login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9

Akció: csökken a fekete MED1000X3D lejátszónk ára is
[2014-03-07]

A legutóbbi szállítmányunkban kedvezményes áron sikerült hozzájutni a fekete MED1000X3D lejátszókhoz, így most egy akcióval igyekszünk kicsit visszahozni valamit a januári pörgésből, amely vélhetően – és sajnálatos módon – minden partnerünk számára érzékelhetően csökkent márciusra. A tegnapi REVO akció után mától tehát kicsit olcsóbb tud lenne a legnagyobb 3D-s Mede8er lejátszónk is. Bár a kedvezmény nem óriás (bruttó 3500 és 3200 Ft a sima és wifis modelleknél), de arra jó apropót ad, hogy ismét felhívhassuk a leendő vásárlók figyelmét ezekre a remek készülékekre. Az akció bizonyosan tart a készletünk erejéig, de ha ez gyorsan elfogy, arra is van esély, hogy a következő szállítmány érkezése után is tartani tudjuk az új árat (már ha a forint árfolyam nem szól megint közbe...).

Kérünk minden Mede8er-forgalmazó partnert, mielőbb jelenítse meg az akciót weboldalán, kínálatában!

Rendelhető a Popcorn Hour A-410
[2014-02-28]

Mától rendelhető a február 7-i hírünkben bemutatott Popcorn Hour A-410 médialejátszónk, amit tegnap a magyar márkaoldalon is bejelentettünk a hazai közönségnek. Kérünk minden viszonteladó partnert, aki Popcorn-t forgalmaz, mielőbb vegye fel kínálatába az új modellt! Segítségként a Marketing oldalunkról már letölthetőek hozzá a képek és egyéb marketing anyagok. Az A-400-as előd a készletek erejéig még kapható, továbbra is ajándék wifi-adapter jár hozzá (A-400 SE), és valamivel olcsóbb is, mint az A-410.

Áremelés megint :(
[2014-02-20]

A legutóbbi alapkamatcsökkentés óta elszállt forintárfolyam ma reggel megint akkorát esett, hogy kénytelen vagyunk ismét emelni a Synology árainkon. Kb. 1,9%-kal drágult minden, kérünk minden viszonteladót, a veszteségek elkerülése érdekében frissítse árlistáját mihamarabb!

Új Skydigital termékek a kínálatunkban
[2014-02-19]

Mától raktárról kínáljuk a dél-koreai Skydigital csúcsminőségű autós USB-töltőjét és speciális, világító dugóval szerelt USB-kábeleit. Az autós töltő érdekessége a dupla USB-kimenet, összesen 3,1 Amper kimenő árammal és az aljzatokat megvilágító fénygyűrű. A microUSB és Apple Lightning™ csatlakozókkal is kapható USB-kábeleink előnye nem csak a legmodernebb technológia a felhasznált vezetékek gyártásánál, hanem a nyomásra világító dugó is, amely megkönnyíti a kábel sötétben történő csatlakoztatását, és védi a mobilokat is...

» a teljes hír
Végre csökkennek az áraink!
[2014-02-06]

Mivel az elmúlt napokban több forintot is javult az EUR árfolyam, így az elmúlt hetek második (január 31-én bejelentett) áremelkedését most vissza tudjuk vonni. Ma déltől így csökken a Skydigital Lockdown, Synology és Mede8er termékek ára, utóbbiból ma érkezik meg a régen várt szállítmány, a Synology-ból pedig holnap indul el hozzánk, és a jövő hét közepén a terveknek megfelelően itt is kell lennie.

Kérünk mindenkit, frissítse árait, és tartson ki!

Rendelhető a Synology RS3614xs+
[2014-01-31]

Már október végén írtunk róla, hogy megszűnt az elődje, de csak mostanra érkezett meg hozzánk is a második legerősebb Synology RackStation 2014-es változata. Az RS3614xs+ újdonsága az immár 3.0-ás szabványú USB-portok, a korábbi 10 helyett 12 lemezfiók és az akár 4 darab 10 Gbites ethernet csatlakozóval való bővítési lehetőség, amely utóbbi 3,2 GByte/másodperc fölötti olvasási sebességet garantál link-aggregáció esetében! Az új csúcsmodell már rendelhető a webshopban.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnet, mielőbb vegye fel kínálatába az RS3614xs+ modellt is!

Újabb áremelkedés
[2014-01-31]

A tegnap előtti hírünkben bejelentett áremelkedés sajnos ma is folytatódik, mivel az EUR árfolyam már 314 Ft fölött is járt. A Synology, Mede8er kínálatunk és a Dune HD TV-303D mellett az időközben elfogyott Skydigital Lockdown ára is emelkedett. Kérünk mindenkit, ellenőrizze és szükség szerint módosítsa árlistáját!

Mede8er és Dune HD TV-303D áremelkedés
[2014-01-29]

Sajnos, ahogy múlt pénteken „megvészjósoltuk”, mától emelnünk kell a Mede8er lejátszók, és az azokkal most egyszerre érkező Dune HD TV-303D árát is. Akit mégis meglepünk most ezzel a hírrel, az vélhetően lemaradt a mai nap negatív szenzációjáról, a 310 Ft-os EUR árfolyamról :(

Kérünk minden Mede8er és Dune HD forgalmazó partnert, javítsa az érintett termékek árait kínálatában, és imádkozzon velünk, hogy mielőbb erősödjön a forint, vagy legalább ne romoljon tovább!

Synology áremelkedés, DSM 5.0 béta
[2014-01-24]

Vélheteőn nem mondunk újat azzal, hogy jelezzük: 9 havi mélyponton van a forint árfolyama, így kénytelenek vagyunk árakat emelni. Első körben a Synology-kínálatunk drágult meg, mivel ezek a termékek érkeznek folyamatosan. Ha a jövő héten sem javul a helyzet, a Mede8er lesz a következő dráguló márka, mert tőlük várjuk a következő szállítmányunkat. Kérünk minden viszonteladó partnert, javítsa Synology árait mielőbb!

Ahogy Facebook oldalunkon jeleztük, tegnap óta elérhető a Synology DSM 5.0 béta változata azok számára, akik vállalkoznak a tesztelésére. Fontos adatokat tároló felhasználóknak természetesen nem javsoljuk béta szoftverek telepítését!

Új REVO rádiók kínálatunkban
[2014-01-13]

A mai napon – miután elindult az első szállítmány hozzánk – felkerültek a REVO legújabb modelljei a webshopba. Október elején adtunk hírt a SuperConnect-ről, majd a hónap végén az AXiS X3-ról is írtunk Nektek. Ezen két újdonság mellé érkezik még PiXiS RS néven a pár hete megszűnt PiXiS IR frissítése, amely már FM és DAB/DAB+ rádióvevővel is rendelkezik, így nem csak hálózati zenelejátszóként, de rádióként is használható. Ráadásul – amellett, hogy okosabb lett elődjénél – a PiXiS RS még olcsóbbá is tudott válni, így a valaha volt legkedvezőbb árú REVO rádiónk. Várhatóan 1 héten belül raktárról vihető lesz ez a 3 újdonság, és a korábbi modellekkel együtt immár 7-féle minőségi REVO rádiót kínálunk készletről. Az aktuális kínálatot bemutató magyar nyelvű leporelló letölthető a Marketing oldalunkról, de nyomtatott változatban is rendelkezésetekre áll, remélem akinek szüksége volt rá, már hónapokkal korábban kapott belőle, illetve folyamatosan küldünk neki.

Kérünk minden REVO-forgalmazónkat, mielőbb vegye fel kínálatába az újdonságokat, és tájékoztassa vevőit az érkezésükről!

Raktáron a Dune HD Connect, 2 év garancia minden Dune HD termékre!
[2014-01-08]

Megérkezett a december 30-a óta rendelhető Dune HD Connect első „adagja”, az előrendelések kiszolgálása folyamatban van. Nagyon fontos kapcsolódó hír, hogy mostantól – kizárólagos hazai disztributorként – MINDEN Dune HD lejátszóra 2 év garanciát tudunk adni. Így a TV-102 WiFi és a Connect is felzárkózik a TV-303D és a Base 3D mellé ezen a téren. Kérünk minden Dune HD forgalmazó partnerünket, ennek megfelelőn tüntesse fel a garanciaidőt a lejátszók mellett!

Mától rendelhető a Dune HD Connect
[2013-12-30]

A mai napon felkerült a webshopba a Dune HD legújabb mini lejátszója, a 17-i hírünkben bemutatott Connect. Az első szállítmány (benne a Base 3D „utánpótlással”) már úton is van hozzánk, érkezését január 3-ra várjuk. Kérünk minden Dune HD-t forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába ezt az újdonságot is!

Magyarul is elérhető a Synology.com
[2013-12-20]

Régi álmunk vált valóra ma. A TELJES Synology.com gyártói oldal ezentúl magyar nyelven is elérhető! Ehhez az kellett, hogy a magyarországi eladások elérjenek egy adott darabszámot, hozzanak a gyártónak annyi profitot, hogy érdemes legyen folyamatosan költeni a lokalizációra. Az első mérföldkövet már évekkel ezelőtt elértük, amikor is a magyar nyelv bekerült a DSM-be (a világon először tudott egy NAS magyarul is). A teljes magyar weboldal viszont jóval költségesebb, mivel szinte napi munkát igényel, így erre mostanáig kellett várni, de karácsonyra lám, ezt is megkaptuk :) Köszönet érte minden aktív Synology-forgalmazó partnerünknek, az ő eladásaiknak köszönhetjük ezt az eredményt, amely jelentősen erősíti a magyar vevők bizalmát a márka iránt!

A magyar terméktámogatás továbbra is a synology-forum.hu odalon üzemel majd, de ott már csak hazai vonatkozású hírek lesznek, mivel a gyártói oldalon minden hír magyarul is megjelenik ezentúl. Kérünk mindenkit, aki tehet, weboldalán, hírlevelében mielőbb írjon a magyar gyártói odlalról, és említse meg a magyar support oldalt is (www.synology-forum.hu)!

» a teljes hír
Dune HD Connect januártól
[2013-12-17]

A Dune-HD.hu oldalunkon ma megjelent hír bemutatja a Dune HD legújabb és legkisebb fullHD médialejátszóját, amely gyakorlatilag a jelenlegi TV-102 WiFi modell pendrive méretűre gyúrt kiadása. A már megjelenése előtt számos díjat elnyert, és vélhetően a világ legkisebb fullHD-s médialejátszója címre is esélyes készülék 1–2 napon belül rendelhető lesz webshopunkban, és január első napjaiban már raktárról tudjuk kínálni. A gyártói oldalon letölthető hozzá több termékfotó is, illetve a specifikációk is láthatóak, bár több szempontból is hiányosan. Nem említik pl. az analóg videókimeneteket és a koax hangot, de ezeket korrigáljuk majd a magyar termékoldal elkészítése során (1–2 napon belül).

Mede8er MED1000X3D ezüst akció!
[2013-12-13]

Az ezüst színű MED1000X3D lejátszónk a fekete változat megjelenése óta olcsóbb annál, most pedig sikerült egy még kedvezőbb árú szállítmányt kapnunk belőle (bár a borzalmas forint árfolyam miatt sajnos nem lett olyan jó az ár, mint reméltük korábban). Így az aktuális készlet erejéig az eddigi bruttó 61 500 Ft-os kisker ár HÉTFŐTŐL 57 900 Ft lesz az akció keretében – a wifi nélküli modellnél! A wifis változat ára nem változik. Kérünk minden Mede8er forgalmazót, hétfőtől hírdesse az akciót (hírlevélben akár már mától is), amihez a hétvégén felkerülnek Marketing oldalunkra letölthető akciós bannerek!

Márkáink év végi sajtómegjelenései
[2013-12-11]

A NEON Multimedia Kft. folyamatosan figyelmet szentel az általa forgalmazott termékek médiamegjelenéseire, de a karácsonyi, természetesen, kiemelt időszak. Összefoglaljuk, lehetőségeink mikre terjedtek ki a 2013-as év második felében.

» a teljes hír
Gyorstöltő USB-adapter a Skydigital-tól
[2013-12-08]

Kicsit gondban vagyunk, ha röviden kell leírni a most bemutatásra kerülő eszköz funkcióját. Ezen hír címe sem lett az igazi, mert vélhetően kevés olvasónak lesz egyértelmű önmagában. Mindennek az oka az, hogy a Skydigital legújabb adaptere egy ezidáig – legalább is számunkra – ismeretlen „készülék”. A 2XQC elnevezés a „2× Quick Charge” rövidítése, ami azt sejteti, hogy kétszer gyorsabban töthető valami a termék segítségével. A gyakorlatban egy pendrive-nál is apróbb USB-s dugóról van szó, amely másik végén viszont egy USB-s aljzat található. Bármely USB-s töltőkábel elé csatlakoztathatjuk, ami valamilyen eszközt töltene USB-s portról. Az eredmény meglepő, bár működése egyszerű...

» a teljes hír
REVO médaimegjelenések
[2013-12-07]

Az elmúlt hónapokban számos nemzetközi médiumban szerepeltek a skót REVO termékei, főleg az ősszel bejelentett új modellek (AXiS X3SuperConnect). Olyan ismert lapokból gyűjtöttünk össze néhány írást/értékelést Marketing oldalunkra, mint az angol Mac Format, a Stuff és a The Sunday Times. Az amerikai Gear Patrol karácsonyra 12 remek ajándékot gyűjtött össze olvasói számára. A REVO SuperConnect többek között olyan termékek mellett (előtt) került fel a lista elejére, mint a Google Chromecast, a vadiújXBOX One játékkonzol, a Cambridge Audio Minx Go bluetooth hangszóró, a Sony STR-DN840 házimozi-erősítő, a Bowers & Wilkins P7 fejhallgató vagy épp a Pioneer SP-SB23 hangprojektor és mélynyomó. A tesztek kb. egyetértenek abban, hogy vélhetően a REVO az adott termékkategória legjobbja, kiváló hangzásával, stílusos megjelenésével és számtalan szolgáltatásával. A jövő héten felkerül a fenti írások mellé a magyar PC World decemberi számában a főszerkesztő által publikált féloldalas REVO AXiS XS ajánló is, amely a „PC WORLD felszereltség” díjjal jutalmazta a terméket! Az írásokat használjátok szabadon hírekben vagy a termékek leírása mellett!

Aktuális REVO-kínálatunk várhatóan csak január elején bővül a SuperConnect-tel és a PiXiS RS-sel.

Synology RS814
[2013-11-26]

A Synology ma bejelentette az RS814-et, amely az RS812-t váltja le – változatlan áron. A DS214+ és DS414 modellekben már bemutatkozott kétmagos, 1,33 GHz-es Marvell Armada XP processzor és 1 GB RAM köré épül az új, második legkisebb RackStation. Ahogy a neve mutatja, az RS814 akár 8-lemezig is fejleszthető – ehhez az RX410-es bővítőegységet kell megvásárolni. A hátlapon két gigabites ethernet, két USB3-as és egy eSATA csatlakozó található – utóbbit használhatja az RX410 is.

Az RS814 már pár napja rendelhető a webshopunkból, az első szállítmányt a hét vége felé várjuk. Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába ezt a RackStation-t is! A gyártói termékoldal és a magyar adatlap már elérhető, a Synology.hu-ra 1–2 napon belül felkerül a termék ide: link...

Rendelhető a Synology DS214+
[2013-11-19]

Mától előrendelhető a DS213+-t leváltó Synology DS214+ DiskStation. Az első szállítmány várhatóan a jövő hét vége felé lesz itt. Az új modell külseje megyegyezik a legnagyobb 2-lemezes, a DS713+ dobozával. Belül egy teljesen új, kétmagos 1,33 GHz-es processzort és 1 GB RAM-ot találunk. Árban (bruttó 103 700 Ft) megegyezik a DS214play modellel, így fontos, hogy utóbbi inkább otthoni felhasználásra (elsősorban a videótranszkódolás miatt), a DS214+ pedig inkább cégeknek (a több kamera, dupla ethernet port miatt) ajánlandó.

A DS214+ termékoldala elérhető a Synology.hu-n: link... Magyar nyelvű adatlapja letölthető innen: link... Kérünk minden forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a DS214+-t, és – ha még nem tette volna meg – vegye ki onnan a DS213+-t!


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.