login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek

Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk a NEON Multimedia Kft. viszonteladói rendszerében!

Viszonteladók kiszolgálására kialakított webshopunkat szerződött partnereink tudják használni. Amennyiben vállalkozásod még nem kapcsolódott be termékeink forgalmazásába, a Regisztráció oldalunkon olvashatod el a szükséges információkat és teendőket.
Reméljük kölcsönösen sikeres együttműködéssel partnerünkké válik vállalkozásod is.

A NEON Multimedia Kft. csapata

Amennyiben fogyasztóként érdeklődik termékeink iránt, kiskereskedelmi weboldalunkat ajánljuk figyelmébe: Lejátszó.hu.

Legfrissebb publikus híreink:Synology áremelkedés és Dune HD árazás
[2020-04-01]

Sajnos ismét kénytelenek vagyunk árat emelni, de ahogy a jelenlegi helyzet kinéz, lehet reggelente ezzel kell majd minden nap kezdenünk :(

Mivel sajnos az árfolyam egyelőre nem úgy tűnik mint ami meg akar állapodni, ezért javasoljuk, hogy aki teheti némileg nagyobb raktárkészlettel dolgozzon a szokásosnál.

Dune HD lejátszókból csak a raktáron lévőkre tudjuk a kiírt árat tartani, az összes többi modellé bizonytalan. Egyrészt a forint mozgása, másrészt az európai értékesítési lánc változás miatt, ahogy a Dune-HD.hu oldalunk hírében is megírtuk nemrég. Előrendelést tudunk felvenni, de a mostani árakat nem tudjuk sajnos garantálni.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, ha az nincs adatbázisunkkal összekötve!

Megszűnt a Solo 4K + SSD akció, de továbbra is kapható a lejátszó
[2020-02-11]

Mától nem kínáljuk 500 GB-os SSD-vel együtt az utolsó Sigma Designs chipes médialejátszónkat, a Dune HD Solo 4K-t. A készlet erejéig azonban továbbra is kapható, immár csökkentett áron (bruttó 74 450 Ft) ez a készülék, aminél jobb képminőséget a 200 ezer forint alatti kategóriában semmilyen más konkurens lejátszó nem nyújt. Így a fullHD felbontással házimozizók számára – főleg, ha projektort is használnak – a Solo 4K gyakorlatilag egyértelmű választás, hiszen egyedülálló képminősége mellett Blu-ray menüket is lejátszik, filmes jukeboxot és 2,5"-es lemezfiókot is tartalmaz, ráadásul DVB-T/T2/C TV-tunerrel, de még Z-Wave vezérlőkártyával (plusz hozzá való ingyenes szoftverrel) is fel van szerelve.

Kérjük partnereinket, vegyék le kínálatukból az SSD-vel kínált csomagot, és tegyék fel az aktuális áron a Solo 4K-t!

Frissül a legnépszerűbb Synology, érkezik a DS220j!
[2020-02-10]

Sok éve a 2-lemezes „j” sorozat a legnépszerűbb Synology NAS az otthoni felhasználók körében. Így mindig fontos esemény, ha ez a modell frissül, mivel jelentős forgalomnövekedést szokott okozni. A most nyugdíjba vonuló DS218j 2017 októberének végén jelent meg, így kicsit több, mint 2 évet „szolgált”. Jelenleg már nem is tudjuk rendelni, elfogytak az európai készletek, így lekerült kínálatunkból. Az utód DS220j várhatóan február 27-én lesz hivatalosan bejelentve, és reményeink szerint addigra már raktáron is lesz nálunk.

A DS220j angol nyelvű adatlapja már letölthető Marketing oldalunkról. A lényeges változást a processzor hozza, a korábbi 2-magos, még 32-bites Marvell helyett a DS118-ban, a DS218play-ben, DS218-ban és a DS418-ban és legutóbb a DS420j-ben is használt 4-magos, immár 64-bites Realtek RTD1296 került a DS220j-be is. A DS218play-hez képest gyakorlatilag csak a kevesebb RAM (itt 512 MB, de szintén DDR4-es) a különbség, ahogy a DS420j-t is csak a fele akkora memória választja el az „eggyel nagyobb” DS418-tól – mostantól tehát MINDEN Synology NAS 64-bites processzort használ!

A DS220j nagyon komoly ugrást jelent a teljesítmény terén (nagyobb órajel, kétszer több processzormag, valamint 64-bites regiszterek és adatbusz) úgy, hogy közben a legkisebb 2-lemez ára mégsem változott! Végre egy örömteli modellváltás, ahol az ár változatlan, de a teljesítmény több, mint duplájára nőtt!

Kérjük viszonteladóinkat, ha már nem rendelkeznek készlettel, mielőbb vegyék le kínálatukból a DS218j-t, és készüljenek fel a DS220j érkezésére! A DS220j már előrendelhető webshopunkból! Mivel a DS218j már nem rendlehető, így lehet kommunikálni a leendő vevők felé, hogy érkezik az utód bő 2 héten belül. Talán érdemes is ezt megtenni, nehogy az információ hiányában sokan megvásárolják a szürke forrásokból a kifutó modellt – ott ugyanis az még elérhető.

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Sensative

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.