login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek

Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk a NEON Multimedia Kft. viszonteladói rendszerében!

Viszonteladók kiszolgálására kialakított webshopunkat szerződött partnereink tudják használni. Amennyiben vállalkozásod még nem kapcsolódott be termékeink forgalmazásába, a Regisztráció oldalunkon olvashatod el a szükséges információkat és teendőket.
Reméljük kölcsönösen sikeres együttműködéssel partnerünkké válik vállalkozásod is.

A NEON Multimedia Kft. csapata

Amennyiben fogyasztóként érdeklődik termékeink iránt, kiskereskedelmi weboldalunkat ajánljuk figyelmébe: Lejátszó.hu.

Legfrissebb publikus híreink:Új Synology DiskStation-ök rendelhetőek mától, több modellre érvényes a +2 év garancia
[2019-02-15]

A tegnapi nap folyamán a Synology bejelentette az új DS1019+ és DS2419+ modelleket, valamint kiterjesztette az EW201 és EW202 extra garanciával használható termékek körét a DS718+, DS918+ és DS2419+ DiskStation-ökre. A DS1019+ érkezéséről – és a 4–5-lemezes DiskStation-kínálat átrendeződéséről – már tavaly nyáron írtunk EZEN hírünkben viszonteladóinknak, illetve a Synology-forum.hu-n a nagyközönségnek decemberben. Míg a DS918+ továbbra is aktuális modell, az Intel Atom-os DS1517+ már csak a készletünk erejéig kapható, utána már csak Celeron processzorral lesz elérhető 5-lemezes Synology. A DS1019+ és a DS2419+ várhatóan már hétfőn raktáron lesz, mától rendelhető webshopunkból.

Tegnap óta érvényes az EW201/EW202 +3 éves garanciahosszabbítás a DS718+, DS918+ és DS2419+ modellekre is, ha EGYSZERRE, EGYAZON SZÁMLÁN KERÜL ÉRTÉKESÍTÉSRE AZ ÉRINTETT NAS ÉS AZ EXTRA GARANCIA! Tegnapi hírünket erről ITT lehet olvasni. Javasoljuk ezt a hírt megosztani Facebookon és weboldalakon is, mivel a bővített garancia gyakorlatilag csak a hivatalos hazai kereskedőknél érhető el, így a szürke importtal kereskedőkkel szemben előnyt jelent, érdemes felhívni rá a leendő vásárlók figyelmét! És természetesen arra is, hogy REGISZTRÁLNI KELL az extra garanciát a Synology-fiókjukban, csakúgy, mint pl. egy kameralicenct.

Szintén Synology vonatkozású hír, hogy olcsóbb lett több RAM-mal általunk bővített NAS is, mivel kedvezőbb áron tudunk jelenleg RAM-modulokat szerezni.

Kérjük viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatunkba a DS1019+-t és a DS2419+-t, vegyék le a DS2415+-t, frissítsék árlistáikat és módosítsák az EW201 és EW202 leírását, kibővítve őket az újabb modellekkel!

Kedvezőbb Syonlogy árak az erősebb forint miatt
[2019-01-27]

Mivel immár kb. 1 hete 320 Ft alatt az EUR árfolyama, lehetőségünk van egy kisebb árcsökkentésre. Mostantól kicsit kedvezőbbek Synology áraink, kérjük partnereinket, ennek megfelelően frissítsék saját árlistáikat!

Dune HD Solo 4K 500 GB SSD-vel (akció)!
[2018-12-06]

Mától a Dune HD Solo 4K médialejátszónkat előre telepített 500 GB-os WD Blue SSD-vel kínáljuk FELÁR NÉLKÜL, karácsonyi akció jegyében, amíg a készlet tart! Az ajánlott végfelhasználói ár továbbra is 109 990 Ft, de mostantól ennyiért már egy kb. 30 ezer forint értékű SSD-t is kapnak hozzá a vásárlók, előre telepítve a Solo 4K belső lemezfiókjában! Kompakt mérete és így már komoly belső tárkapacitása miatt a készülék ideális társ lehet utazáshoz, de a hangtalan és elektromos zajt sem termelő SSD-ről bátran lehet változatlanul kiváló kép- és hangminőség mellett mozizni, zenét hallgatni. Az SSD arra is garancia, hogy a Dune jukebox (My Collection) bizonyosan örökre elegendő tárhelyet foglalhat le rajta a borító- és háttérgrafikák számára, legyen szó szinte bármekkora filmgyűjteményről.

Az akció idejére a normál (háttértár nélküli) Solo 4K konfigurációt levettük a rendelhető termékek közül. Kérjük partnereinket, mielőbb hirdessék meg az akciót vevőik között (mi is megtesszük holnap a Dune HD Facebook oldalunkon, amit reméljük minden viszonteladónk követ)! Akinek szüksége van adott méretű bannerre az akcióról, kérjük most is írjon grafikusunknak a hajni@neon-multimedia.hu címre, és rövid időn belül elküldjük azt!

Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.