login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Synology wallpaper a Geeks.hu-n
[2014-11-03]

A népszerű Geeks.hu tech oldal ún. wallpaper felületét november első két hetében a Synology foglalja el, felhívva így a figyelmet a Synology NAS-szerverek hétköznapi és irodai felhasználásának lehetőségeire. A Geeks.hu minden oldalán, aloldalán megjelenő hirdetés egy landing page-re vezet, ahonnan nemcsak alapvető és könnyen áttekinthető információkat szerezhet az érdeklődő, de át is kattinthat a Synology hivatalos magyar nyelvű oldalára, a hivatalos magyar terméktámogatói oldalra, illetve eljuthat a hivatalos forgalmazókhoz is.

Árváltozások
[2014-10-14]

Az erősödő forintnak köszönhetően ismét lehetőségünk nyílt lefelé korrigálni egy kicsit Synology árakon, kérünk minden viszonteladó partnert, frissítse árlistáját! Törént egy gyártói árváltoztatás is: a VS240HD jelentősen olcsóbb lett – végre!

A forint az amerikai dollárral szemben azonban továbbra is történelmi mélypontja közelében van, így hamarosan (amint aktuális készletünk elfogy, és érkezik az újabb) jelentős áremelkedés várható a Popcorn Hour A-410 tekintetében, illetve úgy tűnik, 49 900 Ft-nál nem lesz kevesebb a november elején raktárra érkező Open Hour Chameleon Androidos 4K-s lejátszónk/asztali miniszámítógépünk ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára.

Árcsökkenés, áremelkedés
[2014-09-23]

Követve a forint pillanatnyi erősödését, lehetőségünk volt a Synology és Skydigital áraink csökkentésére. Csökkent több Dune HD termék ára is – bár a Base 3D éppen kicsit drágult, mivel árát közelítettük az ajánlott európai árhoz, amelytől jelentősen eltért eddig. Véget ért az 5. születésnapi Mede8er akciónk, így a fekete MED1000X3D modellek ára már nem kedvezményes, de a jobb árfolyamnak köszönhetően nem drágult vissza egészen az akció előtti szintig. Drágultak viszont azon REVO zenelejátszóink árai, amelyekből már úton az új készlet, mivel az angol font sajnos jelentősen erősebb a forinthoz képest, mint legutóbbi beszerzésünk idején volt. :(

A remek fogyásra való tekintettel – bár nem terveztük, de – újabb „adag” Popcorn Hour A-400-ast vettünk át a holland disztribútortól, ára továbbra is akciós tudott így maradni. Ez viszont már valóban az utolsó pár darab, ami hivatalos forrásból még elérhető volt számunkra :)

Kérünk minden viszonteladó partnerünket – aki nem automatikusan veszi át árlistánkat –, ellenőrizze a már érvényes új árakat a fentebb említett márkák esetében, és aktualizálja saját árlistáját!

Itt az eddigi legolcsóbb Synology: rendelhető a DS115j
[2014-09-09]

Mától előrendelhető a legújabb, legkisebb Synology, a DS115j. Az általunk már hónapok óta nem forgalmazott DS112j modellt váltja, közel 2 év után. Külseje nem változott, belül pedig a DS214se-vel megegyező elektronikát tartalmazza (800 MHz-es Marvell Armada 370 CPU, 256 MB RAM), így főbb paraméterei is megegyeznek a kétlemezes testvérénél már megismertekkel.

Az érdekessége inkább az ára, mivel jelenleg bruttó 32 800 Ft-os ajánlott végfelhasználói árcimkével rendelkezik, ilyen olcsón még nem kínáltunk DiskStation-t! Az alacsony ár hátránya, hogy minimális hasznot tartalmaz csak; a gyártó célja a DS115j-vel és a DS214se-vel nem az, hogy a forgalmazók ebből érdemi profitot termeljenek, hanem, hogy olyan vásárló réteget nyerjünk meg a Synology márka számára, akik jelenleg nem tudják megfizetni az erősebb modelleket (vagy nem tudják, miért kellene többet adniuk egy NAS-ért). Az ő későbbi vásárlásaik, márkahűségük kapcsán remélhetünk csak valódi hasznot ezen belépő szintű modellek értékesítéből.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnet, mielőbb vegye fel kínálatába a DS115j-t (és vegye ki onnan a DS412+-t, ha még nem tette volna meg)!

Áremelkedés v2.0
[2014-08-21]

Mivel az előző hírünk óta érdemben sajnos nem tudott erősödni a forint, így a most indult Mede8er és Dune HD szállítmányunkban érkező termékek ára is drágult. Kérünk minden partnert, frissítse az alábbi készülékek árát, valamennyi drágult kis mértékben:

  • Dune HD Connect
  • Dune HD TV-303D
  • Dune HD QWERTY
  • Mede8er MED600X3D
  • Mede8er MED600X3D-WiFi
Áremelkedés
[2014-08-06]

Mivel ma reggel is rohamos ütemben gyengül tovább a forint (lásd a grafikont balra), kénytelenek vagyunk ismét árat emelni. Most is a Synology-val kezdjük, mivel ezen márkánk készlete frissül hetente. Az emelkedés a lehető legkisebb, bízva benne, hogy nem gyengül további 1–2 forintnyit az EUR-hoz képest a pénzünk. Kérünk minden viszonteladó partnert, haladéktalanul frissítse Synology-árait!

Új termékcsomagok virtuális gépek mentéséhez
[2014-07-24]

8-féle szoftver+Synology DS214+ csomaggal bővült termékkínálatunk a webshop Szoftver kategóriájában. Az összeállítások egy darab DS214+-t és egy virtuális gépek biztonsági mentését végző programot tartalmaznak, így olyan cégek, rendszergazdák figyelmébe ajánljuk, akik virtualizálnak, és jelenleg a fő szerverükön (nem pl. NAS-on) tárolják virtuális gépeiket. Az Altaro és a Unitrends programjai világszerte népszerűek, Hyper-V, Citrix, VMware környezetben kínálnak megoldást a backupra. A Synology DS214+ pedig ideális célhely a mentéshez, link aggregációval összekapcsolható gigabites portjainak és kétmagos processzorának köszönhetően a sebessége is meggyőző.

» a teljes hír...
REVO Superconnect teszt a Geeks.hu-n
[2014-06-12]

Tegnap óta olvasható az egyik legnépszerűbb hazai techportálon, a Geeks.hu-n a REVO Superconnect lejátszónkat igen alaposan bemutató cikk. Mind a készülék megjelenése („gyönyörű fa borítása”), mind a hangminősége („bőven értékelhető mennyiségű mély hangokat kapunk és a hangszóró viszonylag nagy hangerő mellett sem torzít”) meggyőzte a tesztelőt. Az írás a Superconnect árát tartja a készülék gyengéjének, bár példát már nem hoz arra, hogy ilyen szolgáltatásokat, ilyen hangminőség és kidolgozás mellett melyik más zenelejátszó kínálna olcsóbban. Tudomásunk szerint nincs ilyen jelenleg a piacon...

Kérjük minden REVO-forgalmazó partnerünket, a tesztet ossza meg weboldalán, a termék adatlapján, Facebookon vagy bárhol, ahol erre lehetősége van!

Mede8er szülinapi akció mától!
[2014-05-26]

2009 májusában kezdődött a dél-afrikai székhelyű Mede8er cég sikertörténete. Ezen kerek évforduló alkalmából valamennyi Mede8er árunk csökkent egy kicsit (amennyire a forint aktuális árfolyama ezt lehetővé teszi), de az 5 éves szülinapot és az 5 évnyi garanciát most a csúcsmodell fekete MED1000X3D-re érvényes 2×5=10 ezer forint kedvezménnyél ünnepeljük. Mind az alap, mind a belső wifis modellre érvényes az akció, így 69 900 Ft helyett 59 900 Ft, illetve 79 900 Ft helyett 69 900 Ft a bruttó ajánlott kiskereskedelmi kedvezményes ár a fekete MED1000X3D és MED1000X3D-WiFi típusokra.

Az promócióhoz tartozó magyar bannerek már letölthetőek a Marketing oldalról! Az akció keretében külön rendeltünk egy jó adag fekete 1000-es lejátszót, ezek raktárról vihetőek azonnal. Az akció a készlet erejéig érvényes.

5 év garancia a legnagyobb Synology modellekre
[2014-05-20]

A Synology-forum.hu oldalunkon ma megjelent hír alapján kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, az érintett NAS-ok és bővítőegységek leírásában javítsa a garanciaidőt 5 évre!

Dune Base 3D visszahívás!
[2014-04-25]

Az idei év elején érkezett 1–2 olyan Dune HD Base 3D szállítmányunk, amelyben a lejátszókat előzetes teljes áramtalanítás nélkül nem lehetett újraindítani, miután kikapcsoltuk őket. A gyártó szoftveres javítást ígért, de mára kiderült, hogy így nem megoldható a probléma. A legutóbb érkezett Base 3D-kben már nincs ilyen gond – egy alaplapi alkartészt felcserélése okozta a korábbi szériánál a hibát. Bár egyszerűen javítható lenne, a Dune HD nem szeretné ezt a disztribútorokra bízni, így sajnos vissza kell küldenünk a problémás alaplapokat az európai képviselethez.

Kérünk minden Dune HD forgalmazó partnert, minden lehetéges úton-módon mielőbb értesítse vevőit a visszahívásról, felhívva a figyelmet a hivatalos magyar márkaoldal mai hírére, az ott leírt teendőkre és határidőre: link...

Y-cam Cube és Cube 720p akció
[2014-04-17]

A mai naptól a készlet erejéig olcsóbbak a 640×480 pixel felbontású Y-cam Cube kameráink, valamint az 1280×720 pixelt tudó Y-cam Cube 720p modellek. Minden Cube 3 különböző stream küldésére képes, akár MJPEG, MPEG-4 és H.264 kódolással is. Beépített infra szűrővel rendelkeznek, így nappal is színhelyes képet adnak, éjjellátó képességük pedig magasan kiemelkedik az átlagból. A belső wifi is az alapfelszereltségük közé tartozik, opciós kiegészítővel POE-képessé (valódi 48 V-ot fogadó!) tehetőek.

A VGA felbontású modellek kisker ára bruttó 52 900 Ft helyett az akció keretében most 48 900 Ft, míg a HD-s Cube-ok 69 900 Ft helyett 62 900 Ft-ért kapható, amely vélhetően komoly segítség lehet az eladások növelésében.

Kérünk minden Y-cam forgalmazó partnert, mielőbb jelezze az akciót és az új árakat webolalán és árlistájában!

Megérkezett a belső tuneres Dune HD TV-102W-T2
[2014-03-31]

Megjött az első szállítmány a legújabb Dune HD lejátszónkból, ami egyben DVB-T set-top-box is. A hazai kódolatlan digitális adókkal tökéletesen működik. Ára (bruttó 44 900 Ft) a belső tuner miatt magasabb, mint a már nem forgalmazott TV-102W esetében volt, de olcsóbb, mintha USB-tunert kellene vennünk az elődmodell vagy pl. a Dune HD Connect mellé. Ráadásul, mivel már csak a készletünk erejéig kapható az USB-s tuner, így hamarosan a TV-102W-T2 lesz az egyetlen opció, ha Dune HD médielejátszóra és DVB-T set-top-boxra/felvevőre lesz szüksége egyidőben egy vevőnek. Az új lejátszó eggyel több USB-csatlakozót kapott ugyan, mint a TV-102W, de ezen és a belső tuneren kívül nincs más különbség közöttük, így pl. DTS-t nem dekódol egyik sem. (Ha ez a funkció fontos a vevőnek, mert nincs házimozi-erősítője, a Dune HD Connect-et javasoljuk, amely kezeli az USB-tunert.) A TV-102W-T2 új, kicsit kisebb, de jól használható, ízléses távvezérlővel rendelkezik. Már rendelhető a webshopból!

Kérünk minden Dune HD forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a TV-102W-T2-t, és ha még nem tette volna meg, vegye le a TV-102W-t!

Skydigital 2XQC és REVO SuperConnect teszt a hazai médiában
[2014-03-07]

Két új termékünkkel is elkezdett ismerkedni a hazai média. Ennek eredményeképpen a Geeks.hu-n olvashatnak az érdeklődők a Skydigital gyorstöltőadapteréről, és a most indult Bigyológus.blog.hu mutatja be egy 4 és fél perces videóban a REVO újdonságát. A videó felkerült a YouTube-ra is, ígyakár saját oldalatokon is elhelyezhetitek. Elkészítése – többek között – az eddig a ProhardverTV-ről ismerős, jelenleg az RCKO.FM rádióadónál dolgozó Fekete Gábor nevéhez fűződik, aki a REVO K2-t is bemutatta már a Prohardver élő online műsorban.

Mindkét teszt – a forrás megjelölésével – szabadon használható a termékek népszerűsítése érdekében, minél több lelendő vevőnek mutassátok meg őket!

Akció: csökken a fekete MED1000X3D lejátszónk ára is
[2014-03-07]

A legutóbbi szállítmányunkban kedvezményes áron sikerült hozzájutni a fekete MED1000X3D lejátszókhoz, így most egy akcióval igyekszünk kicsit visszahozni valamit a januári pörgésből, amely vélhetően – és sajnálatos módon – minden partnerünk számára érzékelhetően csökkent márciusra. A tegnapi REVO akció után mától tehát kicsit olcsóbb tud lenne a legnagyobb 3D-s Mede8er lejátszónk is. Bár a kedvezmény nem óriás (bruttó 3500 és 3200 Ft a sima és wifis modelleknél), de arra jó apropót ad, hogy ismét felhívhassuk a leendő vásárlók figyelmét ezekre a remek készülékekre. Az akció bizonyosan tart a készletünk erejéig, de ha ez gyorsan elfogy, arra is van esély, hogy a következő szállítmány érkezése után is tartani tudjuk az új árat (már ha a forint árfolyam nem szól megint közbe...).

Kérünk minden Mede8er-forgalmazó partnert, mielőbb jelenítse meg az akciót weboldalán, kínálatában!

Rendelhető a Popcorn Hour A-410
[2014-02-28]

Mától rendelhető a február 7-i hírünkben bemutatott Popcorn Hour A-410 médialejátszónk, amit tegnap a magyar márkaoldalon is bejelentettünk a hazai közönségnek. Kérünk minden viszonteladó partnert, aki Popcorn-t forgalmaz, mielőbb vegye fel kínálatába az új modellt! Segítségként a Marketing oldalunkról már letölthetőek hozzá a képek és egyéb marketing anyagok. Az A-400-as előd a készletek erejéig még kapható, továbbra is ajándék wifi-adapter jár hozzá (A-400 SE), és valamivel olcsóbb is, mint az A-410.

Áremelés megint :(
[2014-02-20]

A legutóbbi alapkamatcsökkentés óta elszállt forintárfolyam ma reggel megint akkorát esett, hogy kénytelen vagyunk ismét emelni a Synology árainkon. Kb. 1,9%-kal drágult minden, kérünk minden viszonteladót, a veszteségek elkerülése érdekében frissítse árlistáját mihamarabb!

Új Skydigital termékek a kínálatunkban
[2014-02-19]

Mától raktárról kínáljuk a dél-koreai Skydigital csúcsminőségű autós USB-töltőjét és speciális, világító dugóval szerelt USB-kábeleit. Az autós töltő érdekessége a dupla USB-kimenet, összesen 3,1 Amper kimenő árammal és az aljzatokat megvilágító fénygyűrű. A microUSB és Apple Lightning™ csatlakozókkal is kapható USB-kábeleink előnye nem csak a legmodernebb technológia a felhasznált vezetékek gyártásánál, hanem a nyomásra világító dugó is, amely megkönnyíti a kábel sötétben történő csatlakoztatását, és védi a mobilokat is...

» a teljes hír...
Végre csökkennek az áraink!
[2014-02-06]

Mivel az elmúlt napokban több forintot is javult az EUR árfolyam, így az elmúlt hetek második (január 31-én bejelentett) áremelkedését most vissza tudjuk vonni. Ma déltől így csökken a Skydigital Lockdown, Synology és Mede8er termékek ára, utóbbiból ma érkezik meg a régen várt szállítmány, a Synology-ból pedig holnap indul el hozzánk, és a jövő hét közepén a terveknek megfelelően itt is kell lennie.

Kérünk mindenkit, frissítse árait, és tartson ki!

Rendelhető a Synology RS3614xs+
[2014-01-31]

Már október végén írtunk róla, hogy megszűnt az elődje, de csak mostanra érkezett meg hozzánk is a második legerősebb Synology RackStation 2014-es változata. Az RS3614xs+ újdonsága az immár 3.0-ás szabványú USB-portok, a korábbi 10 helyett 12 lemezfiók és az akár 4 darab 10 Gbites ethernet csatlakozóval való bővítési lehetőség, amely utóbbi 3,2 GByte/másodperc fölötti olvasási sebességet garantál link-aggregáció esetében! Az új csúcsmodell már rendelhető a webshopban.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnet, mielőbb vegye fel kínálatába az RS3614xs+ modellt is!


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.