login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 ...

Synology Partnerprogram webinárium
[2024-04-08]

Regisztrálj a 2024. április 11-én kifejezetten a Synology partnerek számára tartandó webináriumra, amelynek célja, hogy részletesen bemutassa a legújabb innovatív megoldásokat és a megújult partnerprogramot!
Részletek és regisztrációs link a teljes hírben.

» a teljes hír...
Synology BeeStation 4 TB
[2024-03-11]

Március közepétől itthon is elérhető lesz az Ázsiában már kapható 4 TB-os BeeStation, mely előtelepítve érkezik az új BSM operációs rendszerrel.
A termék a kifutó DS120j helyére fog érkezni a DS124 hardver specifikációjával (Realtek RTD1619B CPU, 1 GB RAM, 1 db Gbit RJ45 csatlakozó) egy előtelepített (és nem cserélhető) HAT3300-4T merevlemezzel. Később várhatóan nagyobb méretekben is elérhető lesz. A célközönség a NAS-t még nem használó egyéni felhasználó, aki kinőtte ingyenes felhőtárhelyét, vagy meglévő fizetőst szeretne kiváltani. A megszűnt támogatás miatt a WD My Cloud vagy hasonló eszközről váltóknak is alternatíva lehet.

» a teljes hír...
Újabb Imperial zenelejátszókkal bővült a választékunk
[2024-03-08]

Újabb három Imperial termék került fel a kínálatunkba, és várhatóan még ma megérkezik aktuális szállítmányunk is a német gyártótól, így TELESTAR és Imperial készleteink frissülnek. A 3 új készülék 2 típusból jön össze: DABMAN i310 CD és DABMAN i460 – utóbbi két színvariációban kapható. Egy többszörösen díjnyertes mikro „HiFi-toronyról” és egy nagyon jó ár/érték arányú (újabb) konyhai rádióról van szó, teljes hírünk részleteiért, árakért kattints az alábbi linkre!

 

» a teljes hír...
WiiM AMP árcsökkenés
[2024-02-27]

Mától érezhetően csökkentettük a WiiM AMP ajánlott végfelhasználói árát, miközben viszonteladói árréseink nem, vagy legfeljebb 1%-kal változtak. A jelenlegi ár (128 850 Ft) így a gyártó által ajánlott alá került. A lépés oka most is a szürke import megjelenése, a Linkplay/WiiM által ajánlott európai végfelhasználói ár továbbra is nettó 290,8 EUR (azaz bruttó kb. 144 000 Ft).

Jelenleg csak az ezüst színű WiiM AMP-ból van készleten pár darab, a következő szállítmány érkezését (a WiiM Pro Plus-szal együtt) 7–10 napon belül várjuk. Az addigi óriási siker alapján úgy tűnik, nem biztos, hogy még egy jó ideig folyamatosan lesznek európai készletek az AMP-ból, így érdemes lehet raktárra is rendelni legalább ezekből a modellekből.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, és ha még nem tették meg, váltsanak a Linkplay márkanévről a WiiM-re!

Linkplay – WiiM aktualitások
[2024-02-21]

A mai naptól több fontos változást is bevezetünk a Linkplay saját márkája kapcsán. Mivel a WiiM márkanév világszerte sikeresen bevezetésre került, és mára talán már többen ismerik, mint a sokkal régebbi Linkplay-t, mi is váltunk. Ezentúl WiiM néven, a WiiM logó alatt találhatók meg weboldalunkon a termékek. Szintén a mai naptól kezdődően 2 év garanciát adunk minden WiiM modellre. A 100 ezer forint alattiaknál ezt „1+1 év”-vel jelöljük, mint minden más olyan termékünknél, ahol a külföldi gyártó 2 évet ad, de a haza jogszabályok csak 1-et követelnek meg. Az 1+1 év azt jelenti, hogy magyar jogszabályok szerint kötelező 1 éven túl még egy évet adunk a gyártó feltételei szerint (tehát pl. nem indul újra a garancia központi alkatrész cseréje után).

Végül – látva a hazai szürke importos árakat –, a mai naptól legalább a készlet erejéig akciós a WiiM Pro, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 58 850 Ft (1+1 év hivatalos importőri garanciával).

Kérjük partnereinket, adjanak hírt az akcióról, és hagyják el a Linkplay márkanevet a termékek megnevezésekor!

Változás az Imperial-kínálatban, megérkezett a WiiM AMP
[2024-02-16]

A mai napon felkerült kínáltunkba az Imerial DABMAN i410 BT, amely az i400-as típusokat váltja le. Ennek a streamer-nek az újdonsága, hogy Bluetooth-on nem csak küldhetünk rá zenét, de fejhallgatót és Bluetooth hangszórót is köthetünk rá, tehát kétirányú a kommunikáció. Hangminőségben semmi extrát nem tud (akinek a hangzás a fontos, azoknak a WiiM Mini és Pro készülékeket javasoljuk), de az FM és DAB rádió, ébresztőóra-funkció és időjárás-előrejelzés miatt megvan a saját vevőköre, így helye is a kínálatunkban.

December óta késett a nagyon várt WiiM AMP európai megjelenése. Mire végre február 13-án megkaptuk az első szállítmányt, a szürke változat összes példánya már előre elkelt, az ezüstből van még jelen pillanatban pár darab. Legközelebb március közepén várható. Akkora siker lett, amire a gyártó sem számított...  A WiiM Wake-up Light lejátszó és hangulatvilágítás továbbra sincs, még nem kapta meg az európai minősítéseket a forgalmazás megkezdéséhez. Valamikor áprilistól várható csak.

Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az újdonságokat, és vegyék le az elődmodelleket!

Dune HD Premium előfizetés - Mire használható?
[2023-12-23]

December 14-én küldtünk viszonteladóinknak egy email, amiben felhívtuk figyelmüket egy nagyon különleges hírre a Dune-HD.hu oldalunkon (amit azóta a márka Facebook oldalán is publikáltunk. Most megjelent a hír második része, amely az Online Movies and TV Shows bővítményről szól, ami legalább akkora „durranás”, mint a 17 ezernél több TV-csatorna elérhetősége a lejátszókon. Mivel mindkét hír olyan lehetőséget mutat be, amely más médialejátszókon nem elérhetők, nagy segítség lehet a termékek még sikeresebb értékesítésben. Ezért kérjük AV-partnereinket, osszák meg ezt a két cikket web- és/vagy Facebook-oldalaikon vevőikkel!

Synology VisualStation VS600HD
[2023-12-07]

A Synology NAS-ok megfigyelőrendszeréhez csatlakozó monitorállomások régóta elérhetők a gyártó kínálatában. Az eszköz etherneten keresztül kommunikál a NAS-on futó Surveillance Station alkalmazással. Segítségével nem csak a kamerák élő képét kísérhetjük figyelemmel, de a már rögzített események is visszajátszhatók. Vezérlésükhöz USB egér, billentyűzet és kameramozgató joystick is használható. Portaszolgálat, biztonsági őrség számára kifejlesztett, minimális fogyasztású és helyigényű eszközök a Synology Visual Station-ök.

Az elmúlt időszakban a VS360HD és a VS960HD töltötte be ezt a funkciót, de ezek csendben eltűntek a kínálatból, a most érkező VS600HD ezt az űrt kívánja betölteni.

 

» a teljes hír...
Újabb TELESTAR és Imperial rádiók a kínálatunkban
[2023-12-05]

Novemberben már jeleztük, hogy újabb készülékekkel bővül nálunk a német TELESTAR hibrid rádióinak kínálata, amelyek immár Imperial és TELESTAR márkanév alatt is kaphatóak. A mai napon felkerült webshopunkba az Imperial DABMAN PPB 3 hordozható „zenedoboz”, így 18 különböző készüléket kínálunk Imperial és 4-et TELESTAR logóval. A közeljövőben újabb modelleket nem tervezünk bevezetni, az akciós Imperial i550 CD-ből pedig már csak egy utolsó darab van raktáron, mert érkezik utódja, a már rendelhető i560 CD.

Kérjük partnereinket, aktualizálják kínálatukat a fenti két márkából! Újabb szállítmányt a jövő hét második felére tervezünk, így előrendeléseket még a holnapi nap végéig érdemes leadni!

Imperial akció, új rádiók, zenelejátszók
[2023-11-13]

Az októberi budapesti HiFi Show kiállítás sikerén felbuzdulva, kibővítettük kínálatunkat a német TELESTAR/Imperial rádiók terén. A márkára irányuló figyelem felkeltésére máris indítunk egy nagyon komoly akciót; 23%-kal olcsóbban kapható az Imperial DABMAN i610 hibrid rádiónk! Ez az egyik legerőteljesebb hangzású, saját hangszórókkal (2.1-es hangrendszerrel) rendelkező hibrid rádiónk, fekete és ezüst színben kapható raktárról. A gyártóval történt egyeztetés alapján az akciót várhatóan december 31-ig folyamatosan tudjuk folytatni. A készlet erejéig továbbra is akciós az Imperial i550 CD is!

A következő napokban bővül Arylic-kínálatunk is, a HiFi Show-n a legnagyobb sikert aratott „csináld magad” paneljeivel és kiegészítőivel, amelyek segítségével akár egy régi rádió, egy kedvenc hangfal is feltuningolható (lásd a következő linken az albumok között). Képeink a kiállításról – új TELESTAR és Arylic termékeinkkel – ITT tekinthetők meg.

FONTOS! Heteken belül elindul új weboldalunk az internetes rádióink, zenelejátszóink (TELESTAR, Imperial, Arylic, Linkplay WiiM, REVO) támogatására. Így mostantól ezen termékek mellé egy újabb regisztrációs kártyát adunk, erre utal a termékek fotójára már felkerült terméktámogatási pecsét grafika is. A pecsét külön is letölthetőek Marketing oldalunkról.

Kérjük AV-partnereinket, tekintsék meg kibővült zenelejátszó- és webrádió-választékunkat, illetve vegyék fel kínálatukba az új modelleket mielőbb, valamint tegyék akcióssá az Imperial DABMAN i610-et! Kérjük, használjátok a terméktámogatási pecséttel ellátott képeinket, illetve tegyétek rá a pecsét grafikát ha más méretű képet csináltok saját weboldalatok számára!

Raktáron a legújabb Dune HD lejátszó!
[2023-08-22]

Tegnap megérkezett az első szállítmány a vadonatúj Dune HD Premier 4K Pro lejátszóból! Minden tudnivaló megtalálható róla márkaoldalunk legutóbbi hírében, illetve a magyar adatlapunkon. A szállítmánnyal érkezett végre a sokáig hiánycikk Magic 4K Plus-ból is, és feltöltöttük a Premium IR Remote készletünket is.

Kérjük AV-partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a Dune HD Premier 4K Plus modellt is! A hozzá és a Dune HD Homatics Box R 4K Plus-hoz ígért TV-tuner megjelenéséről még nincs pontos információnk. Az Android TV-s modelleken futó Dune HD Media Center alkalmazás aktuális frissítéséről ITT írtunk a fórumunkban.

Újdonságok: Synology DS124 és DS224+
[2023-08-09]

A DS423+ megjelenése után már nem volt nagy kockázat megtippelni milyen is lesz a DS220+ utódja. Természetesen a gyártó a kisebbik 2-fiókos Plus modellel, a DS224+-szal is maradt a bevált sémánál; a GPU-val rendelkező Intel Celeron processzor használatánál – így megmarad a 4K-transzkódolás képessége, de a maximális 6 GB RAM-os korlát is. 

A DS118 – amely majd 6 évet töltött a kínálatban – utódja a DS124 érkezett utolsóként az ARM processzoros vonalon, a DS223 és DS423 után természetesen a Realtek RTD1619B CPU-t kapta ez is. 

» a teljes hír...
GSM-konnektor a kínálatunkban!
[2023-07-31]

Egy, az okosotthon témakörhöz praktikusan kapcsolódó új termék került fel kínálatunkba, ráadásul magyar gyártótól származik. A MOHAnet Instant GSM konnektora – ahogy a neve is sejteti – GSM-hálózaton keresztül érhető el a beépített SIM-kártyájának köszönhetően. Számítástechnikával, internettel naponta foglalkozóknak bizonyosan azonnal beugrik az a felhasználási lehetőség, hogy távolról tudjuk újraindítani az otthoni, iroda routert, amikor ez lehet a megoldása az internetkapcsolat helyreállítására. De ennél sokkal több mindenre kínál megoldást ez a termék...

» a teljes hír...
Synology UC3400 és SA3400D
[2023-06-30]

Két új, kétvezérlős rendszerrel bővült a gyártó vállalati adatkezelésimegoldás-kínálata: az UC3400 egy aktív-aktív rendszer, amelyet a kritikus fontosságú SAN-tárolókhoz terveztek, az SA3400D pedig egy sokoldalú aktív-passzív rendszer NAS és SAN alkalmazásokhoz. Mindkettő hatékony, nagyfokú rendelkezésre állást biztosít megosztott tárolóval, és akár 576 TB kapacitásig is bővíthető. Az eddigi 4-magos modellek (UC3200, SA3200D) mellé jöttek, 8-magos Intel Xeon D-1541 (2,1-2,7 GHz) processzorral. Más változás hardveresen nincs is, csak szoftveresen nőtt meg a különböző alkalmazások kapacitása a teljesítménynövekedéstől.

» a teljes hír...
Synology DS223j
[2023-06-29]

A Value sorozatú DS423 és DS223 után újabb NAS kapja meg az egyen Realtek CPU-t az RTD1619B-t. A belépő Junior család szokásos különbsége a Value-hoz képest továbbra is marad, mégpedig a fele mennyiségű (2 helyett 1 GB) RAM, mely azért így is duplázódott az előd DS220j-hez képest. Tehát a DSM 7 mellé már nem fogunk többé 512 MB RAM-os új modellekkel találkozni szerencsére – bár még elfutna rajta. Mivel a DS223j épp „beesik” a félév vége előtt, így a 3-as végződést kapta (ami ugye a modellévet jelöli), innentől már a soron következő modellek a Synology szokásai alapján 4-esre fognak végződni (várhatóan DS220+ utód DS224+, DS118 utód DS124 névvel).

» a teljes hír...
Synology BeeDrive
[2023-06-09]

BeeDrive néven egy eddig a palettán nem szereplő termékkel jelent meg a Synology. Nem egyszerű USB meghajtóról beszélünk, a gyártó ToGo NAS-ként keresztelte el ezt az új termékcsaládot, mely többfunkciós biztonsági mentés alkalmazáscsomaggal érkezik. Ez egy mindössze 43g súlyú, SSD-alapú eszköz, amin USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) Type-C interfész biztosítja a tápellátás mellett a nagy sebességű kapcsolatot. A használt exFAT fájlrendszer biztosítja a kompatibiltást a Windows és macOS között.
A termék BDS70-1T és BDS70-2T cikkszámon érhető el 1, illetve 2 TB kapacitással, a jótállás 3 év. Az USB C–C kábel mellett USB C–A adapter is lesz a csomagban.

» a teljes hír...
Megjelent a DSM 7.2 – íme az újítások
[2023-06-05]

Megjelent az októberben bejelentett 2. nagy frissítéscsomag a Disk Station Manager 7-hez.

Fontos tudni, hogy a régebbi verziók (6.2.4, 7.0, 7.1) is kapnak továbbra is biztonsági és funkciófrissítéseket, tehát nem kötelező az update. Főleg mivel a főbb újdonságok csak az FS, HD, SA és a 20-as vagy annál frissebb sorozatú Plus és XS modelleken használhatók. Ilyen a két fő új funkció, a Write Once Read Many (WORM) és a teljeskötet-titkosítás is.

» a teljes hír...
Synology HAT3300 – Plus sorozatú 3,5" SATA HDD
[2023-06-02]

Már 2,5 éve, hogy a Synology saját neve alatt belevágott a merevlemezek és SSD-k forgalmazásába. Az azóta kapható HAT5300 sorozat elsőként az Enterprise kategóriát fedte le a merevlemezek között a maga 550 TB/év ajánlott terhelhetőségével (ez az írást és olvasást is magában foglalja). Mivel ezeknek terhelhetőségük mellett az árazásuk is elég magas, így adta magát, hogy a megszerzett tapasztalatok után az alsóbb kategóriában is megjelenjenek előbb vagy utóbb.

» a teljes hír...
Synology BC500 kamera
[2023-05-19]

A Synology-ra nem jellemző, hogy jóval a megjelenés előtt beharangozzon egy terméket, a kamera termékcsaláddal mégis ez történt, hisz már hónapokkal ezelőtt megtörtént a bejelentése. Most elsőként megjelent a bullet (cső) típusú BC500, amit várhatóan rövidesen követ majd a turret (dóm) jellegű TC500 is. A két kamera a kialakításon felül teljesen azonos lesz.

» a teljes hír...
Synology DS423
[2023-05-18]

Ahogy várható volt, az aktuális modellfrissítéskor összevonták a belépő DS420j-t és a középkategóriás DS418-at, hiszen nincs már értelme 1 GB-os, 4-fiókos modellt forgalomban tartani a DSM 7 mellett. Sajnos az új modell a DS418j házát kapta meg, a lemezcseréhez a ház hátulján kell 2 csavart kitekerni. A hot-swap funkciója a gyártói adatlap szerint viszont megmaradt. A ház hozadéka a 2 db 8 cm-es ventilátor is, de ezek 20,6 db hangszintje még bőven az elfogadható kategóriába esik. Az új NAS többi tulajdonsága viszont a DS418-tól öröklődött – szerencsére.

» a teljes hír...

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.