login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 ...

Synology 12 fiókos DiskStation frissítés
[2021-11-24]

A Synology jelenleg futó két legnagyobb méretű (12 fiókos) asztali rendszerének (DS2419+II → DS2422+ és DS3617xsII → DS3622xs+), és a hozzájuk illő bővítőnek (DX1215II → DX1222) cseréje ezúttal egy körben történt meg. Ez a trió idén májusban az EU-s előírások miatt ugyan átesett egy frissítésen, de az csak a tápegységet érintette. Az új HDD irányelvet immár ebben a kategóriában sem ússzuk meg úgy néz ki, a kompatibilitási listán már csak 1 szem 4 TB-os WD Ultrastar DC HC310 merevlemez árválkodik a Synology saját merevlemezei és SSD-i mellett.

Fontos, hogy ezek egyúttal az első típusok amelyekre már csak a DSM 7 telepíthető!

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Synology SAS merevlemez promóció
[2021-11-12]

Minden Synology partner a szokásosnál kedvezőbb visszatérítést tud most igénybe venni a SAS szabványú HAS5300 modellcsalád: 8, 12 és 16 TB-os merevlemezeire.
A konkrét visszatérítés a merevlemezek méretétől és darabszámától függ, konkrét ajánlatot a projekt igény benyújtásával lehet megkapni.

Feltétel: a projektnek 2021. december 31-ig le kell zárulnia!

Az érintett modellek ami mellé választható opció a HAS5300 típus:
SA3200D, UC3200, SA3400 és SA3600

 

Qubino élő webinár!
[2021-09-30]

Hivatásszerűen foglalkozol az otthonautomatizálással vagy még csak érdeklődsz az okosotthon iránt? Vegyél részt a webináron október 6-án, szerdán, 18 órai kezdettel, és exkluzív betekintést kapsz a Qubino Z-Wave alapú okosotthon-megoldásaiba – első kézből, a Qubino szakembereitől! Regisztrálj ITT!

Mit várhatsz az angol nyelvű webinártól?

  • A Qubino okosotthon-márka megismerése. A brand tulajdonosa egy olyan high-tech cég, amely 30 éves tapasztalattal rendelkezik az óceánjáró hajók kabinjainak automatizálásában, és 7 éves gyakorlata van az okosotthon terén is.
  • A Qubino termékpaletta áttekintése, a termékek egyedi tulajdonságainak megismerése.
  • Friss ötletek azzal kapcsolatban, mi minden automatizálható a lakásban a Qubino segítségével – pl. árnyékolók, világítás, fűtés, medencevezérlés, háztartási berendezések –, a Qubino konfigurátorra támaszkodva
Heltun hét a Távvezérlés.hu-n, akciós kapcsolóval
[2021-09-28]

A Távvezérlés.hu oldalunkon tegnap megjelent 5 részes cikksorozat első részével elindítottuk „Heltun hetünket”. Ennek során hétfőtől péntekig 5 cikkben mutatjuk be elsősorban az amerikai-örmény gyártó 5-gombos fali kapcsolóját, segítséget adva ahhoz, hogy mindenki megtalálja a termék helyét okosotthonában, vagy kedvet kapjon egyáltalán az okosotthonhoz. A cikksorozatot egy akcióval is megtámogatjuk.

» a teljes hír...
Synology SAS merevlemezek
[2021-07-19]

HAS5300 néven elérhetővé váltak a Synology SAS csatolású merevlemezei, melyek az SA és UC szériákhoz használhatók mostantól. Ahogyan a SATA, ez is 8, 12 és 16 TB-os méretekben vásárolható meg. Az 5 év cseregarancia mellett a rendszerhez történt nagyfokú  optimalizáltság és a DSM-en keresztüli frissítési lehetőség teszi kitűnő választássá ezeket a lemezeket.

A hivatalos sajtóközlemény: link...

Magyar nyelvű adatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

Július 15 után megszűnik a +1 év Synology garancia!
[2021-06-29]

„Az aktuális piaci helyzet és az online partnerek eladásának megfelelő növekedése alapján úgy döntöttünk, hogy nincs szükség a továbbiakban az 1–4 fiókos DiskStation modellekhez bevezetett +1 év gyártói garancia fenntartására” – olvasható a Synology-tól tegnap érkezett levélben. Ezért június 30-tól hivatalosan megszűnik a +1 év, de 2 hét türelmi időt legalább biztosítva, július 15-én lehet utoljára kiadni a +1 évet nyújtó extra garancialevelet a vásárlóknak.

Kérjük partnereinket, használják ki a hátralévő időt, hívják fel a változásra a leendő vásárlók figyelmét, a mielőbbi vásárlásra biztatva azokat, akik fontosnak érzik a plusz 1 éves jótállást! Kérjük, legkésőbb július 15-től már ne legyen kint semmilyen felületen  plusz 1 évet ígérő szöveg, és ne is adják a termék mellé az extra garlevelet akkor sem, ha mi még csomagoltuk azt a NAS mellé, amit korábban vettek tőlünk! Mivel a Synology nem fogadja el július 15. után keltezett számlákat és garanciajegyet, így a vevők megtévesztése lenne ezen dátum után is kiállítani a +1 évről szóló második garanciajegyet.

A leendő vásárlókat a synology-forum.hu oldalunkon és a Facebookon is tájékoztatjuk még ma minderről, de nyomatékosan kérjük, hogy Synology-t kínáló partnereink is tegyék ezt meg különböző felületeiken, már csak saját érdekükben is, illetve esélyt adva a vevőknek, hogy az utolsó 2 hétben még megkaphassák a +1 év garaniát!

Megjelent a Synology DSM 7!
[2021-06-29]

Az előre regisztrált 6500 elszánt felhasználó már tavaly szeptember óta próbálgathatta a 7.0 Preview verzióját. Ezt követte decembertől a publikus béta, mely közel 6 hónapig tartott. A Release Candidate (RC), azaz kiadásra jelölt, megjelenés előtti utolsó verzió június 1-től tesztelhető. Ezt némi finomításokkal ezek szerint éles bevetésre is alkalmasnak találták, ugyanis a mai naptól elérhető a végleges: 7.02 verzió. 

Első körben a Plus, Value és J sorozatú termékekre telepíthetjük, azon belül is a 13-as, vagy annál fiatalabb sorozatúakra.

» a teljes hír...
Synology extra garancia opciók újra!
[2021-06-10]

A rövid életű, gyártótól független Express Care Pack garanciaopció után a Synology választása ezúttal a komoly múlttal rendelkező Technogroup-ra esett, akik mostantól Magyarországon is kínálják szolgáltatásukat.

Az eddigi 14 helyett immár 1300+ soros árlista több mint bőséges. Nem csak hardver NBD van 7 típushoz 2 hosszban, mint eddig, hanem sokkal összetettebb. De segítünk, hogy ne vessz el benne!

Kérjük a teljes hír áttanulmányozását a későbbi munka megkönnyítése érdekében!

» a teljes hír...
HDD ár és elérhetőségi információk
[2021-05-31]

Nem sokáig tartott az öröm, pénteken délután új, friss HDD árakat tartalmazó Synology árlista érkezett. Az elmozdulás természetesen nem lefele történt...

Egyenként 30-37%-kal emelkedtek az árak, így a 8 TB-os kicsit drága lett, a 12 TB-os pont jó, a 16 TB-os pedig továbbra is jóval kedvezőbb maradt a jelenlegi hazai árakhoz viszonyítva.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, ha az nincs adatbázisunkkal összekötve!

HDD ár és elérhetőségi információk
[2021-05-26]

A mostanra kialakult merevlemez helyzetben a Synology árai kezdenek kimondottan csábítóak lenni. A 8-12-16 TB kiskereskedelmi árelőnye mostanra nagyságrendileg 20-40-60% lett az azonos kategóriájú Seagate Ironwolf PRO-hoz viszonyítva!

Sajnos korlátlanul nem áll rendelkezésre, és csak a vásárolt NAS-okhoz szükséges mennyiségben tudjuk adni őket, de amíg a Synology nem emel árat, és a szituáció nem változik, érdemes eleve ezzel kiajánlani a NAS-okat, még ha kicsit többet is kell rá az ügyfelek várjanak.

Júniusban szeretnénk elérni, hogy készletre is maradjon, de jelenleg inkább 6-8 hétre számoljunk.

 

Újabb, elérhetőbb Dolby Vision-képes Dune HD lejátszó
[2021-05-13]

Mától előrendelhető a tegnap bejelentett Dune HD Real Vision 4K, az orosz gyártó harmadik Dolby Vision-képes lejátszója! Raktárra először várhatóan 2–3 hét múlva érkezik, bruttó kisker árát 76 880 Ft-nak látjuk most. Az eddigi legolcsóbb Dolby Vision-t lejátszó Dune HD modell, a Pro Vision 4K Solo ennél több, mint kétszer drágább, így igen sikeres készüléknek ígérkezik a Real Vision 4K, ahogy elődje, a RealBox 4K is az volt hasonlóan kedvező ára miatt. Külsőre kb. megegyezik a Pro 4K (II) modellekkel, és bár HDMI-bement nincs rajta, egy új, Bluetooth-os távvezérlőt kapunk majd mellé. Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba ezt az újdonságot is!

HDD ár és elérhetőségi információk
[2021-05-11]

A kialakult merevlemez ellátási gondokra tekintettel – ami mostanra valószínűleg a többségnek nem újdonság –, mi is kénytelenek vagyunk jelezni, hogy ezeknek a webshopban jelzett ár és szállítási információit kérjük fenntartással kezelni.
Teljesen lekapcsolni se akarjuk őket, de rendelés esetén csak visszaigazoláskor tudjuk a tényleges árat és időt konkretizálni.

A Synology saját merevlemezeire és a legtöbb SSD-re jelenleg semmilyen visszaigazolt időpont sincs.

Belépő 12 és 16 fiókos RackStation frissítés
[2021-05-05]

 

Kicsit hamarabbra vártuk ennek a triónak a váltását, de szerencsére csak minimálisan csúszott. Nagyon esedékes volt, ugyanis a kisebb 8 fiókosokban már egy ideje erősebb processzor dolgozik.

Nem is bonyolították túl a modellfrissítést persze, csak a kötelezőt kapjuk.

Egyelőre úgy tűnik, hogy az új HDD irányelv velünk marad, ennek a részleteit a március 19-i hírben írtuk meg. Ennek következtében a támogatási listán nem szereplő merevlemezek használata bizonyos korlátokat fognak jelenteni.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Újra kapható 12 fiókos DiskStation!
[2021-05-04]


Majd 5 hónap szünet után május 24-től ismét elérhetőek lesznek a 12 fiókos DiskStation NAS-ok!

A javított, EU szabványnak újra megfelelő tápokkal szerelt modellek egy II-es jelölést viselnek a nevük után.

A webshopban és árlistában vissza lettek kapcsolva, a 2 féle NAS: DS2419+II és DS3617xsII, a bővítő pedig a DX1215II néven található meg.

 Kérjük partnereinket vegyék fel a termékeket kínálatukba újra mihamarabb!

HiMedia Q5 Pro akció
[2021-03-10]

Mostantól akciós az egyetlen HiMedia médialejátszónk, amely raktáron van jelenleg. A Dolby és a Huawei által fejlesztett, hardveres képjavításra képes 4K/HDR médiaprocesszorra épülő Q5 Pro ajánlott kiskereskedelmi ára most 5250 Ft-tal olcsóbb, azaz 39 985 Ft! Ez több, mint 11%-os kedvezményt jelent. A tökéletesen stabil és kifejlett firmware-rel, Android 7 operációs rendszerrel működő lejátszó még a 4K-s Blu-ray fájlokat is menüvel együtt képes megjeleníteni, és támogatja a Blu-ray 3D formátumot is. Professzionális módon skálázza fel akár 4K felbontásra az SD és fullHD tartalmakat, de akár androidos játékkonzolként is megállja a helyét.

Nagyobb testvére, a Q10 Pro megszűnt, a Q30 következő szállítmányának érkezését most még nem látjuk, így jelenleg a Q5 Pro a márka egyetlen képviselője idehaza.

Kérjük viszonteladóinkat, vegyék le kínálatukból a HiMedia Q10 Pro-t, állítsák be a Q5 Pro akciós árát, és módosítsák a Q30 elérhetőségét bizonytalanra!

Rendelhető a legújabb Dolby Vision-ös Dune HD lejátszó, a Max Vision 4K!
[2021-03-03]

Mától előrendelhető, a jövő héten raktárról vihető a február elején bejelentett Dune HD Max Vision 4K! Elődjéhez képest már saját DAC-kal is rendelkezik – ráadásul egy 32-bites AKM-mel –, és persze már ő is lejátszik Dolby Vision színkódolású filmeket, illetve a Netflix is teljesértékűen működik rajta. Ára miatt már 3 év garanciával kínáljuk. A magyar márkaoldalunkon pár napon belül megjelenik, a gyártói oldalon már kint van: link...

Kérjük viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba a Max Vision 4K-t!

Jövő hét elején megérkezik az iEast AudioCast (M5)
[2021-02-19]

Van egy nagyon jó és egy kicsit rossz hírünk! Pár hétig hiánycikk volt, de hétfőn vagy kedden már fel lesz töltve az iEast AudioCast (M5) zenelejátszónkból a készletünk, és érkezik mellé M30 is, amiből jelenleg már csak 2 darab van. Nagyon sokan vártok már az AudioCast-re, így ezúton megnyugtatnánk mindenkit, végre megérkezik. A kellemetlen hír, hogy „természetesen” rosszabb volt most a forint/dollár árfolyam (is), mint a legutóbbi szállítmánynál, így bruttó 1000 Ft-ot emelnünk kellett a végfelhasználói áron. Hasonló arányban emelkedett a SoundStream Pro (M30) is, kérjük viszonteladóinkat, ellenőrizzék és aktualizálják árlistájukat!

Akiknek előrendelésük volt, azok természetesen a megrendeléskor visszaigazolt régi áron kapják még meg a terméket. A többi iEast modell ára addig nem változik, amíg nem kell azokból is új készletet rendelnünk a kínai gyártótól.

Új Synology SSD és hálózati adapterek
[2021-02-19]

 

Az SNV3000-es M.2 NVMe SSD sorozatban az eddigi 400 GB-os modell mellé egy 800 GB-os opciót kaptunk, mind a 80 (SNV3400-800G), mind a 110 mm-es (SNV3500-800G) hosszban.

E mellett bejelentésre került az első saját 25 Gbps-os LAN adapter: az E25G21-F, mely egy SFP28 csatlakozóval szerelt hálózati kártya, illetve frissült a dupla 10 GbE SFP+ csatlakozós PCIe kártya is, mely ezentúl E10G21-F2 néven szerepel a kínálatban.

A termékek már rendelhetők.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

 
» a teljes hír...
Ismét kaphatók a REVO zenelejátszók!
[2021-02-09]

Úgy tűnt, az Egyesült Királyság kiválása az EU-ból a REVO márka végét is jelenti; a skót gyártó bejelentette, hogy határozatlan időre felfüggesztik a gyártást. Így a mi kínálatunkból is egymás után kikerültek a különböző modellek az elmúlt hónapokban, ahogy fogyott a készletünk. Váratlanul érkezett jó hír azonban, hogy sikerült megmenteni a jó hírű brandet azáltal, hogy egy EU-n belüli (német) céghez került a gyártás és forgalmazás joga. Mostanra tisztáztunk velük minden kérdést, így folytatódhat idehaza is az értékesítés. Ennek megfelelően visszakerült az összes elérhető REVO készülék a kínálatunkba, és kicsit változtak néhol az árak is, érdemes átnézni őket, mert van ahol jelentősen nőtt a viszonteladói árrés, de pl. nagyot zuhant a SuperTone ára is. Várhatóan 2 héten belül fel is töltjük a jelenlegi készleteket, előrendeléseket mától várunk!

Dune HD lejátszók Dolby Vision-nel
[2021-02-08]

Várhatóan szerdán raktáron lesz az első médialejátszónk, amely immár a Dolby Vision színkódolású videofájlok lejátszására is képes! Dune-HD.hu oldalunk utolsó két hírében leírtunk mindent, amit eddig tudunk az Dolby Vision-képes újdonságokról (a hírek megjelenéséről körlevelet küldtünk pár napja), kérjük viszonteladóinkat, a Pro Vision 4K Solo modellt – amely mától előrendelhető – mielőbb vegyék fel kínálatukba, és vegyék le onnan az elmúlt hetekben/napokban kifutott Max 4K, RealBox 4K, Pro 4K Plus II és SmartBox 4K típusokat! Az utóbbi, legkedvezőbb árú Dune HD lejátszónk helyett a SmartBox 4K Plus utód napokon belül megjelenik kínálatunkban, a márkaoldalunk hírében bemutatott Max Vision 4K első szállítmánya pedig február végére, a kínai újév után várható, de napokon belül az is előrendelhető lesz.


Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Aeotec Heltun IMPERIAL

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.