login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek


Hírek



 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11

Synology RS1219+ most ajándék +2 GB RAM-mal, rendelhető az új FS3400
[2019-10-17]

Mától – a RAM-készletek erejéig – az RS1219+ gyári konfigurációját (2 GB RAM) dupla annyi, azaz 4 GB RAM-mal adjuk, felár nélkül. Azaz a 4 GB-os konfiguráció most annyiba kerül, mint a 2 GB-os, ráadásul a két gyári Synology-féle RAM-modul miatt megvalósul a dual-channel memóriakezelés, és gyorsabb a RAM elérése is!

Mér pár napja lekerült kínálatunkból az FS2017 jelzésű Synology FlashStation. Mától rendelhető az utód modell, az FS3400!

Kérjük viszonteladóinkat, állítsák be az akciós árat saját oldalaikon, illetve hívják fel vásárlóik figyelmét rá! Kérjük, vegyék le kínálatukból a megszűnt FS2017-est, és vegyék fel az FS3400-ast!

Frissült a Synology RS818(RP)+ modellpáros
[2019-10-06]

Alig hogy véget ért a szeptemberi RackStation promóció, az egyik érintett modellcsalád, az RS818(RP)+ máris lecserélődött. Vélhetően a sikeres akció segítette a korábbi példányok kiszórását, így azonnal bejelenthette a gyártó az RS820+ és RS820RP+ típusokat, amelyek máris rendelhetőek.

Kérjük partnereiket, a fentiek alapján frissítsék kínálatukat!

Dune HD áremelkedés
[2019-09-23]

Mivel továbbra is 335 Ft feletti az EUR árfolyam, kénytelenek vagyunk emelni Dune HD lejátszóink árait is. Azon modelleknél, amelyekből hamarosan új szállítmányt kapunk (Pro 4K Plus, Max 4K, Ultra 4K) ma emelkedtek az áraink. A raktáron még 10+ darab Pro 4K esetében emeltük ugyan az árat (bruttó 3 ezer forinttal), de akciósan kapható még a jelenlegi készlet, így ennél a modellnél gyakorlatilag csak pár nap múlva lép életbe a magasabb ár, amint elfogyott a mostani készlet.

Kérjük partnereinket, frissítsék Dune HD áraikat!

Újabb Synology áremelkedés a 335 Ft fölötti EUR miatt
[2019-09-17]

Jelen hírünk pillanatában már 335 Ft-nál is többet kell fizetnünk egy EUR-ért az egyébként remek árfolyamairól híres bankunknál, így ismét emelnünk kellett a Synology árakat. Sajnos kb. 3 hét elég volt ahhoz, hogy 330-ról 335-ig erősödjön az EUR a Forinthoz képest, és még most sem lehetünk biztosak benne, hogy hogyan tovább :(

 Kérjük partnereinket, frissítsék árlistáikat, ha nincsenek összekötve adatbázisunkkal!

Synology RackStation promóció
[2019-08-30]

Szeptember végéig egy különleges akciót hirdet a Synology olyan RackStation modellekhez, amelyekhez – alacsonyabb értékük miatt – nem könnyen lehet projektkedvezményt kérni (hacsak nem nagyobb mennyiségben van rájuk szükség). Egészen pontosan az RS819, RS818+, RS818RP+ és RS1219+ modellek rendelhetőek most 10% kedvezménnyel, bizonyos feltételek mellett. Érdemes kihasználni, már csak a történelmi mélyponton lévő forint miatti áremelkedés kompenzálása végett is... Kattints a részletekért!

» a teljes hír...
Synology DVA3219 NVR: végre!
[2019-08-24]

Hivatalosan is bejlentette a Synology az első komolyabb NVR-jét, DVA3219 néven.
A Surveillance Station megfigyelő alkalmazásban évek óta próbálkoztak már különböző képelemzési eljárásokkal, mint pl. adott vonalat átlépő személyek megszámolása, kijelölt tárgyak eltűnésekor – vagy éppen a képbe kerülésekor – generált riasztás, stb. De az eddigi hardverek valós időben nem voltak képesek jól használható eredményeket szolgáltatni bonyolultabb esetekben, illetve a rögzített felvételek utólagos elemzése sem volt elég gyors. Úgy látszik, a Synology belátta, hogy a professzionális megfigyeléstechnika piacára csak a legújabb technológiák felhasználásával lehet belépni...

» a teljes hír...
Nincs többé Dune HD Solo Lite, de akciós áron visszatért a Solo 4K Base!
[2019-08-22]

Bár a mai napig lenne rá igény – hiszen árkategóriájában semmi jelenleg forgalomban lévő lejátszó sem játszik le ilyen minőségben –, sajnos már nem kapható a Dune HD Solo Lite, elfogytak a gyártó készletei is. Azonban, hogy ne maradjunk Simga chipes médialejátszó nélkül, ismét felvettük kínálatunkba a Dune HD Solo 4K Base modellt, és továbbra is rendelhető a Duo 4K is!

A Solo 4K-hoz képest a Solo 4K Base csak annyiban más, hogy nincs benne az okosotthon vezérlő Z-Wave kártya. Mint médialejátszó, semmilyen különbség nincs a két készülék között, tehát a DVB-T/DVB-C tuner, a 2,5"-es belső HDD/SSD-fiók, a menüs Blu-ray-lejátszás, a beépített jukebox és még a 802.11ac-s wifi is alapfelszerelés.

A fentiek alapján tehát jelenleg még rendelhetőek a Dune HD kiforrott, linux alapú, Sigma chipes alábbi lejátszói is, nem csak az androidos új modellek:

  • Solo 4K (ajándék 500 GB-os SSD-vel a készlet erejéig!)
  • Solo 4K Base (19 600 Ft engedménnyel így csak kicsit drágább, mint a Solo Lite volt!)
  • Duo 4K (ESS Sabre ES9018K2M sztereó DAC-kal!)

Akiknek nincs szükségük 4K+HDR10 lejátszásra (pl. komoly fullHD projektor, plazmatévé miatt), azok jelenleg nem találnak jobb képminőséget biztosító, többet tudó lejátszót, nem csak hasonló, de akár többszörös áron sem! A Solo 4K modellek raktárról vihetőek, a Duo 4K – előrendelés esetén – legközelebb szeptember közepére várható. Kérjük partnereinket, aktualizálják Dune HD kínálatukat ezen hírünk alapján!

Synology workshop holnap (emlékeztető)
[2019-05-27]

Április 16-i hírünkben hívtuk fel a figyelmet az idei Synology workshopra, amely HOLNAP, május 28-án kerül megrendezésre a Danubius Hotel Arénában (Budapest, XIV. kerület, Ifjúság útja 1–3.). Mai hírünket csak egy emlékeztetőnek szánjuk azok számára, akik már regisztráltak az eseményre, és megkapták a visszaigazolást is a Synology-tól, tehát le van számukra foglalva a hely, várják őket az eseményen. A részletes program ITT található, 9 órától kezdődnek az előadások. A Seagate és Kingston bemutatók magyarul, a két workshop rész angolul lesz előadva. Mi is tartunk egy rövid prezentációt a VAR/SI partnerprogram előnyeiről azon viszontleadók számára, akik még nincsenek regisztrálva hivatalos Synology-kereskedőként.

Szeretettel várunk mindenkit reggel 8-tól!

Synology RS819, árváltozások
[2019-04-09]

Már rendelhető webshopunkból a legújabb Synology RackStation, az RS819, amely a sok év létező RS816-ot váltja. Az új modell a tavaly óta használt 1,4 GHz-es Realtek RTD1296-os processzor köré épül, tehát mostantól már a második legkisebb rackes Synology is 64-bites és 4-magos CPU-val büszkélkedhet. A korábbi 1 GB DDR3-as RAM helyett 2 GB (továbbra sem bővíthető) DDR4-es található az RS819-ben. Az RX418-as bővítőegységből 1-et csatlakoztathatunk a maximális, 8-lemezes konfiguráció elérése érdekében. Ezeknek a változásoknak azonban ára van, a korábbi 189 200 Ft-os bruttó listaár az RS819-nél 225 400 Ft-ra emelkedett. Az RS819 hivatalos bejelentése napokon belül várható, angol nyelvű adatlapja letölthető Marketing oldalunkról.

Mától – a kedvezőbb RAM árak miatt – csökkentek a DS218+, DS718+, DS418play ás DS918+ modellek extra RAM-mal szerelt változatainak árai!

Jelentősen drágult azonban a bizonyos modellekhez +2 év extra jótállást nyújtó EW201 garanciahosszabbítás ára, 39 800 Ft-ra emelkedve április 1-től.

Kérjük partnereinket, a fentiek alapján aktualizálják Synology-kínáltukat és áraikat!

Dune HD újdonságok, információk
[2019-02-21]

A mai naptól előrendelhető webshopunkból a Dune HD Pro 4K Plus, amely a következő Pro 4K szállítmánnyal együtt már a jövő hét elején raktáron is lesz. A Pro 4K Plus gyakorlatilag a Pro 4K belső lemezfiókkal bővített testvére, néhány egyéb extra porttal, kiegészítővel (részletesen lásd magyar márkaoldalunkon, ahol tegnap óta elérhető). Az új terméket holnap jelentjük be a Dune-HD.hu Facebook oldalán.

A 2019-re bejelentett androidos Dune HD termékek közül így már csak a csúcsmodell Ultra 4K, és a projektorral egybeépített Traveler nem rendelhető még. Utóbbiról csak annyit tudunk, hogy késik a megjelenése, az Ultra 4K viszont a Max 4K-val egy szállítmányban érkezik hozzánk, valamikor március folyamán.

A korábbi linuxos, Sigma Designs processzoros típusokból még várhatóan hónapokig elérhető marad a Duo 4K, a Solo 4K és a Solo Lite is. A Solo Lite szintén a jövő héten érkezik ismét raktárra a Pro 4K/Pro 4K Plus modellekkel együtt, de ára jelentősen emelkedett. Az áremelkedés vélhetően annak tudható be, hogy még így is a legkedvezőbb árú Sigma-processzoros lejátszó a piacon, sőt, az előbb említett 3 linuxos Dune HD lejátszón kívül nincs is tudomásunk arról, hogy más is kapható lenne világszerte ezzel a VXP-s médiaprocesszorral. Ha pedig a stabil működést díjazzuk, egyértelmű az előny az androidos újdonságokkal szemben! Tehát akinek nincs szüksége a HDR10 1,2 milliárdnál több árnyalatára (mert pl. nincs ilyen megjelenítője, vagy tárhelye az 50+ GB-os filmfájlok számára), az jelenleg nem talál jobb képminőséget nyújtó fullHD-s és 4K-s médialejátszót a piacon, mint ez a 3 Dune HD készülék. A Solo 4K továbbra is akciós nálunk, 500 GB-os SSD-vel adjuk felár nélkül!

Kérjük Dune HD lejátszókat forgalmazó partnereinket, ellenőrizzék áraikat MINDEN rendelhető modell esetén, és mielőbb vegyék fel kínálatukba a Pro 4K Plus-t (és a Max 4K-t is, ha még nem tették volna meg)! 

Új Synology DiskStation-ök rendelhetőek mától, több modellre érvényes a +2 év garancia
[2019-02-15]

A tegnapi nap folyamán a Synology bejelentette az új DS1019+ és DS2419+ modelleket, valamint kiterjesztette az EW201 és EW202 extra garanciával használható termékek körét a DS718+, DS918+ és DS2419+ DiskStation-ökre. A DS1019+ érkezéséről – és a 4–5-lemezes DiskStation-kínálat átrendeződéséről – már tavaly nyáron írtunk EZEN hírünkben viszonteladóinknak, illetve a Synology-forum.hu-n a nagyközönségnek decemberben. Míg a DS918+ továbbra is aktuális modell, az Intel Atom-os DS1517+ már csak a készletünk erejéig kapható, utána már csak Celeron processzorral lesz elérhető 5-lemezes Synology. A DS1019+ és a DS2419+ várhatóan már hétfőn raktáron lesz, mától rendelhető webshopunkból.

Tegnap óta érvényes az EW201/EW202 +3 éves garanciahosszabbítás a DS718+, DS918+ és DS2419+ modellekre is, ha EGYSZERRE, EGYAZON SZÁMLÁN KERÜL ÉRTÉKESÍTÉSRE AZ ÉRINTETT NAS ÉS AZ EXTRA GARANCIA! Tegnapi hírünket erről ITT lehet olvasni. Javasoljuk ezt a hírt megosztani Facebookon és weboldalakon is, mivel a bővített garancia gyakorlatilag csak a hivatalos hazai kereskedőknél érhető el, így a szürke importtal kereskedőkkel szemben előnyt jelent, érdemes felhívni rá a leendő vásárlók figyelmét! És természetesen arra is, hogy REGISZTRÁLNI KELL az extra garanciát a Synology-fiókjukban, csakúgy, mint pl. egy kameralicenct.

Szintén Synology vonatkozású hír, hogy olcsóbb lett több RAM-mal általunk bővített NAS is, mivel kedvezőbb áron tudunk jelenleg RAM-modulokat szerezni.

Kérjük viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatunkba a DS1019+-t és a DS2419+-t, vegyék le a DS2415+-t, frissítsék árlistáikat és módosítsák az EW201 és EW202 leírását, kibővítve őket az újabb modellekkel!

Kedvezőbb Syonlogy árak az erősebb forint miatt
[2019-01-27]

Mivel immár kb. 1 hete 320 Ft alatt az EUR árfolyama, lehetőségünk van egy kisebb árcsökkentésre. Mostantól kicsit kedvezőbbek Synology áraink, kérjük partnereinket, ennek megfelelően frissítsék saját árlistáikat!

Dune HD Solo 4K 500 GB SSD-vel (akció)!
[2018-12-06]

Mától a Dune HD Solo 4K médialejátszónkat előre telepített 500 GB-os WD Blue SSD-vel kínáljuk FELÁR NÉLKÜL, karácsonyi akció jegyében, amíg a készlet tart! Az ajánlott végfelhasználói ár továbbra is 109 990 Ft, de mostantól ennyiért már egy kb. 30 ezer forint értékű SSD-t is kapnak hozzá a vásárlók, előre telepítve a Solo 4K belső lemezfiókjában! Kompakt mérete és így már komoly belső tárkapacitása miatt a készülék ideális társ lehet utazáshoz, de a hangtalan és elektromos zajt sem termelő SSD-ről bátran lehet változatlanul kiváló kép- és hangminőség mellett mozizni, zenét hallgatni. Az SSD arra is garancia, hogy a Dune jukebox (My Collection) bizonyosan örökre elegendő tárhelyet foglalhat le rajta a borító- és háttérgrafikák számára, legyen szó szinte bármekkora filmgyűjteményről.

Az akció idejére a normál (háttértár nélküli) Solo 4K konfigurációt levettük a rendelhető termékek közül. Kérjük partnereinket, mielőbb hirdessék meg az akciót vevőik között (mi is megtesszük holnap a Dune HD Facebook oldalunkon, amit reméljük minden viszonteladónk követ)! Akinek szüksége van adott méretű bannerre az akcióról, kérjük most is írjon grafikusunknak a hajni@neon-multimedia.hu címre, és rövid időn belül elküldjük azt!

SYNOLOGY NYEREMÉNYJÁTÉK!!!
[2018-11-20]

Megdöbbenve látjuk, hogy nagyon kevés partnerünk weboldalán látható Synology nyereményjátékunkról bármilyen hír, illetve az erről szóló banner. Pontosan 1 héttel ezelőtti hírünkben írtunk arról, hogy elindult a játék, amit immár 8 nappal ezelőtt bemutattunk viszonteladóinknak. A nyereményjáték reklámozásához segítségként többféle méretű bannert tettünk letölthetővé Marketing oldalunkról, és felajánlottuk, hogy grafikusunk egyedi méretűt is készít annak, aki ezt kéri tőle emailben. Így mindössze a weboldalra való feltöltés lenne a feladat, megoldva, hogy ERRE az oldalra dobja át a grafikára kattintó látogatót. További ötletünk nincs, hogyan tudnánk mi segíteni abban, hogy az adott partner vevői értesüljenek arról, hogy ha ott vásárolnak, akkor akár ingyen is övék lehet a Synology termék.

Kérjük Synology-t kínáló partnereinket – ha még nem tették meg –, haladéktalanul kezdjék el reklámozni az akciót, mivel naponta vevőket (és így hasznot) veszítenek el ennek elmulasztása miatt!

Rendelhető az iEast AudioCast (BA10)
[2018-11-15]

Az október végi Hifishown való részvételünket bejelentő hírünkben már említettük, hogy két új iEast termék hazai bemutatkozását is a kiállításon fogjuk megejteni. Aki meglátogatott minket, az már tudja; az elsősorban autóba szánt AudioCast (BA10) Bluetooth aptX™ lejátszó és a MultiStream M400 4-zónás, ESS Sabre DAC-kal szerelt készülék a két újdonság. Mától elérhető a BA10 termékoldala az iEast.hu-n, és rendelhető is a lejátszó webshopunkból viszonteladóink számára! A MultiStream M400 is pár napon belül rendelhető lesz, mindkét termék már raktáron van egyébként. Az AudioCast (BA10) azonban csak a jövő hét első napjaiban lesz átvehető, mert a gyári csomagot addigra tudjuk kiegészíteni egy adapterkábellel, amely segítségével sztereó RCA-bemenettel rendelkező erősítőhöz is csatlakoztatni lehet majd a lejátszót, nem csak jack-aljzatos vonalbemenethez.

Kérjük iEast termékeinkkel kereskedő viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba az AudioCast BA10-et, hiszen a karácsonyi időszak egyik slágerterméke lehet ára és autós funkciója miatt!

Kiállítunk a Hifi Shown holnaptól
[2018-10-26]

Abban bízunk, hogy viszonteladó partnereink követik márkáink magyar Facebook-oldalait, így nagy meglepetést nem okozunk már mai „last minute” hírünkkel. A holnap kezdődő XIX. Házimozi és HiFi Show kiállításon ismét ott leszünk az alábbi termékeinkkel: Synology, Revo, iEast, HiMedia, Dune HD, Passzív 3D, és egy újdonsággal a high-end audió világából. Ez utóbbit viszont nem áruljuk el (még), hátha segít abban, hogy minél többen kilátogassatok hozzánk (is) a hétvégén. Illetve két teljesen új iEast lejátszó is ezen a kiállításon mutatkozik be először az országban (ma érkeztek meg, az utolsó pillanatban).

Szeretettel várunk mindenkit a Hilton Budapest City hotel M szintjén, a Szekszárd teremben, szombaton és vasárnap is 10–16 óráig!

Bízunk benne, hogy a kiállítás hatása érezhető lesz az elkövetkező hetek eladásaiban minden partnerünknél, főleg, hogy márkáink Facebook oldalain is erőteljesen kampányoltunk már az elmúlt napokban.

Dune HD Pro 4K raktáron 1–2 napon belül, olcsóbb ár
[2018-10-04]

A vártnál szerencsére hetekkel korábban, még a héten megérkezik a sikeres nyári indulás után hiánycikké vált új androidos, HDR-képes Dune HD lejátszó, a Pro 4K következő szállítmánya. Az ajánlott végfelhasználó ár is a vártnál kedvezőbbre módosul: 79 850 Ft. Természetesen a már korábban leadott előrendelések is a kedvezőbb áron lesznek teljesítve.

Idén NEM VÁRHATÓ már újabb Dune HD lejátszó megjelenése, a mostani szállítmányunk pedig vélhetően hónapokig elég lesz – illetve december elején ismét lesz az európai raktárban, ha mégis úgy alakul, hogy addigra megint rendelnünk kell. A Pro 4K-t, és a továbbra is kapható Sigma-chipes Solo Lite, Solo 4K és Duo 4K modelleket kiállítjuk az október 27–28-án megrendezésre kerülő XIX. Házimozi és HiFi Show-n, amely reményeink szerint megnövekedő keresletet eredményez majd. Ráadásul a Solo 4K és Duo 4K típusok akciós csomagban (más termékkel együtt rendelhetően) is elérhetővé válnak 1–2 héten belül, amely szintén segíteni fogja az eladásokat. A kiállításra új Dune HD szórólap is készül, ebből természetesen most is kapnak viszonteladóink saját használatra.

Kérjük Dune HD termékeket kínáló partnereinket, aktualizálják kínálatukat, és osszák meg vevőikkel a fenti információkat!

Bővülő AKiTiO-kínálat, csökkenő árak
[2018-08-28]

Thunderboltos eszközkínálatunk jelenleg két amerikai gyártó, a Sonnet és az AKiTiO termékeire épül. Most az AKiTiO választékunk bővült 3 új termékkel, bár ezek közül a két fontosabb csak szeptember legvégén érkezhet először. Az újdonságok alapos megismeréséhez EZEN cikkünket javasoljuk elolvasni, a termékek mától előrendelhetőek webshopunkban. Újdonság az AKiTiO Node Duo, amely két PCIe kártya számítógéphez csatlakoztatását biztosítja Thunderbolt3-as porton keresztül. A Thunder3 Dock Pro egy nagyon sokoldalú Thunderbolt3-as dokkoló, amely többek között 10 GBites ethernet-portot is kínál. Harmadik új termékünk egy 2 méteres Thunderbolt3-as kábel, erre nem kell 1 hónapot várni, 1–2 héten belül tudjuk szállítani, megrendelés esetén.

Igen sok AKiTiO eszköz ára csökkent (főleg ami még Thunderbolt2-es), van amelyiké jelentősen (pl. 161 650 Ft-ról 124 450 Ft-ra), így kérjük, frissítsék árlistájukat az ezeket listázó partnereink! Bár elsősorban Apple gépekkel is kereskedő viszonteladóink figyelmébe ajánljuk Thunderboltos termékeinket, de egyre több más gyártó laptopjain is megtalálható már a Thunderbolt interfész, így egyre nagyobb igény lesz idehaza is ezen eszközökre, és örvendetes, hogy az áraik is csökkenni kezdtek.

Synology Virtual Machine Manager licencek
[2018-08-24]

Mától rendelhető webshopunkból a Synology Virtual Machine Manager alkalmazás professzionális funkcióinak használatát lehetővé tevő 4-féle licenc. Vásárláskor egy PDF dokumentum érkezik a Synology-tól, ezt emailben küldjük tovább viszonteladóinknak, tehát – jelen állás szerint legalább is – nincs fizikai termék. A licenceket visszavenni már csak ezen okból sem tudjuk! Aktiválásukkor a NAS-nak élő internetkapcsolattal kell rendelkeznie, erre érdemes a vevők figyelmét felhívni.

További információk a VMM Pro licencekről a Synology oldalán magyarul ITT találhatóak, illetve azon partnerek, akik részt vettek a budapesti workshopon (május 3-án), már megismerkedhettek a Virtual Machine Manager azon professzionális szolgáltatásaival, amikhez ezek a licencek szükségesek. Fontos kiemelni, hogy a licencek 1 vagy 3 évre szólnak, ellentétben az eddigi Synology licencekkel, amelyek az adott NAS-hoz örökre használható funkciókat adtak. Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az új licenceket is!

Újabb áremelkedés
[2018-08-13]

Nem sokáig örülhettünk a múlt héten mérséklődő áraknak, a forint csütörtök óta ismét gyengül, így megint kénytelenek vagyunk árat emelni. Első lépésként most is a Synology árak változtak, mivel ezekből érkezik minden héten új szállítmány.

Kérjük partnereinket, ellenőrizzék az új árakat! Aki még nem vette fel kínálatába az új RS1219+ RackStation-t, valamint az M2D18 és E10G18-T1 kártyákat, mielőbb tegye meg! Felhívnánk a figyelmet arra is, hogy az RS1219+-hoz hasonlóan már a régebben kapható RS818(RP)+ család is kapható kétféle RAM-konfigurációval.


Synology Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.