login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek

Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk a NEON Multimedia Kft. viszonteladói rendszerében!

Viszonteladók kiszolgálására kialakított webshopunkat szerződött partnereink tudják használni. Amennyiben vállalkozásod még nem kapcsolódott be termékeink forgalmazásába, a Regisztráció oldalunkon olvashatod el a szükséges információkat és teendőket.

Reméljük kölcsönösen sikeres együttműködéssel partnerünkké válik vállalkozásod is.

A NEON Multimedia Kft. csapata

Amennyiben fogyasztóként érdeklődik termékeink iránt, kiskereskedelmi weboldalunkat ajánljuk figyelmébe: Lejátszó.hu.

Legfrissebb publikus híreink:Synology BeeDrive
[2023-06-09]

BeeDrive néven egy eddig a palettán nem szereplő termékkel jelent meg a Synology. Nem egyszerű USB meghajtóról beszélünk, a gyártó ToGo NAS-ként keresztelte el ezt az új termékcsaládot, mely többfunkciós biztonsági mentés alkalmazáscsomaggal érkezik. Ez egy mindössze 43g súlyú, SSD-alapú eszköz, amin USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) Type-C interfész biztosítja a tápellátás mellett a nagy sebességű kapcsolatot. A használt exFAT fájlrendszer biztosítja a kompatibiltást a Windows és macOS között.
A termék BDS70-1T és BDS70-2T cikkszámon érhető el 1, illetve 2 TB kapacitással, a jótállás 3 év. Az USB C–C kábel mellett USB C–A adapter is lesz a csomagban.

» a teljes hír...
Megjelent a DSM 7.2 – íme az újítások
[2023-06-05]

Megjelent az októberben bejelentett 2. nagy frissítéscsomag a Disk Station Manager 7-hez.

Fontos tudni, hogy a régebbi verziók (6.2.4, 7.0, 7.1) is kapnak továbbra is biztonsági és funkciófrissítéseket, tehát nem kötelező az update. Főleg mivel a főbb újdonságok csak az FS, HD, SA és a 20-as vagy annál frissebb sorozatú Plus és XS modelleken használhatók. Ilyen a két fő új funkció, a Write Once Read Many (WORM) és a teljeskötet-titkosítás is.

» a teljes hír...
Synology HAT3300 – Plus sorozatú 3,5" SATA HDD
[2023-06-02]

Már 2,5 éve, hogy a Synology saját neve alatt belevágott a merevlemezek és SSD-k forgalmazásába. Az azóta kapható HAT5300 sorozat elsőként az Enterprise kategóriát fedte le a merevlemezek között a maga 550 TB/év ajánlott terhelhetőségével (ez az írást és olvasást is magában foglalja). Mivel ezeknek terhelhetőségük mellett az árazásuk is elég magas, így adta magát, hogy a megszerzett tapasztalatok után az alsóbb kategóriában is megjelenjenek előbb vagy utóbb.

» a teljes hír...
Synology BC500 kamera
[2023-05-19]

A Synology-ra nem jellemző, hogy jóval a megjelenés előtt beharangozzon egy terméket, a kamera termékcsaláddal mégis ez történt, hisz már hónapokkal ezelőtt megtörtént a bejelentése. Most elsőként megjelent a bullet (cső) típusú BC500, amit várhatóan rövidesen követ majd a turret (dóm) jellegű TC500 is. A két kamera a kialakításon felül teljesen azonos lesz.

» a teljes hír...
Synology DS423
[2023-05-18]

Ahogy várható volt, az aktuális modellfrissítéskor összevonták a belépő DS420j-t és a középkategóriás DS418-at, hiszen nincs már értelme 1 GB-os, 4-fiókos modellt forgalomban tartani a DSM 7 mellett. Sajnos az új modell a DS418j házát kapta meg, a lemezcseréhez a ház hátulján kell 2 csavart kitekerni. A hot-swap funkciója a gyártói adatlap szerint viszont megmaradt. A ház hozadéka a 2 db 8 cm-es ventilátor is, de ezek 20,6 db hangszintje még bőven az elfogadható kategóriába esik. Az új NAS többi tulajdonsága viszont a DS418-tól öröklődött – szerencsére.

» a teljes hír...
Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.