login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek

Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk a NEON Multimedia Kft. viszonteladói rendszerében!

Viszonteladók kiszolgálására kialakított webshopunkat szerződött partnereink tudják használni. Amennyiben vállalkozásod még nem kapcsolódott be termékeink forgalmazásába, a Regisztráció oldalunkon olvashatod el a szükséges információkat és teendőket.
Reméljük kölcsönösen sikeres együttműködéssel partnerünkké válik vállalkozásod is.

A NEON Multimedia Kft. csapata

Amennyiben fogyasztóként érdeklődik termékeink iránt, kiskereskedelmi weboldalunkat ajánljuk figyelmébe: Lejátszó.hu.

Legfrissebb publikus híreink:Wi-Fi 6-os router a Synology-tól
[2022-05-11]

December eleje óta várja a nagyközönség a Synology 2022 AND BEYOND eseményen bejelentett AX-es routert. A Synology szerint az újdonság nem tekinthető az RT2600ac közvetlen utódjának, valójában a fölé pozicionálja a gyártó, így a régi modell továbbra is elérhető marad. Ezt az elképzelést tükrözi ára is, mely 40%-kal magasabb az RT2600ac-nál.
Immár 2,5 GbE WAN/LAN-port segítségével az 1 GbE feletti sebességű internet-előfizetések is kihasználhatóvá válnak, a Wi-Fi 6 (802.11ax) pedig nem csak nagyobb sávszélességet, hanem újragondolt modulációs sémát is hoz magával, így végre valóban több – akár egymástól eltérő sávszélesség igényű – eszköz szolgálható ki párhuzamosan az OFDMA technológia segítségével. 
A router már az SRM operációs rendszer legújabb 1.3-as verziójával érkezik, ezt várhatóan a régebbi modellek is meg fogják kapni pár hónapon belül. 
Már rendelhető a webshopban, a várható érkezés jövő hét vége. 

A termék hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

 

Synology webinárium magyar nyelven
[2022-05-09]

Holnap estig lehet regisztrálni a május 11-én 14 órakor kezdődő második magyar nyelvű Synology webináriumra, melynek témája: Biztonsági mentési megoldások (nem csak) üzleti célokra. Az esemény mindenki számára nyilvános. A részletek és a regisztrációs link a hír további részében érhetők el.

» a teljes hír...
Synology árcsökkentés
[2022-03-17]

Két emelés után végre egy csökkentés, mégpedig a március eleji szint alá, mivel a vártnak megfelelőlen rendkívül szélsőségesen mozog a devizánk ilyen körülmények között.

A projektek árazása továbbra is csak euróban a szélsőségek miatt – az aktuális MNB középpel átváltva teljesítéskor –, így érdemes az ügyfelek felé is így továbbítani.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, ha az nincs adatbázisunkkal összekötve!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Aeotec Heltun IMPERIAL

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.