login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 ...

Wi-Fi 6-os router a Synology-tól
[2022-05-11]

December eleje óta várja a nagyközönség a Synology 2022 AND BEYOND eseményen bejelentett AX-es routert. A Synology szerint az újdonság nem tekinthető az RT2600ac közvetlen utódjának, valójában a fölé pozicionálja a gyártó, így a régi modell továbbra is elérhető marad. Ezt az elképzelést tükrözi ára is, mely 40%-kal magasabb az RT2600ac-nál.
Immár 2,5 GbE WAN/LAN-port segítségével az 1 GbE feletti sebességű internet-előfizetések is kihasználhatóvá válnak, a Wi-Fi 6 (802.11ax) pedig nem csak nagyobb sávszélességet, hanem újragondolt modulációs sémát is hoz magával, így végre valóban több – akár egymástól eltérő sávszélesség igényű – eszköz szolgálható ki párhuzamosan az OFDMA technológia segítségével. 
A router már az SRM operációs rendszer legújabb 1.3-as verziójával érkezik, ezt várhatóan a régebbi modellek is meg fogják kapni pár hónapon belül. 
Már rendelhető a webshopban, a várható érkezés jövő hét vége. 

A termék hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

 

Synology webinárium magyar nyelven
[2022-05-09]

Holnap estig lehet regisztrálni a május 11-én 14 órakor kezdődő második magyar nyelvű Synology webináriumra, melynek témája: Biztonsági mentési megoldások (nem csak) üzleti célokra. Az esemény mindenki számára nyilvános. A részletek és a regisztrációs link a hír további részében érhetők el.

» a teljes hír...
Synology árcsökkentés
[2022-03-17]

Két emelés után végre egy csökkentés, mégpedig a március eleji szint alá, mivel a vártnak megfelelőlen rendkívül szélsőségesen mozog a devizánk ilyen körülmények között.

A projektek árazása továbbra is csak euróban a szélsőségek miatt – az aktuális MNB középpel átváltva teljesítéskor –, így érdemes az ügyfelek felé is így továbbítani.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, ha az nincs adatbázisunkkal összekötve!

Synology webinárium magyar nyelven
[2022-03-09]

Holnap, március 10-én 14 és 15 óra között megrendezésre kerül az első magyar nyelvű Synology webinárium. Az esemény mindenki számára nyilvános. A részletek és a regisztrációs link a hír további részében érhetők el.

» a teljes hír...
Dune HD áremelkedés
[2022-03-03]

Sajnos, kénytelenek vagyunk folytatni áremelkedéses „cikksorozatunkat”, ezúttal a Dune HD lejátszókkal kapcsolatban. Mivel új készletet kell rendelnünk, immár a 380 Ft/EUR árfolyammal vagyunk kénytelenek kalkulálni. Emiatt a SmartBox 4K Plus kivételével (amelyből még nagyobb készlettel rendelkezünk) minden más modell ára emelkedett a mai napon. A prémium infra távvezérlő továbbra is hiánycikk, de várhatóan március végén ismét lesz. Jelenleg nincs tudomásunk várható ellátási problémáról. Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat!

Új készlet és áremelkedés az Imperial internetrádióinknál
[2022-02-25]

Várhatóan a jövő héten újabb szállítmány érkezik a német Imperial internetrádióinkból. Az elmúlt napokban történt forintromlás miatt sajnos a legtöbb modellnél kénytelenek voltunk emelni ma az árakon. Az alkatrészhiány miatt a februárra várt DABMAN i550CD továbbra is késik, jelen állás szerint április első felében lehet ismét készleten. Kérjük partnereinket, ellenőrizék az árváltozást, és korrigálják saját áraikat, szállítási határidőket szükség szerint!

Synology FS2500 – a kompakt SSD-s RackStation
[2021-12-23]

Az új nagy durranás az 1U magas 12db 2.5" fiókos FS2500 FlashStation

Az eddig is használt V1500B AMD Ryzen processzornál 50-60%-al erősebb verzióját kapja meg, az AMD Ryzen V1780B-t, mely 4 mag 8 szálas és 3,35 Ghz alap és 3,6 Ghz turbó órajel között állítódik. Memóriája az alap 8 GB-ról 32 GB-ig lesz bővíthető.

Alapfelszereltség a 2x1 GbE port mellett  szerencsére a 2x10 GbE RJ45 is, és a 4x sebességű PCIe slot-ba szabadon pakolhatunk 2-4 portos 10 és 56 GbE sebesség közötti kártyát is akár az SSD-k által biztosított sávszélesség maximális kihasználásához..

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Synology 12 fiókos DiskStation frissítés
[2021-11-24]

A Synology jelenleg futó két legnagyobb méretű (12 fiókos) asztali rendszerének (DS2419+II → DS2422+ és DS3617xsII → DS3622xs+), és a hozzájuk illő bővítőnek (DX1215II → DX1222) cseréje ezúttal egy körben történt meg. Ez a trió idén májusban az EU-s előírások miatt ugyan átesett egy frissítésen, de az csak a tápegységet érintette. Az új HDD irányelvet immár ebben a kategóriában sem ússzuk meg úgy néz ki, a kompatibilitási listán már csak 1 szem 4 TB-os WD Ultrastar DC HC310 merevlemez árválkodik a Synology saját merevlemezei és SSD-i mellett.

Fontos, hogy ezek egyúttal az első típusok amelyekre már csak a DSM 7 telepíthető!

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Synology SAS merevlemez promóció
[2021-11-12]

Minden Synology partner a szokásosnál kedvezőbb visszatérítést tud most igénybe venni a SAS szabványú HAS5300 modellcsalád: 8, 12 és 16 TB-os merevlemezeire.
A konkrét visszatérítés a merevlemezek méretétől és darabszámától függ, konkrét ajánlatot a projekt igény benyújtásával lehet megkapni.

Feltétel: a projektnek 2021. december 31-ig le kell zárulnia!

Az érintett modellek ami mellé választható opció a HAS5300 típus:
SA3200D, UC3200, SA3400 és SA3600

 

Qubino élő webinár!
[2021-09-30]

Hivatásszerűen foglalkozol az otthonautomatizálással vagy még csak érdeklődsz az okosotthon iránt? Vegyél részt a webináron október 6-án, szerdán, 18 órai kezdettel, és exkluzív betekintést kapsz a Qubino Z-Wave alapú okosotthon-megoldásaiba – első kézből, a Qubino szakembereitől! Regisztrálj ITT!

Mit várhatsz az angol nyelvű webinártól?

  • A Qubino okosotthon-márka megismerése. A brand tulajdonosa egy olyan high-tech cég, amely 30 éves tapasztalattal rendelkezik az óceánjáró hajók kabinjainak automatizálásában, és 7 éves gyakorlata van az okosotthon terén is.
  • A Qubino termékpaletta áttekintése, a termékek egyedi tulajdonságainak megismerése.
  • Friss ötletek azzal kapcsolatban, mi minden automatizálható a lakásban a Qubino segítségével – pl. árnyékolók, világítás, fűtés, medencevezérlés, háztartási berendezések –, a Qubino konfigurátorra támaszkodva
Heltun hét a Távvezérlés.hu-n, akciós kapcsolóval
[2021-09-28]

A Távvezérlés.hu oldalunkon tegnap megjelent 5 részes cikksorozat első részével elindítottuk „Heltun hetünket”. Ennek során hétfőtől péntekig 5 cikkben mutatjuk be elsősorban az amerikai-örmény gyártó 5-gombos fali kapcsolóját, segítséget adva ahhoz, hogy mindenki megtalálja a termék helyét okosotthonában, vagy kedvet kapjon egyáltalán az okosotthonhoz. A cikksorozatot egy akcióval is megtámogatjuk.

» a teljes hír...
Synology SAS merevlemezek
[2021-07-19]

HAS5300 néven elérhetővé váltak a Synology SAS csatolású merevlemezei, melyek az SA és UC szériákhoz használhatók mostantól. Ahogyan a SATA, ez is 8, 12 és 16 TB-os méretekben vásárolható meg. Az 5 év cseregarancia mellett a rendszerhez történt nagyfokú  optimalizáltság és a DSM-en keresztüli frissítési lehetőség teszi kitűnő választássá ezeket a lemezeket.

A hivatalos sajtóközlemény: link...

Magyar nyelvű adatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

Július 15 után megszűnik a +1 év Synology garancia!
[2021-06-29]

„Az aktuális piaci helyzet és az online partnerek eladásának megfelelő növekedése alapján úgy döntöttünk, hogy nincs szükség a továbbiakban az 1–4 fiókos DiskStation modellekhez bevezetett +1 év gyártói garancia fenntartására” – olvasható a Synology-tól tegnap érkezett levélben. Ezért június 30-tól hivatalosan megszűnik a +1 év, de 2 hét türelmi időt legalább biztosítva, július 15-én lehet utoljára kiadni a +1 évet nyújtó extra garancialevelet a vásárlóknak.

Kérjük partnereinket, használják ki a hátralévő időt, hívják fel a változásra a leendő vásárlók figyelmét, a mielőbbi vásárlásra biztatva azokat, akik fontosnak érzik a plusz 1 éves jótállást! Kérjük, legkésőbb július 15-től már ne legyen kint semmilyen felületen  plusz 1 évet ígérő szöveg, és ne is adják a termék mellé az extra garlevelet akkor sem, ha mi még csomagoltuk azt a NAS mellé, amit korábban vettek tőlünk! Mivel a Synology nem fogadja el július 15. után keltezett számlákat és garanciajegyet, így a vevők megtévesztése lenne ezen dátum után is kiállítani a +1 évről szóló második garanciajegyet.

A leendő vásárlókat a synology-forum.hu oldalunkon és a Facebookon is tájékoztatjuk még ma minderről, de nyomatékosan kérjük, hogy Synology-t kínáló partnereink is tegyék ezt meg különböző felületeiken, már csak saját érdekükben is, illetve esélyt adva a vevőknek, hogy az utolsó 2 hétben még megkaphassák a +1 év garaniát!

Megjelent a Synology DSM 7!
[2021-06-29]

Az előre regisztrált 6500 elszánt felhasználó már tavaly szeptember óta próbálgathatta a 7.0 Preview verzióját. Ezt követte decembertől a publikus béta, mely közel 6 hónapig tartott. A Release Candidate (RC), azaz kiadásra jelölt, megjelenés előtti utolsó verzió június 1-től tesztelhető. Ezt némi finomításokkal ezek szerint éles bevetésre is alkalmasnak találták, ugyanis a mai naptól elérhető a végleges: 7.02 verzió. 

Első körben a Plus, Value és J sorozatú termékekre telepíthetjük, azon belül is a 13-as, vagy annál fiatalabb sorozatúakra.

» a teljes hír...
Synology extra garancia opciók újra!
[2021-06-10]

A rövid életű, gyártótól független Express Care Pack garanciaopció után a Synology választása ezúttal a komoly múlttal rendelkező Technogroup-ra esett, akik mostantól Magyarországon is kínálják szolgáltatásukat.

Az eddigi 14 helyett immár 1300+ soros árlista több mint bőséges. Nem csak hardver NBD van 7 típushoz 2 hosszban, mint eddig, hanem sokkal összetettebb. De segítünk, hogy ne vessz el benne!

Kérjük a teljes hír áttanulmányozását a későbbi munka megkönnyítése érdekében!

» a teljes hír...
HDD ár és elérhetőségi információk
[2021-05-31]

Nem sokáig tartott az öröm, pénteken délután új, friss HDD árakat tartalmazó Synology árlista érkezett. Az elmozdulás természetesen nem lefele történt...

Egyenként 30-37%-kal emelkedtek az árak, így a 8 TB-os kicsit drága lett, a 12 TB-os pont jó, a 16 TB-os pedig továbbra is jóval kedvezőbb maradt a jelenlegi hazai árakhoz viszonyítva.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, ha az nincs adatbázisunkkal összekötve!

HDD ár és elérhetőségi információk
[2021-05-26]

A mostanra kialakult merevlemez helyzetben a Synology árai kezdenek kimondottan csábítóak lenni. A 8-12-16 TB kiskereskedelmi árelőnye mostanra nagyságrendileg 20-40-60% lett az azonos kategóriájú Seagate Ironwolf PRO-hoz viszonyítva!

Sajnos korlátlanul nem áll rendelkezésre, és csak a vásárolt NAS-okhoz szükséges mennyiségben tudjuk adni őket, de amíg a Synology nem emel árat, és a szituáció nem változik, érdemes eleve ezzel kiajánlani a NAS-okat, még ha kicsit többet is kell rá az ügyfelek várjanak.

Júniusban szeretnénk elérni, hogy készletre is maradjon, de jelenleg inkább 6-8 hétre számoljunk.

 

Újabb, elérhetőbb Dolby Vision-képes Dune HD lejátszó
[2021-05-13]

Mától előrendelhető a tegnap bejelentett Dune HD Real Vision 4K, az orosz gyártó harmadik Dolby Vision-képes lejátszója! Raktárra először várhatóan 2–3 hét múlva érkezik, bruttó kisker árát 76 880 Ft-nak látjuk most. Az eddigi legolcsóbb Dolby Vision-t lejátszó Dune HD modell, a Pro Vision 4K Solo ennél több, mint kétszer drágább, így igen sikeres készüléknek ígérkezik a Real Vision 4K, ahogy elődje, a RealBox 4K is az volt hasonlóan kedvező ára miatt. Külsőre kb. megegyezik a Pro 4K (II) modellekkel, és bár HDMI-bement nincs rajta, egy új, Bluetooth-os távvezérlőt kapunk majd mellé. Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba ezt az újdonságot is!

HDD ár és elérhetőségi információk
[2021-05-11]

A kialakult merevlemez ellátási gondokra tekintettel – ami mostanra valószínűleg a többségnek nem újdonság –, mi is kénytelenek vagyunk jelezni, hogy ezeknek a webshopban jelzett ár és szállítási információit kérjük fenntartással kezelni.
Teljesen lekapcsolni se akarjuk őket, de rendelés esetén csak visszaigazoláskor tudjuk a tényleges árat és időt konkretizálni.

A Synology saját merevlemezeire és a legtöbb SSD-re jelenleg semmilyen visszaigazolt időpont sincs.

Belépő 12 és 16 fiókos RackStation frissítés
[2021-05-05]

 

Kicsit hamarabbra vártuk ennek a triónak a váltását, de szerencsére csak minimálisan csúszott. Nagyon esedékes volt, ugyanis a kisebb 8 fiókosokban már egy ideje erősebb processzor dolgozik.

Nem is bonyolították túl a modellfrissítést persze, csak a kötelezőt kapjuk.

Egyelőre úgy tűnik, hogy az új HDD irányelv velünk marad, ennek a részleteit a március 19-i hírben írtuk meg. Ennek következtében a támogatási listán nem szereplő merevlemezek használata bizonyos korlátokat fognak jelenteni.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Aeotec Heltun IMPERIAL

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.