a 2-lemezes DS713+ leváltása várat magára a korábbi Intel Atom D2700-as alapú Synology-k közül.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vigye fel kínálatába a ma megjelent újdonságokat, és vegye le a már nem rendelhető DS2413+, RS814+ és RS814RP+ típusokat!

Újabb áremelkedéssel kezdődik 2015
[2015-01-06]

A 320 Ft/EUR és a 270 Ft/USD(!) fölötti eladási devizaárfolyamok miatt kénytelenek vagyunk ismét emelni az árainkon. Az emelkedés még nem érinti a raktárról nagy mennyiségben elérhető Popcorn Hour A-410-es lejátszónkat és a szinétn raktáron lévő Skydigital termékeinket. De minden másnál – amiből folyamatosan rendelünk és új készlet indulása napokon belül várható – kénytelenek vagyunk azonnal emelni. Sőt, a ma esti árfolyamváltozást figyelve (17 óra óta majd' 2 Ft-ot erődösödd az EUR) lehet, hogy ez az emelés nem is lesz elég hosszabb távon. De legalább 0% körüli az infláció, állítólag :(

Áremelkedés, megszűnt az ezüst Mede8er 1000-es lejátszó
[2014-12-29]

Úgy látszik, egy rossz hírrel sikerül zárni a 2014-es évet: a 320-hoz közelítő EUR és a ma már 260 fölött is járó dollár árfolyam miatt nem halaszthatjuk tovább az áraemelést. Így mától emelkedik valamennyi Synology, Mede8er, Dune HD, TLBB árunk, de drágulnak az éppen elfogyott Skydigital termékek és a legutóbbi Popcorn Hour szállítmánnyal érkezett cuccok árai is. Kérünk minden viszontleadó partnert, akinek árlistája nincs összekötve online a miénkkel, frissítse azt! Megszűnt termék az ezüst színű MED1000X3D és wifis változata, már nem rendelhető csak a fekete „ufó”. Utóbbi a gyárból csak wifivel együtt szerelt konfigurációban érkezik, de terveink szerint továbbra is kínáljuk wifi nélkül (kiszerelve belőle a kártyát).

Újabb Popcorn Hour kiegészítő raktárról
[2014-12-17]

Jelenleg a Popcorn Hour A-410-zel használható külső infra vevő került fel webshopunkba (raktárról!), így azon felhasználók, akik pl. a nem szabványos mérete vagy helyhiány miatt eldugnák a lejátszót a szekrényben, mostantól meg tudják oldani a világító gombos gyári IR távvezérlő használatával is az irányítást (hálózaton eddig is távirányítható volt a lejátszó). Így immár 8 különböző kiegészítőt kínálunk a márka médialejátszóihoz: A-410 infra vevő, wifi-adapter, C-x00 belső wifi kártya, C-x00 belső tápegység, Microsoft külső tuning táp, A-xx0 infra távvezérlő, C-x00 rádiós távvezérlő és C-300 slim Blu-ray olvasó. Kérünk minden Popcorn Hour-t forgalmazó partnerünket, valamennyi kiegészítőt vegye fel kínálatába, ez feltétele is a PopcornHour.hu oldal forgalmazói listáján való szereplésnek!

Új és megszűnő Synology-k
[2014-12-10]

A mai naptól két új DiskStation, egy új bővítőegység és három memóriakit is rendelhető! Ezekről még korábban nem adtunk hírt, mert úgy volt, hogy csak januárban lesznek bejelentve. De váratlanul a DS3612xs-t leváltották a DS3615xs-sel, a DX1211 helyett érkezett a DX1215, de teljesen új modell a DS2015xs, amivel immár kettőre bővült az xs jelzésű DiskStationök kínálata, de a 8-lemezes NAS-oké is. Érdekessége az eddig igen kevesek által ismert új ARM processzor, részletes adatok már elérhetőek a Synology.hu-n. Az xs széria immár 32 GB RAM-ig bővíthető, ehhez 3 új ECC RAM-kit került fel a kínálatunkba. Fontos, hogy az újdonságokra 3 helyett immár 5 év garanciát ad a gyártó!

Kérünk minden Synology-forgalmazót, mielőbb vegye fel kínálatába ezt a 6 új terméket, év vegye le a megszűnt előd modelleket!

Synology-teszt a PC Worldben, rovattámogatások a Geeks.hu-n
[2014-12-05]

Folytatjuk év végi márkanépszerűsítő kampányainkat országos ismertségű techorientált portálokon.

Synology jóvoltából a PC World egy DS415+ NAS-szervert kapott tesztelésre a NEON Multimedia Kft-től, és az együttműködésből két online cikk is született: az egyik a készülék beüzemeléséhez nyújt segítséget az érdeklődőknek, míg a másik a DS415+ tulajdonságait és szolgáltatásait vesézi ki. Utóbbi írás a PC World online nyitóoldalán kívül a PC World Facebook-oldalárais kikerült. Reméljük, ezek az informatív írások közelebb hozzák a Synology NAS-szervereket a potenciális vásárlókhoz...

» a teljes hír...
Új és megszűnő Skydigital termékek
[2014-12-02]

Aktuális rendelésünk leadásakor értesültünk róla, hogy a Skydigital Lockdown PE – az olcsóbb, de immár hónapok óta hiánycikk titkosított USB-s külső házunk – már nem is lesz kapható, a drágább de profibb Lockdown mellett nem éri meg gyártani. Így kérünk minden Skydigital-forgalmazó partnert, vegye le kínálatából a Lockdown PE-t!

Hogy ne csökkenjen azonban a dél-koreai gyártónk hazai kínálata, egy újabb készülékét kezdjük forgalmazni mától (és azonnal raktárról)! A Lockdown és Lockdock modellek sikere egyértelműen mutatja, hogy milyen szükség is van a piacon napjainkban (és főleg idehaza :) egy elméletileg feltörhetetlen védelmet nyújtó adattitkosító háttértárra. Ezen igények szolgálatában áll a Lockdown SATABAY is...

» a teljes hír...
Mától rendelhető a DS1515+
[2014-11-19]

Mától rendelhető – és a Synology.hu oldalon is nyilvános – a DS1515+ modell, amely a DS1513+-t váltotta le. A DS1515+ belseje gyakorlatilag megegyezik az október végén már bemutatott 8-lemezes nagy testvérével, ugyanaz az új 4-magos Intel Atom processzor (max. 6 GB RAM-mal) és a hardveres titkosító motor garantálja az átlagos felhasználó számára talán már teljesen ki sem használható teljesítményt, mint a DS1815+ esetében.

Várhatóan holnaptól már raktárról tudjuk adni az új 5-lemezes DiskStation-t. Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb cserélje le kínálatában a DS1513+-t a DS1515+-ra!

Dune HD banner a Geeks.hu-n
[2014-11-18]

Dune HD bannerA Dune HD márkát népszerűsítő, a cikkekbe ágyazott bannert jelenít meg egy hétig a Geeks.hu. A banner a dune-hd.hu oldalra mutat, ahol az érdeklődők a forgalmazókat is megtalálják. A Geeks.hu-val kötött megállapodásunk értelmében év végéig még több, viszonteladóinkat is érintő hirdetésünk fog futni, melyekről rendre beszámolunk majd.

Synology wallpaper a Geeks.hu-n
[2014-11-03]

A népszerű Geeks.hu tech oldal ún. wallpaper felületét november első két hetében a Synology foglalja el, felhívva így a figyelmet a Synology NAS-szerverek hétköznapi és irodai felhasználásának lehetőségeire. A Geeks.hu minden oldalán, aloldalán megjelenő hirdetés egy landing page-re vezet, ahonnan nemcsak alapvető és könnyen áttekinthető információkat szerezhet az érdeklődő, de át is kattinthat a Synology hivatalos magyar nyelvű oldalára, a hivatalos magyar terméktámogatói oldalra, illetve eljuthat a hivatalos forgalmazókhoz is.

Árváltozások
[2014-10-14]

Az erősödő forintnak köszönhetően ismét lehetőségünk nyílt lefelé korrigálni egy kicsit Synology árakon, kérünk minden viszonteladó partnert, frissítse árlistáját! Törént egy gyártói árváltoztatás is: a VS240HD jelentősen olcsóbb lett – végre!

A forint az amerikai dollárral szemben azonban továbbra is történelmi mélypontja közelében van, így hamarosan (amint aktuális készletünk elfogy, és érkezik az újabb) jelentős áremelkedés várható a Popcorn Hour A-410 tekintetében, illetve úgy tűnik, 49 900 Ft-nál nem lesz kevesebb a november elején raktárra érkező Open Hour Chameleon Androidos 4K-s lejátszónk/asztali miniszámítógépünk ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára.

Árcsökkenés, áremelkedés
[2014-09-23]

Követve a forint pillanatnyi erősödését, lehetőségünk volt a Synology és Skydigital áraink csökkentésére. Csökkent több Dune HD termék ára is – bár a Base 3D éppen kicsit drágult, mivel árát közelítettük az ajánlott európai árhoz, amelytől jelentősen eltért eddig. Véget ért az 5. születésnapi Mede8er akciónk, így a fekete MED1000X3D modellek ára már nem kedvezményes, de a jobb árfolyamnak köszönhetően nem drágult vissza egészen az akció előtti szintig. Drágultak viszont azon REVO zenelejátszóink árai, amelyekből már úton az új készlet, mivel az angol font sajnos jelentősen erősebb a forinthoz képest, mint legutóbbi beszerzésünk idején volt. :(

A remek fogyásra való tekintettel – bár nem terveztük, de – újabb „adag” Popcorn Hour A-400-ast vettünk át a holland disztribútortól, ára továbbra is akciós tudott így maradni. Ez viszont már valóban az utolsó pár darab, ami hivatalos forrásból még elérhető volt számunkra :)

Kérünk minden viszonteladó partnerünket – aki nem automatikusan veszi át árlistánkat –, ellenőrizze a már érvényes új árakat a fentebb említett márkák esetében, és aktualizálja saját árlistáját!

Itt az eddigi legolcsóbb Synology: rendelhető a DS115j
[2014-09-09]

Mától előrendelhető a legújabb, legkisebb Synology, a DS115j. Az általunk már hónapok óta nem forgalmazott DS112j modellt váltja, közel 2 év után. Külseje nem változott, belül pedig a DS214se-vel megegyező elektronikát tartalmazza (800 MHz-es Marvell Armada 370 CPU, 256 MB RAM), így főbb paraméterei is megegyeznek a kétlemezes testvérénél már megismertekkel.

Az érdekessége inkább az ára, mivel jelenleg bruttó 32 800 Ft-os ajánlott végfelhasználói árcimkével rendelkezik, ilyen olcsón még nem kínáltunk DiskStation-t! Az alacsony ár hátránya, hogy minimális hasznot tartalmaz csak; a gyártó célja a DS115j-vel és a DS214se-vel nem az, hogy a forgalmazók ebből érdemi profitot termeljenek, hanem, hogy olyan vásárló réteget nyerjünk meg a Synology márka számára, akik jelenleg nem tudják megfizetni az erősebb modelleket (vagy nem tudják, miért kellene többet adniuk egy NAS-ért). Az ő későbbi vásárlásaik, márkahűségük kapcsán remélhetünk csak valódi hasznot ezen belépő szintű modellek értékesítéből.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnet, mielőbb vegye fel kínálatába a DS115j-t (és vegye ki onnan a DS412+-t, ha még nem tette volna meg)!

Áremelkedés v2.0
[2014-08-21]

Mivel az előző hírünk óta érdemben sajnos nem tudott erősödni a forint, így a most indult Mede8er és Dune HD szállítmányunkban érkező termékek ára is drágult. Kérünk minden partnert, frissítse az alábbi készülékek árát, valamennyi drágult kis mértékben:

  • Dune HD Connect
  • Dune HD TV-303D
  • Dune HD QWERTY
  • Mede8er MED600X3D
  • Mede8er MED600X3D-WiFi

Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.