login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 ...

Újabb TELESTAR és Imperial rádiók a kínálatunkban
[2023-12-05]

Novemberben már jeleztük, hogy újabb készülékekkel bővül nálunk a német TELESTAR hibrid rádióinak kínálata, amelyek immár Imperial és TELESTAR márkanév alatt is kaphatóak. A mai napon felkerült webshopunkba az Imperial DABMAN PPB 3 hordozható „zenedoboz”, így 18 különböző készüléket kínálunk Imperial és 4-et TELESTAR logóval. A közeljövőben újabb modelleket nem tervezünk bevezetni, az akciós Imperial i550 CD-ből pedig már csak egy utolsó darab van raktáron, mert érkezik utódja, a már rendelhető i560 CD.

Kérjük partnereinket, aktualizálják kínálatukat a fenti két márkából! Újabb szállítmányt a jövő hét második felére tervezünk, így előrendeléseket még a holnapi nap végéig érdemes leadni!

Imperial akció, új rádiók, zenelejátszók
[2023-11-13]

Az októberi budapesti HiFi Show kiállítás sikerén felbuzdulva, kibővítettük kínálatunkat a német TELESTAR/Imperial rádiók terén. A márkára irányuló figyelem felkeltésére máris indítunk egy nagyon komoly akciót; 23%-kal olcsóbban kapható az Imperial DABMAN i610 hibrid rádiónk! Ez az egyik legerőteljesebb hangzású, saját hangszórókkal (2.1-es hangrendszerrel) rendelkező hibrid rádiónk, fekete és ezüst színben kapható raktárról. A gyártóval történt egyeztetés alapján az akciót várhatóan december 31-ig folyamatosan tudjuk folytatni. A készlet erejéig továbbra is akciós az Imperial i550 CD is!

A következő napokban bővül Arylic-kínálatunk is, a HiFi Show-n a legnagyobb sikert aratott „csináld magad” paneljeivel és kiegészítőivel, amelyek segítségével akár egy régi rádió, egy kedvenc hangfal is feltuningolható (lásd a következő linken az albumok között). Képeink a kiállításról – új TELESTAR és Arylic termékeinkkel – ITT tekinthetők meg.

FONTOS! Heteken belül elindul új weboldalunk az internetes rádióink, zenelejátszóink (TELESTAR, Imperial, Arylic, Linkplay WiiM, REVO) támogatására. Így mostantól ezen termékek mellé egy újabb regisztrációs kártyát adunk, erre utal a termékek fotójára már felkerült terméktámogatási pecsét grafika is. A pecsét külön is letölthetőek Marketing oldalunkról.

Kérjük AV-partnereinket, tekintsék meg kibővült zenelejátszó- és webrádió-választékunkat, illetve vegyék fel kínálatukba az új modelleket mielőbb, valamint tegyék akcióssá az Imperial DABMAN i610-et! Kérjük, használjátok a terméktámogatási pecséttel ellátott képeinket, illetve tegyétek rá a pecsét grafikát ha más méretű képet csináltok saját weboldalatok számára!

Raktáron a legújabb Dune HD lejátszó!
[2023-08-22]

Tegnap megérkezett az első szállítmány a vadonatúj Dune HD Premier 4K Pro lejátszóból! Minden tudnivaló megtalálható róla márkaoldalunk legutóbbi hírében, illetve a magyar adatlapunkon. A szállítmánnyal érkezett végre a sokáig hiánycikk Magic 4K Plus-ból is, és feltöltöttük a Premium IR Remote készletünket is.

Kérjük AV-partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a Dune HD Premier 4K Plus modellt is! A hozzá és a Dune HD Homatics Box R 4K Plus-hoz ígért TV-tuner megjelenéséről még nincs pontos információnk. Az Android TV-s modelleken futó Dune HD Media Center alkalmazás aktuális frissítéséről ITT írtunk a fórumunkban.

Újdonságok: Synology DS124 és DS224+
[2023-08-09]

A DS423+ megjelenése után már nem volt nagy kockázat megtippelni milyen is lesz a DS220+ utódja. Természetesen a gyártó a kisebbik 2-fiókos Plus modellel, a DS224+-szal is maradt a bevált sémánál; a GPU-val rendelkező Intel Celeron processzor használatánál – így megmarad a 4K-transzkódolás képessége, de a maximális 6 GB RAM-os korlát is. 

A DS118 – amely majd 6 évet töltött a kínálatban – utódja a DS124 érkezett utolsóként az ARM processzoros vonalon, a DS223 és DS423 után természetesen a Realtek RTD1619B CPU-t kapta ez is. 

» a teljes hír...
GSM-konnektor a kínálatunkban!
[2023-07-31]

Egy, az okosotthon témakörhöz praktikusan kapcsolódó új termék került fel kínálatunkba, ráadásul magyar gyártótól származik. A MOHAnet Instant GSM konnektora – ahogy a neve is sejteti – GSM-hálózaton keresztül érhető el a beépített SIM-kártyájának köszönhetően. Számítástechnikával, internettel naponta foglalkozóknak bizonyosan azonnal beugrik az a felhasználási lehetőség, hogy távolról tudjuk újraindítani az otthoni, iroda routert, amikor ez lehet a megoldása az internetkapcsolat helyreállítására. De ennél sokkal több mindenre kínál megoldást ez a termék...

» a teljes hír...
Synology UC3400 és SA3400D
[2023-06-30]

Két új, kétvezérlős rendszerrel bővült a gyártó vállalati adatkezelésimegoldás-kínálata: az UC3400 egy aktív-aktív rendszer, amelyet a kritikus fontosságú SAN-tárolókhoz terveztek, az SA3400D pedig egy sokoldalú aktív-passzív rendszer NAS és SAN alkalmazásokhoz. Mindkettő hatékony, nagyfokú rendelkezésre állást biztosít megosztott tárolóval, és akár 576 TB kapacitásig is bővíthető. Az eddigi 4-magos modellek (UC3200, SA3200D) mellé jöttek, 8-magos Intel Xeon D-1541 (2,1-2,7 GHz) processzorral. Más változás hardveresen nincs is, csak szoftveresen nőtt meg a különböző alkalmazások kapacitása a teljesítménynövekedéstől.

» a teljes hír...
Synology DS223j
[2023-06-29]

A Value sorozatú DS423 és DS223 után újabb NAS kapja meg az egyen Realtek CPU-t az RTD1619B-t. A belépő Junior család szokásos különbsége a Value-hoz képest továbbra is marad, mégpedig a fele mennyiségű (2 helyett 1 GB) RAM, mely azért így is duplázódott az előd DS220j-hez képest. Tehát a DSM 7 mellé már nem fogunk többé 512 MB RAM-os új modellekkel találkozni szerencsére – bár még elfutna rajta. Mivel a DS223j épp „beesik” a félév vége előtt, így a 3-as végződést kapta (ami ugye a modellévet jelöli), innentől már a soron következő modellek a Synology szokásai alapján 4-esre fognak végződni (várhatóan DS220+ utód DS224+, DS118 utód DS124 névvel).

» a teljes hír...
Synology BeeDrive
[2023-06-09]

BeeDrive néven egy eddig a palettán nem szereplő termékkel jelent meg a Synology. Nem egyszerű USB meghajtóról beszélünk, a gyártó ToGo NAS-ként keresztelte el ezt az új termékcsaládot, mely többfunkciós biztonsági mentés alkalmazáscsomaggal érkezik. Ez egy mindössze 43g súlyú, SSD-alapú eszköz, amin USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) Type-C interfész biztosítja a tápellátás mellett a nagy sebességű kapcsolatot. A használt exFAT fájlrendszer biztosítja a kompatibiltást a Windows és macOS között.
A termék BDS70-1T és BDS70-2T cikkszámon érhető el 1, illetve 2 TB kapacitással, a jótállás 3 év. Az USB C–C kábel mellett USB C–A adapter is lesz a csomagban.

» a teljes hír...
Megjelent a DSM 7.2 – íme az újítások
[2023-06-05]

Megjelent az októberben bejelentett 2. nagy frissítéscsomag a Disk Station Manager 7-hez.

Fontos tudni, hogy a régebbi verziók (6.2.4, 7.0, 7.1) is kapnak továbbra is biztonsági és funkciófrissítéseket, tehát nem kötelező az update. Főleg mivel a főbb újdonságok csak az FS, HD, SA és a 20-as vagy annál frissebb sorozatú Plus és XS modelleken használhatók. Ilyen a két fő új funkció, a Write Once Read Many (WORM) és a teljeskötet-titkosítás is.

» a teljes hír...
Synology HAT3300 – Plus sorozatú 3,5" SATA HDD
[2023-06-02]

Már 2,5 éve, hogy a Synology saját neve alatt belevágott a merevlemezek és SSD-k forgalmazásába. Az azóta kapható HAT5300 sorozat elsőként az Enterprise kategóriát fedte le a merevlemezek között a maga 550 TB/év ajánlott terhelhetőségével (ez az írást és olvasást is magában foglalja). Mivel ezeknek terhelhetőségük mellett az árazásuk is elég magas, így adta magát, hogy a megszerzett tapasztalatok után az alsóbb kategóriában is megjelenjenek előbb vagy utóbb.

» a teljes hír...
Synology BC500 kamera
[2023-05-19]

A Synology-ra nem jellemző, hogy jóval a megjelenés előtt beharangozzon egy terméket, a kamera termékcsaláddal mégis ez történt, hisz már hónapokkal ezelőtt megtörtént a bejelentése. Most elsőként megjelent a bullet (cső) típusú BC500, amit várhatóan rövidesen követ majd a turret (dóm) jellegű TC500 is. A két kamera a kialakításon felül teljesen azonos lesz.

» a teljes hír...
Synology DS423
[2023-05-18]

Ahogy várható volt, az aktuális modellfrissítéskor összevonták a belépő DS420j-t és a középkategóriás DS418-at, hiszen nincs már értelme 1 GB-os, 4-fiókos modellt forgalomban tartani a DSM 7 mellett. Sajnos az új modell a DS418j házát kapta meg, a lemezcseréhez a ház hátulján kell 2 csavart kitekerni. A hot-swap funkciója a gyártói adatlap szerint viszont megmaradt. A ház hozadéka a 2 db 8 cm-es ventilátor is, de ezek 20,6 db hangszintje még bőven az elfogadható kategóriába esik. Az új NAS többi tulajdonsága viszont a DS418-tól öröklődött – szerencsére.

» a teljes hír...
Rendelhető a Dune HD Real Vision 4K Plus!
[2023-04-20]

Március 24-én a márkaoldalunkon már beszámoltunk a Dune HD Real Vision 4K Plus érkezéséről (és erről e-mailes értesítést is küldtünk viszonteladóinknak). Mától előrendelhető webhopunkban, raktáron várhatóan április utolsó vagy május első napjaiban lesz először. Ma elindult hozzánk egy Dune HD szállítmány, amivel a jövő héten megérkezik a régen várt SmartBox Plus II és Max Vision 4K, de kapunk további Pro Vision 4K Solo-kat is. Az Ultra Vision 4K továbbra is hiánycikk, nincs még várható dátumunk se az érkezése kapcsán. Májusban lesz ismét Magic 4K Plus és Homatics Box R 4K Plus is, pontosabb dátumunk azonban ezekhez sincs jelenleg.

A 2-fiókos Real Vision 4K Duo ára kicsit tudott csökkenni, kérjük partnereiket frissítésék kínálatukban a Dune HD lejátszók elérhetőségét és árait, illetve vegyék fel az új Real Vision 4K Plus-t!

Előrendelhető a WiiM Pro!
[2023-04-04]

Március eleji hírünkben bemutattuk többek között a hozzánk akkor már úton lévő WiiM Pro zenelejátszót. Már nagyon várjuk az érkezését, hiszen számos méltatást olvashattunk már róla az interneten, és a YouTube-on is minden vlogger akir próbálta, gyakorlatilag le lett nyűgözve a készülék képességeitől és árától is. Csak néhány érdekesebb teszt ITT, ITT, ITT, ITT és ITT. Mától előrendelhető a WiiM Pro is, így a hírben említett összes Arylic (Rakoit) és WiiM (Linkplay) termék immár rendelhető webshopunkból. A WiiM Pro várhatóan 1 héten belül megérkezik, a többi termék (Arylic RK525, WiiM Mini, Rakoit M50, HA400) készletről vihető!

Kérjük AV-partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az említett újdonságokat, írjanak róluk hírt, kérjenek tőlünk akár tesztpéldányokat is!

Komoly konkurencia nélküli, kifejezetten jó árréssel értékesíthető, kiváló minőségű termékeknek tartjuk ezeket a lejátszókat, hangszórókat. Ráadásul egyáltalán nem rétegtermékek, hiszen a fiatalokat érdeklő Spotify-tól vagy éppen a játékkonzolok kihangosításától kezdve az audiophile zenerajongókat is kiszolgáló (24/32-bit-es prémium DAC, TIDAL MQA-támogatás) hangminőségen át a multiroom hangosításig (akár éttermekben, hotelekben) minden területen használhatóak. Már ha tudják a leendő vevők, hogy léteznek...

Synology DS423+ – tovább él az Intel vonal
[2023-03-16]

A DS423+-szal egy új kísérletbe vág a gyártó; úgy tűnik, hogy kettészedik a DiskStation Plus családot Intel és AMD vonalra.

A már megjelent DS723+ és DS923+ erősebb, de GPU nélküli AMD CPU-t kapott, amitől ugyan elvesztette a natív transzkódoló képességét, cserébe a komolyabb sávszélesség lehetővé tette az akár 32 GB RAM, az opcionális 10 GbE bővítő és az M.2 SSD tárhelyként való alkalmazását.

A DS423+ (és várhatóan a DS223+ is) marad a GPU-val rendelkező Intel Celeron vonalon, így marad a 4K transzkódolás képessége, de a maximális 6 GB RAM is. A 2 darab M.2 NVMe SSD-hely így továbbra is csak cache-ként használható majd.

 

» a teljes hír...
Raktáron a két Android TV-s újdonság a Dune HD-tól!
[2023-03-10]

Megérkezett raktárra a két új Dune HD lejátszónk (bár most nem is a Dune HD a gyártó), amiket a Dune-HD.hu márkaoldalunkon januárban és februárban már beharangoztunk! Érdekességük a teljes kompatibilitás az összes népszerű stream-szolgáltatással, illetve ennek érdekében az Android TV operációs rendszer futtatása. Dune HD lejátszó úgy lesz belőlük, hogy a felhasználó feltelepíti rá a Dune HD Media Center android alkalmazást (a telepítési útmutató hamarosan magyarul is felkerül a márkaoldalunkra). Az olcsóbbik BOXY csomagolásán nem utal semmi a Dune-kapcsolatra, a Homatics Box R 4K Plus viszont Dune HD dobozban érkezik, és a gyártói termékkel ellentétben nem fehér, hanem fekete.

Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a két újdonságot! Javasoljuk kihangsúlyozni a termékleírásban, hogy a hardvert nem a Dune HD gyártja, így arra firmware-frissítések sem az ő irányításuk alatt érkeznek majd! A Dune azt garantálja, hogy a Dune HD Media Center alkalmazást frissíti majd, amely mindig teljesen kompatibilis lesz ezzel a két hardverrel. Ezen alkalmazás működése és funkciói kérhetőek számon a Dune HD-n, a termék egyéb funkcióiért értelemszerűen a BOXY és a Homatics felel. Hardveres probléma esetén természetesen rajtunk keresztül (tehát a Dune HD-nál) érvényesíthető a jótállás.

Synology termékváltozások
[2023-03-09]

A Synology több új terméket és modellfrissítést is bejelentett:

  • DS1823xs+ – új modell
  • RS2423+ és RS2423RP+ – az RS2421+/RP+ párost váltják
  • SA3410 és SA3610 – az SA3400/SA3600 párost váltják
  • SA6400 és RX1223RP – új modellek
  • SAT5210-7000G – új, 7000 GB-os méretű 2.5" SATA SSD

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Synology DS223
[2023-02-09]

Az előd DS218 5 éven át volt kapható változatlan formában, tehát igen időtállóra sikeredett. Ez a hosszú élettartam egyáltalán nem tipikus, de ahogy az utód paraméteriből is látszik, ebben a kategóriában nincs nagyon mit hozzátenni a készülékhez. A DS223 a Value termékcsalád tagja, ami a középkategóriát képviseli a DiskStation-ök között, így a fő célpont azok az otthoni felhasználók, akiknek nincs szükségük Docker-re, illetve nem akarnak virtualizálni. Sajnos így azonban az igen hasznos Active Backup for Business-t is nélkülözniük kell...

 

» a teljes hír...
Synology DS723+
[2023-01-12]

A DS720+ 2-fiókos csúcsmodell 2,5 évig teljesített szolgálatot. Az ezt leváltó DS723+ gyakorlatilag a november végén megjelent DS923+ 2-fiókos megfelelője, ezért ugyanazok az előnyei és hátrányai is. Az előd – vagy akár a DS718+ és DS716+ – modellekkel rendelkező otthoni multimédiás felhasználóknak kár is a váltáson gondolkozni a transzkódolás és a HEVC/H.265 dekódolás elvesztése miatt. Sajnos, ezúttal a hátsó USB-portot is elvesztettük, így csak az elől lévő maradt. A DSM 7-nél történt USB képességek megnyirbálását figyelembe véve is, ez elég nagy hátrány lehet egyes felhasználóknál...

» a teljes hír...
MEGVÁLTOZOTT a bankszámlaszámunk!
[2022-12-12]

Ahogy 6-án már hírt adtunk róla, bankváltás miatt megváltozott a bankszámlaszámunk! Azóta a folyamat már le is zajlott, így már kizárólag az új számlánkra (10700158-73888136-51200002) várjuk az utalásokat, még akkor is, ha egy régebben kiállított de még ki nem egyenlített számlánkon a korábbi számlaszám olvasható.


Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.