login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek

Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk a NEON Multimedia Kft. viszonteladói rendszerében!

Viszonteladók kiszolgálására kialakított webshopunkat szerződött partnereink tudják használni. Amennyiben vállalkozásod még nem kapcsolódott be termékeink forgalmazásába, a Regisztráció oldalunkon olvashatod el a szükséges információkat és teendőket.
Reméljük kölcsönösen sikeres együttműködéssel partnerünkké válik vállalkozásod is.

A NEON Multimedia Kft. csapata

Amennyiben fogyasztóként érdeklődik termékeink iránt, kiskereskedelmi weboldalunkat ajánljuk figyelmébe: Lejátszó.hu.

Legfrissebb publikus híreink:Újabb áremelkedés
[2018-08-13]

Nem sokáig örülhettünk a múlt héten mérséklődő áraknak, a forint csütörtök óta ismét gyengül, így megint kénytelenek vagyunk árat emelni. Első lépésként most is a Synology árak változtak, mivel ezekből érkezik minden héten új szállítmány.

Kérjük partnereinket, ellenőrizzék az új árakat! Aki még nem vette fel kínálatába az új RS1219+ RackStation-t, valamint az M2D18 és E10G18-T1 kártyákat, mielőbb tegye meg! Felhívnánk a figyelmet arra is, hogy az RS1219+-hoz hasonlóan már a régebben kapható RS818(RP)+ család is kapható kétféle RAM-konfigurációval.

Csökkent az extra RAM-mal kínált NAS-ok ára, még több modellhez adunk +2GB RAM-ot ingyen!
[2018-08-09]

A RAM modulok ára is mérséklődött ez elmúlt héten, így sikerült csökkentenünk az alapkonfigurációnál több memóriával kínált NAS-ok árát (DS218+, DS718+, DS418play, DS918+, DS1517+, DS1817+ 6–16 GB-os verziói)!

Ráadásul tovább folytatódik akciónk, melynek keretében dupla, azaz 4 GB RAM-mal, de az alapmodell árán kínáljuk a DS1517+, DS1817+ modelleket. Úgy látjuk, hogy igen sikeres ez a promóció, mivel más forrásból nem lehet hasonló áron, de 4 GB RAM-mal megkapni ezeket a DiskStation-öket, azaz hatásos az ajánlatunk a szürke import ellen is. Épp ezért úgy döntöttünk, kiterjesztjük a kedvezményt az RS818+, RS818RP+ és a ma már hivatalosan is bejelentett, új RS1219+ RackStation-ökre is! Mostantól tehát ezekből is a 2 GB-os alapkonfig árán 4 GB-os (így kb. 20%-kal gyorsabb memóriakezeléssel működő) verziót adunk – eredeti Synology-féle RAM modulokkal. A 2 GB-os modellek hamarosan le is kerülnek a kínálatból, véletlenül se rendelje őket senki, amikor nem érdemes.

Kérünk minden Synology-t kínáló partnert, mielőbb frissítse árlistájában a mostantól olcsóbb RAM-bővített modelleket, illetve vegye fel kínálatába „akciós” megjelöléssel a 2 helyett 4 GB-os új konfigurációkat!

Ismét áremelkedés a gyengülő forint miatt
[2018-06-26]

Mivel az EUR eladási árfolyam 326 Ft felett jár jelen pillanatban, kénytelenek vagyunk ismét (május óta immár negyedik alkalommal) árakat emelni. Synology termékeink drágultak az elmúlt percekben, kérjük a márkát forgalmazó partnereinket, ellenőrizzék árainkat, és módosítsák saját árlistáikat ennek megfelelően!

Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.