login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Elismerés a magyar PC World-től a REVO K2-nek


[2013-07-18]

A hazai nyomtatott PC World Magazin augusztusi számában is megjelenik, a TECHcorner.hu-n pedig már tegnap óta olvasható a REVO K2 bemutató: Egy médialejátszó, ami szó szerint is csúcs: Revo K2 teszt. A számos pozitív tulajdonsággal szemben csak a nem mindenki számára elérhető árat említik negatívumként. 5-ből 4 csillagot kapott a legnagyobb REVO, teljesítmény terén pedig 4,5-öt ért el. A rövid ismertető végén a rádió megkapta a PC World Design díj elismerést is – ami a Red Dot Product Design Award után nem igazán meglepő :)

A cikket érdemes linkelni a K2 adatlapján a webshopokban, vagy akár hírként felhívni rá a vevők figyelmét! A REVO K2, Heritage G2 és PiXiS IR raktárról rendelhető, az AXIS XS első adagja viszont már elfogyott, várhatóan 2 héten belül várható az utánpótlás.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.