login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek

Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk a NEON Multimedia Kft. viszonteladói rendszerében!

Viszonteladók kiszolgálására kialakított webshopunkat szerződött partnereink tudják használni. Amennyiben vállalkozásod még nem kapcsolódott be termékeink forgalmazásába, a Regisztráció oldalunkon olvashatod el a szükséges információkat és teendőket.

Reméljük kölcsönösen sikeres együttműködéssel partnerünkké válik vállalkozásod is.

A NEON Multimedia Kft. csapata

Amennyiben fogyasztóként érdeklődik termékeink iránt, kiskereskedelmi weboldalunkat ajánljuk figyelmébe: Lejátszó.hu.

Legfrissebb publikus híreink:Synology Partnerprogram webinárium
[2024-04-08]

Regisztrálj a 2024. április 11-én kifejezetten a Synology partnerek számára tartandó webináriumra, amelynek célja, hogy részletesen bemutassa a legújabb innovatív megoldásokat és a megújult partnerprogramot!
Részletek és regisztrációs link a teljes hírben.

» a teljes hír...
Synology BeeStation 4 TB
[2024-03-11]

Március közepétől itthon is elérhető lesz az Ázsiában már kapható 4 TB-os BeeStation, mely előtelepítve érkezik az új BSM operációs rendszerrel.
A termék a kifutó DS120j helyére fog érkezni a DS124 hardver specifikációjával (Realtek RTD1619B CPU, 1 GB RAM, 1 db Gbit RJ45 csatlakozó) egy előtelepített (és nem cserélhető) HAT3300-4T merevlemezzel. Később várhatóan nagyobb méretekben is elérhető lesz. A célközönség a NAS-t még nem használó egyéni felhasználó, aki kinőtte ingyenes felhőtárhelyét, vagy meglévő fizetőst szeretne kiváltani. A megszűnt támogatás miatt a WD My Cloud vagy hasonló eszközről váltóknak is alternatíva lehet.

» a teljes hír...
Újabb Imperial zenelejátszókkal bővült a választékunk
[2024-03-08]

Újabb három Imperial termék került fel a kínálatunkba, és várhatóan még ma megérkezik aktuális szállítmányunk is a német gyártótól, így TELESTAR és Imperial készleteink frissülnek. A 3 új készülék 2 típusból jön össze: DABMAN i310 CD és DABMAN i460 – utóbbi két színvariációban kapható. Egy többszörösen díjnyertes mikro „HiFi-toronyról” és egy nagyon jó ár/érték arányú (újabb) konyhai rádióról van szó, teljes hírünk részleteiért, árakért kattints az alábbi linkre!

 

» a teljes hír...
WiiM AMP árcsökkenés
[2024-02-27]

Mától érezhetően csökkentettük a WiiM AMP ajánlott végfelhasználói árát, miközben viszonteladói árréseink nem, vagy legfeljebb 1%-kal változtak. A jelenlegi ár (128 850 Ft) így a gyártó által ajánlott alá került. A lépés oka most is a szürke import megjelenése, a Linkplay/WiiM által ajánlott európai végfelhasználói ár továbbra is nettó 290,8 EUR (azaz bruttó kb. 144 000 Ft).

Jelenleg csak az ezüst színű WiiM AMP-ból van készleten pár darab, a következő szállítmány érkezését (a WiiM Pro Plus-szal együtt) 7–10 napon belül várjuk. Az addigi óriási siker alapján úgy tűnik, nem biztos, hogy még egy jó ideig folyamatosan lesznek európai készletek az AMP-ból, így érdemes lehet raktárra is rendelni legalább ezekből a modellekből.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, és ha még nem tették meg, váltsanak a Linkplay márkanévről a WiiM-re!

Linkplay – WiiM aktualitások
[2024-02-21]

A mai naptól több fontos változást is bevezetünk a Linkplay saját márkája kapcsán. Mivel a WiiM márkanév világszerte sikeresen bevezetésre került, és mára talán már többen ismerik, mint a sokkal régebbi Linkplay-t, mi is váltunk. Ezentúl WiiM néven, a WiiM logó alatt találhatók meg weboldalunkon a termékek. Szintén a mai naptól kezdődően 2 év garanciát adunk minden WiiM modellre. A 100 ezer forint alattiaknál ezt „1+1 év”-vel jelöljük, mint minden más olyan termékünknél, ahol a külföldi gyártó 2 évet ad, de a haza jogszabályok csak 1-et követelnek meg. Az 1+1 év azt jelenti, hogy magyar jogszabályok szerint kötelező 1 éven túl még egy évet adunk a gyártó feltételei szerint (tehát pl. nem indul újra a garancia központi alkatrész cseréje után).

Végül – látva a hazai szürke importos árakat –, a mai naptól legalább a készlet erejéig akciós a WiiM Pro, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 58 850 Ft (1+1 év hivatalos importőri garanciával).

Kérjük partnereinket, adjanak hírt az akcióról, és hagyják el a Linkplay márkanevet a termékek megnevezésekor!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.