login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Dune HD Solo 4K 500 GB SSD-vel (akció)!
[2018-12-06]

Mától a Dune HD Solo 4K médialejátszónkat előre telepített 500 GB-os WD Blue SSD-vel kínáljuk FELÁR NÉLKÜL, karácsonyi akció jegyében, amíg a készlet tart! Az ajánlott végfelhasználói ár továbbra is 109 990 Ft, de mostantól ennyiért már egy kb. 30 ezer forint értékű SSD-t is kapnak hozzá a vásárlók, előre telepítve a Solo 4K belső lemezfiókjában! Kompakt mérete és így már komoly belső tárkapacitása miatt a készülék ideális társ lehet utazáshoz, de a hangtalan és elektromos zajt sem termelő SSD-ről bátran lehet változatlanul kiváló kép- és hangminőség mellett mozizni, zenét hallgatni. Az SSD arra is garancia, hogy a Dune jukebox (My Collection) bizonyosan örökre elegendő tárhelyet foglalhat le rajta a borító- és háttérgrafikák számára, legyen szó szinte bármekkora filmgyűjteményről.

Az akció idejére a normál (háttértár nélküli) Solo 4K konfigurációt levettük a rendelhető termékek közül. Kérjük partnereinket, mielőbb hirdessék meg az akciót vevőik között (mi is megtesszük holnap a Dune HD Facebook oldalunkon, amit reméljük minden viszonteladónk követ)! Akinek szüksége van adott méretű bannerre az akcióról, kérjük most is írjon grafikusunknak a hajni@neon-multimedia.hu címre, és rövid időn belül elküldjük azt!

SYNOLOGY NYEREMÉNYJÁTÉK!!!
[2018-11-20]

Megdöbbenve látjuk, hogy nagyon kevés partnerünk weboldalán látható Synology nyereményjátékunkról bármilyen hír, illetve az erről szóló banner. Pontosan 1 héttel ezelőtti hírünkben írtunk arról, hogy elindult a játék, amit immár 8 nappal ezelőtt bemutattunk viszonteladóinknak. A nyereményjáték reklámozásához segítségként többféle méretű bannert tettünk letölthetővé Marketing oldalunkról, és felajánlottuk, hogy grafikusunk egyedi méretűt is készít annak, aki ezt kéri tőle emailben. Így mindössze a weboldalra való feltöltés lenne a feladat, megoldva, hogy ERRE az oldalra dobja át a grafikára kattintó látogatót. További ötletünk nincs, hogyan tudnánk mi segíteni abban, hogy az adott partner vevői értesüljenek arról, hogy ha ott vásárolnak, akkor akár ingyen is övék lehet a Synology termék.

Kérjük Synology-t kínáló partnereinket – ha még nem tették meg –, haladéktalanul kezdjék el reklámozni az akciót, mivel naponta vevőket (és így hasznot) veszítenek el ennek elmulasztása miatt!

Rendelhető az iEast AudioCast (BA10)
[2018-11-15]

Az október végi Hifishown való részvételünket bejelentő hírünkben már említettük, hogy két új iEast termék hazai bemutatkozását is a kiállításon fogjuk megejteni. Aki meglátogatott minket, az már tudja; az elsősorban autóba szánt AudioCast (BA10) Bluetooth aptX™ lejátszó és a MultiStream M400 4-zónás, ESS Sabre DAC-kal szerelt készülék a két újdonság. Mától elérhető a BA10 termékoldala az iEast.hu-n, és rendelhető is a lejátszó webshopunkból viszonteladóink számára! A MultiStream M400 is pár napon belül rendelhető lesz, mindkét termék már raktáron van egyébként. Az AudioCast (BA10) azonban csak a jövő hét első napjaiban lesz átvehető, mert a gyári csomagot addigra tudjuk kiegészíteni egy adapterkábellel, amely segítségével sztereó RCA-bemenettel rendelkező erősítőhöz is csatlakoztatni lehet majd a lejátszót, nem csak jack-aljzatos vonalbemenethez.

Kérjük iEast termékeinkkel kereskedő viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba az AudioCast BA10-et, hiszen a karácsonyi időszak egyik slágerterméke lehet ára és autós funkciója miatt!

Kiállítunk a Hifi Shown holnaptól
[2018-10-26]

Abban bízunk, hogy viszonteladó partnereink követik márkáink magyar Facebook-oldalait, így nagy meglepetést nem okozunk már mai „last minute” hírünkkel. A holnap kezdődő XIX. Házimozi és HiFi Show kiállításon ismét ott leszünk az alábbi termékeinkkel: Synology, Revo, iEast, HiMedia, Dune HD, Passzív 3D, és egy újdonsággal a high-end audió világából. Ez utóbbit viszont nem áruljuk el (még), hátha segít abban, hogy minél többen kilátogassatok hozzánk (is) a hétvégén. Illetve két teljesen új iEast lejátszó is ezen a kiállításon mutatkozik be először az országban (ma érkeztek meg, az utolsó pillanatban).

Szeretettel várunk mindenkit a Hilton Budapest City hotel M szintjén, a Szekszárd teremben, szombaton és vasárnap is 10–16 óráig!

Bízunk benne, hogy a kiállítás hatása érezhető lesz az elkövetkező hetek eladásaiban minden partnerünknél, főleg, hogy márkáink Facebook oldalain is erőteljesen kampányoltunk már az elmúlt napokban.

Dune HD Pro 4K raktáron 1–2 napon belül, olcsóbb ár
[2018-10-04]

A vártnál szerencsére hetekkel korábban, még a héten megérkezik a sikeres nyári indulás után hiánycikké vált új androidos, HDR-képes Dune HD lejátszó, a Pro 4K következő szállítmánya. Az ajánlott végfelhasználó ár is a vártnál kedvezőbbre módosul: 79 850 Ft. Természetesen a már korábban leadott előrendelések is a kedvezőbb áron lesznek teljesítve.

Idén NEM VÁRHATÓ már újabb Dune HD lejátszó megjelenése, a mostani szállítmányunk pedig vélhetően hónapokig elég lesz – illetve december elején ismét lesz az európai raktárban, ha mégis úgy alakul, hogy addigra megint rendelnünk kell. A Pro 4K-t, és a továbbra is kapható Sigma-chipes Solo Lite, Solo 4K és Duo 4K modelleket kiállítjuk az október 27–28-án megrendezésre kerülő XIX. Házimozi és HiFi Show-n, amely reményeink szerint megnövekedő keresletet eredményez majd. Ráadásul a Solo 4K és Duo 4K típusok akciós csomagban (más termékkel együtt rendelhetően) is elérhetővé válnak 1–2 héten belül, amely szintén segíteni fogja az eladásokat. A kiállításra új Dune HD szórólap is készül, ebből természetesen most is kapnak viszonteladóink saját használatra.

Kérjük Dune HD termékeket kínáló partnereinket, aktualizálják kínálatukat, és osszák meg vevőikkel a fenti információkat!

Bővülő AKiTiO-kínálat, csökkenő árak
[2018-08-28]

Thunderboltos eszközkínálatunk jelenleg két amerikai gyártó, a Sonnet és az AKiTiO termékeire épül. Most az AKiTiO választékunk bővült 3 új termékkel, bár ezek közül a két fontosabb csak szeptember legvégén érkezhet először. Az újdonságok alapos megismeréséhez EZEN cikkünket javasoljuk elolvasni, a termékek mától előrendelhetőek webshopunkban. Újdonság az AKiTiO Node Duo, amely két PCIe kártya számítógéphez csatlakoztatását biztosítja Thunderbolt3-as porton keresztül. A Thunder3 Dock Pro egy nagyon sokoldalú Thunderbolt3-as dokkoló, amely többek között 10 GBites ethernet-portot is kínál. Harmadik új termékünk egy 2 méteres Thunderbolt3-as kábel, erre nem kell 1 hónapot várni, 1–2 héten belül tudjuk szállítani, megrendelés esetén.

Igen sok AKiTiO eszköz ára csökkent (főleg ami még Thunderbolt2-es), van amelyiké jelentősen (pl. 161 650 Ft-ról 124 450 Ft-ra), így kérjük, frissítsék árlistájukat az ezeket listázó partnereink! Bár elsősorban Apple gépekkel is kereskedő viszonteladóink figyelmébe ajánljuk Thunderboltos termékeinket, de egyre több más gyártó laptopjain is megtalálható már a Thunderbolt interfész, így egyre nagyobb igény lesz idehaza is ezen eszközökre, és örvendetes, hogy az áraik is csökkenni kezdtek.

Synology Virtual Machine Manager licencek
[2018-08-24]

Mától rendelhető webshopunkból a Synology Virtual Machine Manager alkalmazás professzionális funkcióinak használatát lehetővé tevő 4-féle licenc. Vásárláskor egy PDF dokumentum érkezik a Synology-tól, ezt emailben küldjük tovább viszonteladóinknak, tehát – jelen állás szerint legalább is – nincs fizikai termék. A licenceket visszavenni már csak ezen okból sem tudjuk! Aktiválásukkor a NAS-nak élő internetkapcsolattal kell rendelkeznie, erre érdemes a vevők figyelmét felhívni.

További információk a VMM Pro licencekről a Synology oldalán magyarul ITT találhatóak, illetve azon partnerek, akik részt vettek a budapesti workshopon (május 3-án), már megismerkedhettek a Virtual Machine Manager azon professzionális szolgáltatásaival, amikhez ezek a licencek szükségesek. Fontos kiemelni, hogy a licencek 1 vagy 3 évre szólnak, ellentétben az eddigi Synology licencekkel, amelyek az adott NAS-hoz örökre használható funkciókat adtak. Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az új licenceket is!

Újabb áremelkedés
[2018-08-13]

Nem sokáig örülhettünk a múlt héten mérséklődő áraknak, a forint csütörtök óta ismét gyengül, így megint kénytelenek vagyunk árat emelni. Első lépésként most is a Synology árak változtak, mivel ezekből érkezik minden héten új szállítmány.

Kérjük partnereinket, ellenőrizzék az új árakat! Aki még nem vette fel kínálatába az új RS1219+ RackStation-t, valamint az M2D18 és E10G18-T1 kártyákat, mielőbb tegye meg! Felhívnánk a figyelmet arra is, hogy az RS1219+-hoz hasonlóan már a régebben kapható RS818(RP)+ család is kapható kétféle RAM-konfigurációval.

Csökkent az extra RAM-mal kínált NAS-ok ára, még több modellhez adunk +2GB RAM-ot ingyen!
[2018-08-09]

A RAM modulok ára is mérséklődött ez elmúlt héten, így sikerült csökkentenünk az alapkonfigurációnál több memóriával kínált NAS-ok árát (DS218+, DS718+, DS418play, DS918+, DS1517+, DS1817+ 6–16 GB-os verziói)!

Ráadásul tovább folytatódik akciónk, melynek keretében dupla, azaz 4 GB RAM-mal, de az alapmodell árán kínáljuk a DS1517+, DS1817+ modelleket. Úgy látjuk, hogy igen sikeres ez a promóció, mivel más forrásból nem lehet hasonló áron, de 4 GB RAM-mal megkapni ezeket a DiskStation-öket, azaz hatásos az ajánlatunk a szürke import ellen is. Épp ezért úgy döntöttünk, kiterjesztjük a kedvezményt az RS818+, RS818RP+ és a ma már hivatalosan is bejelentett, új RS1219+ RackStation-ökre is! Mostantól tehát ezekből is a 2 GB-os alapkonfig árán 4 GB-os (így kb. 20%-kal gyorsabb memóriakezeléssel működő) verziót adunk – eredeti Synology-féle RAM modulokkal. A 2 GB-os modellek hamarosan le is kerülnek a kínálatból, véletlenül se rendelje őket senki, amikor nem érdemes.

Kérünk minden Synology-t kínáló partnert, mielőbb frissítse árlistájában a mostantól olcsóbb RAM-bővített modelleket, illetve vegye fel kínálatába „akciós” megjelöléssel a 2 helyett 4 GB-os új konfigurációkat!

Ismét áremelkedés a gyengülő forint miatt
[2018-06-26]

Mivel az EUR eladási árfolyam 326 Ft felett jár jelen pillanatban, kénytelenek vagyunk ismét (május óta immár negyedik alkalommal) árakat emelni. Synology termékeink drágultak az elmúlt percekben, kérjük a márkát forgalmazó partnereinket, ellenőrizzék árainkat, és módosítsák saját árlistáikat ennek megfelelően!

És megint áremelkedés a gyengülő forint miatt
[2018-06-20]

Mivel az EUR eladási árfolyam 324 Ft felett jár jelen pillanatban, kénytelenek vagyunk ismét árakat emelni. A Synology áraink és a hamarosan érkező Dune HD Pro 4K ára máris megváltoztak, de a raktáron lévő egyéb márkáknál – a készletek erejéig – nem módosulnak az árak.

Kérjük Synology-t és Dune HD-t forgalmazó partnereinket, ellenőrizzék árainkat, és módosítsák saját árlistáikat ennek megfelelően!

Újabb áremelkedés a gyengülő forint miatt
[2018-06-11]

Mivel az EUR eladási árfolyam a 322 Ft-hoz közelít jelen pillanatban, kénytelenek vagyunk ismét árakat emelni. A Synology áraink máris megváltoztak, de a raktáron lévő egyéb márkáknál – a készletek erejéig – nem módosulnak az árak.

Kérjük Synology-t forgalmazó partnereinket, ellenőrizzék árainkat, és módosítsák saját árlistáikat ennek megfelelően!

Áremelkedés a gyengülő forint miatt
[2018-05-18]

Sajnos nem ússzuk meg, hogy árakat kelljen emelnünk. Ma reggel már 318 Ft felett van az EUR eladási árfolyama, így kénytelenek vagyunk most is először a Synology árainkat fentebb vinni. Kérjük viszonteladó partnereinket, ellenőrizzék aktuális árlistáikat!

Kompatibilitási probléma a Synology RS816(RP)+ és az E10G17-F2 kártya között
[2018-03-27]

Kiderült, hogy bizonyos környezetben az RS818+/RS818RP+ RackStation-ök alaplapi gigabites portjai nem működnek, ha az E10G17-F1, kétportos 10 Gbites hálózati kártyát is használjuk a készülékben. Ha csak a kártya csatlakozóit használjuk, úgy tűnik minden rendben van, de a végső megoldás megtalálásáig nem javasoljuk ezekhez az új modellekhez az E10G17-F2 (és hasonlóan a Mellanox MCX312B-XCCT) kártya használatát! Ha a Synology.hu-n rákeresünk a kompatibilitási listában a fenti termékekre, már azt az infót találjuk, hogy nem használhatóak együtt.

Kérjük partnereinket, a fenti hálózati kártyákat jelenleg ne adják el az RS818(RP)+ NAS-okhoz!

Thunderbolt-termékek a kínálatban
[2018-02-28]

Ezen hírünkben szeretnénk felhívni partnereink figyelmét webshopunk, weboldalunk apróbb változtatásaira, fejlesztéseire, valamint a most megjelent Thundebolt termékkategória kínálatára, gyártóira.

Nagy reményeket fűzünk a rohamosan terjedő új interface-t használó kiegészítőkhöz, így bővítettük is korábbi kínálatunkat és YouTube videók is készültek már a legizgalmasabb termékekről. Kattints a „teljes hír” linkre a részletekért!

» a teljes hír...
Megérkezett a Synology RS2818RP+
[2018-02-01]

Ma hivatalosan is bejelentette a Synology az előd nélkül érkezett RS2818RP+ RackStation-t, amely paramétereiről és várható érkezéséről január 4-én már beszámoltunk viszonteladóinknak. Az új modell árban és teljesítményben is az RS2416RP+ és az RS3617RPxs közé érkezett.

Az RS2818RP+ mától rendelhető webshopunkból, kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba!

REVO SuperTone és SuperConnect Shadow Edition holnaptól
[2018-01-24]

December közepén adtunk hírt két új REVO készülékről, ezek közül a SuperTone várhatóan már holnap raktáron is lesz, így most részletesebben bemutatjuk a skót gyártó első aktív hangszóróját.

A másik újdonság, a SuperCD kb. 1 hónap múlva érkezik. A holnap érkező szállítmánnyal most először kapunk a SuperConnect teljesen sötét (Shadow Edition) változatából, és ismét lesz készleten a SuperSystem Shadow Edition is.

» a teljes hír...
Hivatalosan is megjelent a DS218 és az FS1018
[2017-12-14]

Ma hivatalosan is megjelent a DS218 és az FS1018 a Synology weboldalán, amely újdonságok várható érkezéséről november 26-án írtunk ITT (a Virtual DSM már korábban be lett jelentve). Kérjük Synology-t kínáló partnereinket, mielőbb vegyék fel ezt a két modellt is kínálatukba, webshopunkban már mindkettő rendelhető.

Csaknem ezer Hikvision-termék a kínálatunkban!
[2017-12-12]

HikvisionJelentősen bővült Hikvision IP-kamera és kiegészítő kínálatunk. Csempekameráktól csőkamerákig, PTZ dómkameráktól hálózati rögzítőkig rengeteg Hikvision termék közül válogathatsz vásárlóid igényeinek megfelelően. Fontos, hogy IP-kamerákról van szó, egyéb kamerák (Turbo HD) tekintetében keressetek meg minket külön! A Hikvision kamerák megbízható és költséghatékony elemei a megfigyelőrendszernek, segítségükkel könnyen pontos képet kapsz értékeid, szeretteid biztonságáról. Az immár több száz termék közül biztosan mindenki talál olyan megfigyelési megoldást, ami otthonához, irodájához illik, és ehhez a magyarországi szervizháttér nyújtotta nyugalom is jár. A Hikvision termékeket ITT találjátok meg.

Megszűnt a Synology Docker DSM, FlashStation igényelhető tesztelésre
[2017-11-29]

Előző hírünkben még arról írtunk, hogy érkezik a Synology Virtual DSM a korábbi Docker DSM mellé. Most megtudtuk, hogy december 31-től megszűnik a Docker DSM, így csak Virtual DSM licenc megvásárlásával futtathatunk újabb DSM-et a DSM-en belül, az új Virtual Machine Manager alkalmazás segítségével. 2018. december 31-ig még támogatják a Docker DSM-et esetleges biztonsági- és hibajavításokkal, és a meglévő licencek érvényessége 2019. december 31-ig meg lesz hosszabbítva (eredetileg csak 1 évre szóltak). Kérjük partnereinket, vegyék le kínálatukból a Docker DSM licenc-csomagot, és vegyék fel a Virtual DSM-et!

További Synology-vonatkozású hír, hogy az FS3017-es FlashStation-ből lehetőségünk van tesztelésre próbadarabot kölcsönkérni. Ha valamely regisztrált kiemelt forgalmazó/rendszerkiépítő partnerünk szeretné ezt a terméket pár napra kipróbálásra megkapni, kérjük jelezze nekünk, mikortól és mennyi időre kéri, mi pedig intézzük a tesztpéldányt!


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.