login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 ...

Synology BeeDrive
[2023-06-09]

BeeDrive néven egy eddig a palettán nem szereplő termékkel jelent meg a Synology. Nem egyszerű USB meghajtóról beszélünk, a gyártó ToGo NAS-ként keresztelte el ezt az új termékcsaládot, mely többfunkciós biztonsági mentés alkalmazáscsomaggal érkezik. Ez egy mindössze 43g súlyú, SSD-alapú eszköz, amin USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) Type-C interfész biztosítja a tápellátás mellett a nagy sebességű kapcsolatot. A használt exFAT fájlrendszer biztosítja a kompatibiltást a Windows és macOS között.
A termék BDS70-1T és BDS70-2T cikkszámon érhető el 1, illetve 2 TB kapacitással, a jótállás 3 év. Az USB C–C kábel mellett USB C–A adapter is lesz a csomagban.

» a teljes hír...
Megjelent a DSM 7.2 – íme az újítások
[2023-06-05]

Megjelent az októberben bejelentett 2. nagy frissítéscsomag a Disk Station Manager 7-hez.

Fontos tudni, hogy a régebbi verziók (6.2.4, 7.0, 7.1) is kapnak továbbra is biztonsági és funkciófrissítéseket, tehát nem kötelező az update. Főleg mivel a főbb újdonságok csak az FS, HD, SA és a 20-as vagy annál frissebb sorozatú Plus és XS modelleken használhatók. Ilyen a két fő új funkció, a Write Once Read Many (WORM) és a teljeskötet-titkosítás is.

» a teljes hír...
Synology HAT3300 – Plus sorozatú 3,5" SATA HDD
[2023-06-02]

Már 2,5 éve, hogy a Synology saját neve alatt belevágott a merevlemezek és SSD-k forgalmazásába. Az azóta kapható HAT5300 sorozat elsőként az Enterprise kategóriát fedte le a merevlemezek között a maga 550 TB/év ajánlott terhelhetőségével (ez az írást és olvasást is magában foglalja). Mivel ezeknek terhelhetőségük mellett az árazásuk is elég magas, így adta magát, hogy a megszerzett tapasztalatok után az alsóbb kategóriában is megjelenjenek előbb vagy utóbb.

» a teljes hír...
Synology BC500 kamera
[2023-05-19]

A Synology-ra nem jellemző, hogy jóval a megjelenés előtt beharangozzon egy terméket, a kamera termékcsaláddal mégis ez történt, hisz már hónapokkal ezelőtt megtörtént a bejelentése. Most elsőként megjelent a bullet (cső) típusú BC500, amit várhatóan rövidesen követ majd a turret (dóm) jellegű TC500 is. A két kamera a kialakításon felül teljesen azonos lesz.

» a teljes hír...
Synology DS423
[2023-05-18]

Ahogy várható volt, az aktuális modellfrissítéskor összevonták a belépő DS420j-t és a középkategóriás DS418-at, hiszen nincs már értelme 1 GB-os, 4-fiókos modellt forgalomban tartani a DSM 7 mellett. Sajnos az új modell a DS418j házát kapta meg, a lemezcseréhez a ház hátulján kell 2 csavart kitekerni. A hot-swap funkciója a gyártói adatlap szerint viszont megmaradt. A ház hozadéka a 2 db 8 cm-es ventilátor is, de ezek 20,6 db hangszintje még bőven az elfogadható kategóriába esik. Az új NAS többi tulajdonsága viszont a DS418-tól öröklődött – szerencsére.

» a teljes hír...
Rendelhető a Dune HD Real Vision 4K Plus!
[2023-04-20]

Március 24-én a márkaoldalunkon már beszámoltunk a Dune HD Real Vision 4K Plus érkezéséről (és erről e-mailes értesítést is küldtünk viszonteladóinknak). Mától előrendelhető webhopunkban, raktáron várhatóan április utolsó vagy május első napjaiban lesz először. Ma elindult hozzánk egy Dune HD szállítmány, amivel a jövő héten megérkezik a régen várt SmartBox Plus II és Max Vision 4K, de kapunk további Pro Vision 4K Solo-kat is. Az Ultra Vision 4K továbbra is hiánycikk, nincs még várható dátumunk se az érkezése kapcsán. Májusban lesz ismét Magic 4K Plus és Homatics Box R 4K Plus is, pontosabb dátumunk azonban ezekhez sincs jelenleg.

A 2-fiókos Real Vision 4K Duo ára kicsit tudott csökkenni, kérjük partnereiket frissítésék kínálatukban a Dune HD lejátszók elérhetőségét és árait, illetve vegyék fel az új Real Vision 4K Plus-t!

Előrendelhető a WiiM Pro!
[2023-04-04]

Március eleji hírünkben bemutattuk többek között a hozzánk akkor már úton lévő WiiM Pro zenelejátszót. Már nagyon várjuk az érkezését, hiszen számos méltatást olvashattunk már róla az interneten, és a YouTube-on is minden vlogger akir próbálta, gyakorlatilag le lett nyűgözve a készülék képességeitől és árától is. Csak néhány érdekesebb teszt ITT, ITT, ITT, ITT és ITT. Mától előrendelhető a WiiM Pro is, így a hírben említett összes Arylic (Rakoit) és WiiM (Linkplay) termék immár rendelhető webshopunkból. A WiiM Pro várhatóan 1 héten belül megérkezik, a többi termék (Arylic RK525, WiiM Mini, Rakoit M50, HA400) készletről vihető!

Kérjük AV-partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az említett újdonságokat, írjanak róluk hírt, kérjenek tőlünk akár tesztpéldányokat is!

Komoly konkurencia nélküli, kifejezetten jó árréssel értékesíthető, kiváló minőségű termékeknek tartjuk ezeket a lejátszókat, hangszórókat. Ráadásul egyáltalán nem rétegtermékek, hiszen a fiatalokat érdeklő Spotify-tól vagy éppen a játékkonzolok kihangosításától kezdve az audiophile zenerajongókat is kiszolgáló (24/32-bit-es prémium DAC, TIDAL MQA-támogatás) hangminőségen át a multiroom hangosításig (akár éttermekben, hotelekben) minden területen használhatóak. Már ha tudják a leendő vevők, hogy léteznek...

Synology DS423+ – tovább él az Intel vonal
[2023-03-16]

A DS423+-szal egy új kísérletbe vág a gyártó; úgy tűnik, hogy kettészedik a DiskStation Plus családot Intel és AMD vonalra.

A már megjelent DS723+ és DS923+ erősebb, de GPU nélküli AMD CPU-t kapott, amitől ugyan elvesztette a natív transzkódoló képességét, cserébe a komolyabb sávszélesség lehetővé tette az akár 32 GB RAM, az opcionális 10 GbE bővítő és az M.2 SSD tárhelyként való alkalmazását.

A DS423+ (és várhatóan a DS223+ is) marad a GPU-val rendelkező Intel Celeron vonalon, így marad a 4K transzkódolás képessége, de a maximális 6 GB RAM is. A 2 darab M.2 NVMe SSD-hely így továbbra is csak cache-ként használható majd.

 

» a teljes hír...
Raktáron a két Android TV-s újdonság a Dune HD-tól!
[2023-03-10]

Megérkezett raktárra a két új Dune HD lejátszónk (bár most nem is a Dune HD a gyártó), amiket a Dune-HD.hu márkaoldalunkon januárban és februárban már beharangoztunk! Érdekességük a teljes kompatibilitás az összes népszerű stream-szolgáltatással, illetve ennek érdekében az Android TV operációs rendszer futtatása. Dune HD lejátszó úgy lesz belőlük, hogy a felhasználó feltelepíti rá a Dune HD Media Center android alkalmazást (a telepítési útmutató hamarosan magyarul is felkerül a márkaoldalunkra). Az olcsóbbik BOXY csomagolásán nem utal semmi a Dune-kapcsolatra, a Homatics Box R 4K Plus viszont Dune HD dobozban érkezik, és a gyártói termékkel ellentétben nem fehér, hanem fekete.

Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a két újdonságot! Javasoljuk kihangsúlyozni a termékleírásban, hogy a hardvert nem a Dune HD gyártja, így arra firmware-frissítések sem az ő irányításuk alatt érkeznek majd! A Dune azt garantálja, hogy a Dune HD Media Center alkalmazást frissíti majd, amely mindig teljesen kompatibilis lesz ezzel a két hardverrel. Ezen alkalmazás működése és funkciói kérhetőek számon a Dune HD-n, a termék egyéb funkcióiért értelemszerűen a BOXY és a Homatics felel. Hardveres probléma esetén természetesen rajtunk keresztül (tehát a Dune HD-nál) érvényesíthető a jótállás.

Synology termékváltozások
[2023-03-09]

A Synology több új terméket és modellfrissítést is bejelentett:

  • DS1823xs+ – új modell
  • RS2423+ és RS2423RP+ – az RS2421+/RP+ párost váltják
  • SA3410 és SA3610 – az SA3400/SA3600 párost váltják
  • SA6400 és RX1223RP – új modellek
  • SAT5210-7000G – új, 7000 GB-os méretű 2.5" SATA SSD

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

» a teljes hír...
Synology DS223
[2023-02-09]

Az előd DS218 5 éven át volt kapható változatlan formában, tehát igen időtállóra sikeredett. Ez a hosszú élettartam egyáltalán nem tipikus, de ahogy az utód paraméteriből is látszik, ebben a kategóriában nincs nagyon mit hozzátenni a készülékhez. A DS223 a Value termékcsalád tagja, ami a középkategóriát képviseli a DiskStation-ök között, így a fő célpont azok az otthoni felhasználók, akiknek nincs szükségük Docker-re, illetve nem akarnak virtualizálni. Sajnos így azonban az igen hasznos Active Backup for Business-t is nélkülözniük kell...

 

» a teljes hír...
Synology DS723+
[2023-01-12]

A DS720+ 2-fiókos csúcsmodell 2,5 évig teljesített szolgálatot. Az ezt leváltó DS723+ gyakorlatilag a november végén megjelent DS923+ 2-fiókos megfelelője, ezért ugyanazok az előnyei és hátrányai is. Az előd – vagy akár a DS718+ és DS716+ – modellekkel rendelkező otthoni multimédiás felhasználóknak kár is a váltáson gondolkozni a transzkódolás és a HEVC/H.265 dekódolás elvesztése miatt. Sajnos, ezúttal a hátsó USB-portot is elvesztettük, így csak az elől lévő maradt. A DSM 7-nél történt USB képességek megnyirbálását figyelembe véve is, ez elég nagy hátrány lehet egyes felhasználóknál...

» a teljes hír...
MEGVÁLTOZOTT a bankszámlaszámunk!
[2022-12-12]

Ahogy 6-án már hírt adtunk róla, bankváltás miatt megváltozott a bankszámlaszámunk! Azóta a folyamat már le is zajlott, így már kizárólag az új számlánkra (10700158-73888136-51200002) várjuk az utalásokat, még akkor is, ha egy régebben kiállított de még ki nem egyenlített számlánkon a korábbi számlaszám olvasható.

Változik a bankszámlaszámunk!
[2022-12-06]

Ezúton értesítjük tisztelt partnereinket, hogy bankváltás miatt megváltozik a forintszámlánk száma! Mostantól a CIB Banknál vezetett  10700158-73888136-51200002 bankszámlára várjuk utalásos számláink ellenértékét. A mától kibocsájtott számláinkon már ez a számlaszám szerepel, de a korábbi, még nem teljesített számlák utalásakor is már használható az új CIB-es számlánk, sőt, lehetőség szerint kérjük, erre utaljatok! Az eddig OTP-s számla várhatóan pár napon belül megszűnik, kérjük, az már ne használjátok!

(Igen, a feltételezés helyes, az OTP-s számlánk már megtelt, nem tud több pénzt fogadni, ezért kellett újabbat nyitni :)

Synology memóriabővítés-akció
[2022-11-24]

Év végi memória akció!
A memória készlet erejéig minden 2022. december 31-ig rendelt DS923+, DS1621+, DS1821+, RS822+, RS822RP+, RS1221+ és RS1221RP+ modell mellé a gyári D4ES01-4G 4 GB-os ECC RAM-ot nettó 10000 Ft kedvezménnyel számlázzuk!
A kedvezményhez a NAS és a RAM egy számlán kell szerepeljen.

Teljes Hikvision termékpaletta a kínálatunkban
[2022-11-23]

Tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy mostantól weboldalunkon rendelhető a teljes európai Hikvision termékkínálat, versenyképes árakon. Elérhető így tehát a teljes kamerakínálat kiegészítőkkel, rögzítőkkel, a beléptető rendszerek eszközei, a kaputelefon-rendszerek, és a riasztó-rendszerek elemei.

» a teljes hír...
Synology DS923+
[2022-11-21]

A DS920+ a második legnépszerűbb modell a DS220+ után az aktuális kínálatban, így a leváltása elég nagy jelentőségű. A változásokat nézve egyértelmű, hogy a gyártónál a fókusz az otthoni felhasználókról egyre inkább a céges és intézményi vevőkre helyeződik át...

 

» a teljes hír...
Változások a REVO-kínálatban
[2022-11-14]

Június 16-án adtunk hírt arról, hogy két újdonsággal is bővül a skót-német REVO rádiók kínálata. A beharangozott SuperConnectStereo közben már meg is érkezett hozzánk, de mára már mégsem található meg kínálatunkban. Sőt, a korábbi SuperConnect sorozatból is csak egy színvariáció egyetlen utolsó példánya rendelhető jelenleg. Ezen hírünkben elmondjuk, mi is történt és mi várható a REVO márka kapcsán!

» a teljes hír...
Synology WRX560 router
[2022-11-09]

WRX560 néven újabb Wi-Fi 6-os routert mutatott be a gyártó a Synology 2023 AND BEYOND eseményen. A májusban megjelent RT6600ax-nél bő 20%-kal olcsóbb modell rejtett antennákkal rendelkezik. Ami a spórolást illeti be kell érnünk 1,4 GHz-es CPU-val az 1,8 helyett, 512 MB RAM-mal az 1024 helyett, és 1 db 5 GHz-es csatornával a 2 helyett. A portok, a lényegi funkciók és az elérhető alkalmazások változatlanok.
A termék már elérhető a webshopban.

A termék hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!

Dune HD Magic 4K helyett Magic 4K Plus
[2022-11-09]

A mai naptól megszűnt a Dune HD második legkisebb médialejátszója, a Magic 4K. Nagyobb testvérét a Magic 4K Plus modellt ezidáig nem forgalmaztuk, mert mindössze a RAM és flash memória terén volt erősebb (2 helyett 4 GB RAM, illetve 16 GB helyett 32 GB flash), amely azonban nem adott hozzá semmit a médialejátszáshoz (egyéb androidos programok futtatásához és telepítéséhez lehet csak hasznos), viszont drágább lett volna. Most viszont, hogy a Magic 4K már nem kapható, kénytelenek vagyunk felvenni a kínálatunkba a Magic 4K Plus-t. A mai naptól előrendelhető, ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára 49 880 Ft (szemben a kifutó modell 43 880 Ft-os árával).

Kérjük partnereiket, a fentiek alapján frissítsék kínálatukat! Több viszonteladónk weboldalán azt látjuk, hogy még a nyár eleji áremelkedés kapcsán sem aktualizálta saját árait. Kérünk mindenkit, ellenőrizze az aktuális árainkat, hiszen jelentős változás történt az elmúlt hónapokban a forint zuhanása miatt!


Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.