login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 ...

HiMedia Q5 Pro akció
[2021-03-10]

Mostantól akciós az egyetlen HiMedia médialejátszónk, amely raktáron van jelenleg. A Dolby és a Huawei által fejlesztett, hardveres képjavításra képes 4K/HDR médiaprocesszorra épülő Q5 Pro ajánlott kiskereskedelmi ára most 5250 Ft-tal olcsóbb, azaz 39 985 Ft! Ez több, mint 11%-os kedvezményt jelent. A tökéletesen stabil és kifejlett firmware-rel, Android 7 operációs rendszerrel működő lejátszó még a 4K-s Blu-ray fájlokat is menüvel együtt képes megjeleníteni, és támogatja a Blu-ray 3D formátumot is. Professzionális módon skálázza fel akár 4K felbontásra az SD és fullHD tartalmakat, de akár androidos játékkonzolként is megállja a helyét.

Nagyobb testvére, a Q10 Pro megszűnt, a Q30 következő szállítmányának érkezését most még nem látjuk, így jelenleg a Q5 Pro a márka egyetlen képviselője idehaza.

Kérjük viszonteladóinkat, vegyék le kínálatukból a HiMedia Q10 Pro-t, állítsák be a Q5 Pro akciós árát, és módosítsák a Q30 elérhetőségét bizonytalanra!

Rendelhető a legújabb Dolby Vision-ös Dune HD lejátszó, a Max Vision 4K!
[2021-03-03]

Mától előrendelhető, a jövő héten raktárról vihető a február elején bejelentett Dune HD Max Vision 4K! Elődjéhez képest már saját DAC-kal is rendelkezik – ráadásul egy 32-bites AKM-mel –, és persze már ő is lejátszik Dolby Vision színkódolású filmeket, illetve a Netflix is teljesértékűen működik rajta. Ára miatt már 3 év garanciával kínáljuk. A magyar márkaoldalunkon pár napon belül megjelenik, a gyártói oldalon már kint van: link...

Kérjük viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba a Max Vision 4K-t!

Jövő hét elején megérkezik az iEast AudioCast (M5)
[2021-02-19]

Van egy nagyon jó és egy kicsit rossz hírünk! Pár hétig hiánycikk volt, de hétfőn vagy kedden már fel lesz töltve az iEast AudioCast (M5) zenelejátszónkból a készletünk, és érkezik mellé M30 is, amiből jelenleg már csak 2 darab van. Nagyon sokan vártok már az AudioCast-re, így ezúton megnyugtatnánk mindenkit, végre megérkezik. A kellemetlen hír, hogy „természetesen” rosszabb volt most a forint/dollár árfolyam (is), mint a legutóbbi szállítmánynál, így bruttó 1000 Ft-ot emelnünk kellett a végfelhasználói áron. Hasonló arányban emelkedett a SoundStream Pro (M30) is, kérjük viszonteladóinkat, ellenőrizzék és aktualizálják árlistájukat!

Akiknek előrendelésük volt, azok természetesen a megrendeléskor visszaigazolt régi áron kapják még meg a terméket. A többi iEast modell ára addig nem változik, amíg nem kell azokból is új készletet rendelnünk a kínai gyártótól.

Új Synology SSD és hálózati adapterek
[2021-02-19]

 

Az SNV3000-es M.2 NVMe SSD sorozatban az eddigi 400 GB-os modell mellé egy 800 GB-os opciót kaptunk, mind a 80 (SNV3400-800G), mind a 110 mm-es (SNV3500-800G) hosszban.

E mellett bejelentésre került az első saját 25 Gbps-os LAN adapter: az E25G21-F, mely egy SFP28 csatlakozóval szerelt hálózati kártya, illetve frissült a dupla 10 GbE SFP+ csatlakozós PCIe kártya is, mely ezentúl E10G21-F2 néven szerepel a kínálatban.

A termékek már rendelhetők.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

 
» a teljes hír...
Ismét kaphatók a REVO zenelejátszók!
[2021-02-09]

Úgy tűnt, az Egyesült Királyság kiválása az EU-ból a REVO márka végét is jelenti; a skót gyártó bejelentette, hogy határozatlan időre felfüggesztik a gyártást. Így a mi kínálatunkból is egymás után kikerültek a különböző modellek az elmúlt hónapokban, ahogy fogyott a készletünk. Váratlanul érkezett jó hír azonban, hogy sikerült megmenteni a jó hírű brandet azáltal, hogy egy EU-n belüli (német) céghez került a gyártás és forgalmazás joga. Mostanra tisztáztunk velük minden kérdést, így folytatódhat idehaza is az értékesítés. Ennek megfelelően visszakerült az összes elérhető REVO készülék a kínálatunkba, és kicsit változtak néhol az árak is, érdemes átnézni őket, mert van ahol jelentősen nőtt a viszonteladói árrés, de pl. nagyot zuhant a SuperTone ára is. Várhatóan 2 héten belül fel is töltjük a jelenlegi készleteket, előrendeléseket mától várunk!

Dune HD lejátszók Dolby Vision-nel
[2021-02-08]

Várhatóan szerdán raktáron lesz az első médialejátszónk, amely immár a Dolby Vision színkódolású videofájlok lejátszására is képes! Dune-HD.hu oldalunk utolsó két hírében leírtunk mindent, amit eddig tudunk az Dolby Vision-képes újdonságokról (a hírek megjelenéséről körlevelet küldtünk pár napja), kérjük viszonteladóinkat, a Pro Vision 4K Solo modellt – amely mától előrendelhető – mielőbb vegyék fel kínálatukba, és vegyék le onnan az elmúlt hetekben/napokban kifutott Max 4K, RealBox 4K, Pro 4K Plus II és SmartBox 4K típusokat! Az utóbbi, legkedvezőbb árú Dune HD lejátszónk helyett a SmartBox 4K Plus utód napokon belül megjelenik kínálatunkban, a márkaoldalunk hírében bemutatott Max Vision 4K első szállítmánya pedig február végére, a kínai újév után várható, de napokon belül az is előrendelhető lesz.

Synology merevlemezek és RackStation frissítések a láthatáron
[2021-01-28]

 

Egyszerre 3 új RackStation modellt is kapunk a héten, 2 féle 12 fiókos és az erősebb 16 fiókos frissült ezúttal. E mellett megkezdte a Synology saját neve alatt merevlemezek forgalmazását is, indulásként a 8 és 12 TB-os méretekkel.

Viszont van egy igen komoly csavar is a dologban, mely felforgatja a közepes és nagyobb modellek értékesítését a jövőben, ezért kérünk mindenkit kivételesen olvassa el egész hírt!

A termékek már rendelhetők!

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Synology RS1221+ és RS1221RP+
[2021-01-14]

 

Az előd RS1219+ volt az első 8 fiókos RackStation és nem csoda, hogy nem csak folytatást, hanem egyúttal egy redundáns tápos testvért is kapott, hisz igen népszerű modell volt majd 2,5 évig. M.2 SSD slotot ugyan továbbra sem kaptunk, de az M2D20 adapterkártyával ez is pótolható, vagy ha 10GbE portot is szeretnénk, akkor a E10M20-T1 kombinált adapterkártya is opcionálisan választható hozzá.

A termékek már rendelhetők, az alapmodell pedig hétfőtől korlátozottan raktárról elérhető.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Rendelhető a Dune HD Pro 4K II Plus lejátszó
[2020-12-11]

Pár napja küldtünk értesítést e-mailben Nektek, hogy megjelent a Dune HD Pro 4K II Plus modellt bemutató hírünk a Dune HD márkaoldalunkon. Így reméljük, nem sokan lepődnek meg most azon, hogy mától előrendelhető a termék a webshopunkból, érkezése még karácsony előtt várható. A világ első HDR10+ lejátszásra képes Android boxának belső merevlemez-fiókkal bővített változatáról van szó, amely azonban olyan újdonságot is hoz – „csempész át” a felsőbb kategóriákból –, mint pl. a dedikált HDMI-kimenet csak hang továbbítására annak érdekében, hogy a még nem 4K-kompatibilis házimozi-erősítő plusz 4K-s tévé/vettő felállásban is kompromisszumok nélkül használható legyen. További adatok a Pro 4K II Plus-ról magyar márkaoldalunkon ITT találhatók.

Kérjük Dune HD termékekkel kereskedő partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az új modellt!

Az elérhető 8-fiókos: DS1821+
[2020-12-10]

A 8 fiókos Synology NAS modellek igazi átmenetet képeznek. Kiválóan megállják a helyüket nemcsak a magasabb igényű otthoni, de a profi területen is. Ott, ahol a lehető legkisebb összegből a minél nagyobb összefüggő tárhely a fő szempont. Most végre a DS1819+ is megkapja a maga 2021-es utódját a DS1821+ személyében. Szerencsére a 6 fiókos DS1621+-ban bemutatkozott AMD processzort kapjuk itt is, így egy igen remek ár-érték arányú versenyzővel gazdagodtunk.

Ne feledkezzünk el a +2 év garancia lehetőségéről sem (EW201), hisz ezzel 5 évre emelhetjük az alap 3 évet mint a „nagyoknál"!

A termék már rendelhető, jó eséllyel még decemberi érkezéssel.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Synology DVA3221 NVR – valós idejű videoelemzés
[2020-11-05]

Az előd DVA3219 itthon ugyan nem sok vizet zavart, ez a termékvonal a jövőben mégis népszerű lehet, mivel az igény egyre nagyobb az egyszerű rögzítést meghaladó extrákra. A most megjelenő DVA3221-ben az intelligens videoelemzést egy erős GPU teszi lehetővé: ez az nVidia GTX1650 VGA-ja, mely az eddigi GTX1050 Ti-t  váltja. Ennek köszönhetően pedig immár 6 valós idejű elemzési feladattal is elbír az eddigi 4-el szemben. A processzor ugyan változatlan maradt, de az induló memória 4-ről a duplájára, 8 GB-ra nőtt. Legfeljebb 32 kamerát kezel, viszont a hagyományos NAS-okkal ellentétben nem 2, hanem 8 kameralicencet tartalmaz alapból! Az alap 4 fiókos kiépítés 2 db DX517-el bővíthető, így akár 14 lemezre is rögzíthetünk.

Már rendelhető 1+2 év garanciával, a termékfotók pedig letölthetők a marketing oldalon.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

DS1621+ – a nagy durranás
[2020-10-15]

A Plus család leváltásával nagy lendületben van a Synology, a DS1618+ is megkapja a maga 2021-es utódját a DS1621+ személyében. Amitől igazán különleges az az, hogy ez lesz az első AMD processzorral szerelt NAS a gyártó kínálatában!

A hír részleteiből az is kiderül, hogy felbővítve miként tudja a DS1621xs+-t szinte értelmetlenné tenni a kínálatban.

A termék már rendelhető, és hétfőtől korlátozottan raktárról elérhető!

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
3,84 TB-os Synology SSD a kínálatban
[2020-09-29]

A Synology júniusban mutatta be az SSD-termékcsaládját, amelyet kifejezetten az egyre nagyobb teljesítményt igénylő modern feladatokhoz, például a virtualizációhoz, a nagy forgalmú adatbázisokhoz és az AI- és HPC-projektekhez fejlesztett ki.

Most a 2,5"-es, SATA csatolójú, SAT5200 sorozatú eddig legnagyobb 1920 GB-os kapacitását sikerült megduplázni, így mostantól 3840 GB-os modellt is választhatunk NAS-unkba.

A termék kép ugyan az mint a már megjelent modellekhez: link

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

DS1621xs+ – a kívánatos darab
[2020-09-10]

Bemutatkozik idén az első 21-es jelölésű Synology NAS is a DS1621xs+ személyében. Ahogy a 21 utáni xs+ jelölés sugallja ez bizony nem egy hétköznapi alap konfiguráció, hanem minden földi jóval megtömött teljesítményorientált verzió!

A termék már rendelhető és egyúttal az FS1018 és a DS3018xs modellek kivezetésre kerültek.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Synology FX2421 – ha jól jönne + 24 SSD hely
[2020-08-31]

Megjelent a Synology első, kimondott SSD-khez készült, rackes kivitelű bővítőegysége: az FX2421!

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Megjelent a Synology DS1520+
[2020-08-24]

Egyetlen 5 fiókos modell szerepel a Synology kínálatában, ezt ezentúl DS1520+ néven értékesítik.

A minimális, alig több mint 4%-os árnövekedésbe a változatlan 8 GB memória mellé belefért:

  • a frissebb, magasabb órajelű 4 magos Intel CPU
  • +2 db 1 GbE port
  • és egy ráadás eSATA port, így most már akár 15 db lemezig is bővíthetjük a későbbiekben!

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
A Synology DS220+-al teljes a csapat!
[2020-07-23]

A legolcsóbb 2 lemezes Inteles DiskStation: a DS218+ leváltásának ideje is eljött.

Az utód DS220+ szintén 2 GB-ot kap alapkiépítésben, és maximum 6 GB-ra  bővíthető.

A legkisebb modellt ugyan mindig is 1 év jótállással kevesebbel kínálta a gyártó a nagyobbakhoz képest – ez most sem változott –, de a +1 év miatt így is 3 év jótállással kerül itthon forgalomba a hivatalos csatornákon keresztül!

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Megérkezett a Synology DS920+
[2020-07-09]

A mai napon végre itthon is megjelent a 4 lemezes csúcs DiskStation utód, a DS920+.

Alapkiépítésben 4 GB-tal lesz kapható, és maximum 8 GB-ra lesz bővíthető az elődhöz hasonlóan.

A +1 év miatt ez az új modell is 1+3 év jótállással kerül itthon forgalomba a hivatalos csatornákon keresztül!

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

 

» a teljes hír...
Synology áremelkedés és Dune HD árazás
[2020-04-01]

Sajnos ismét kénytelenek vagyunk árat emelni, de ahogy a jelenlegi helyzet kinéz, lehet reggelente ezzel kell majd minden nap kezdenünk :(

Mivel sajnos az árfolyam egyelőre nem úgy tűnik mint ami meg akar állapodni, ezért javasoljuk, hogy aki teheti némileg nagyobb raktárkészlettel dolgozzon a szokásosnál.

Dune HD lejátszókból csak a raktáron lévőkre tudjuk a kiírt árat tartani, az összes többi modellé bizonytalan. Egyrészt a forint mozgása, másrészt az európai értékesítési lánc változás miatt, ahogy a Dune-HD.hu oldalunk hírében is megírtuk nemrég. Előrendelést tudunk felvenni, de a mostani árakat nem tudjuk sajnos garantálni.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, ha az nincs adatbázisunkkal összekötve!

Megszűnt a Solo 4K + SSD akció, de továbbra is kapható a lejátszó
[2020-02-11]

Mától nem kínáljuk 500 GB-os SSD-vel együtt az utolsó Sigma Designs chipes médialejátszónkat, a Dune HD Solo 4K-t. A készlet erejéig azonban továbbra is kapható, immár csökkentett áron (bruttó 74 450 Ft) ez a készülék, aminél jobb képminőséget a 200 ezer forint alatti kategóriában semmilyen más konkurens lejátszó nem nyújt. Így a fullHD felbontással házimozizók számára – főleg, ha projektort is használnak – a Solo 4K gyakorlatilag egyértelmű választás, hiszen egyedülálló képminősége mellett Blu-ray menüket is lejátszik, filmes jukeboxot és 2,5"-es lemezfiókot is tartalmaz, ráadásul DVB-T/T2/C TV-tunerrel, de még Z-Wave vezérlőkártyával (plusz hozzá való ingyenes szoftverrel) is fel van szerelve.

Kérjük partnereinket, vegyék le kínálatukból az SSD-vel kínált csomagot, és tegyék fel az aktuális áron a Solo 4K-t!


Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC HELTUN

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.