login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekKedvezményezett neve:NEON Multimedia Kft.
Projekt címe:Okosotthon üzletág komplex fejlesztése képzési és alkatrészgyártó kapacitások bővítésével
Szerződött támogatási összeg:9.764.191 Ft
Támogatás mértéke:70%
Projekt tervezett befejezése: 2022.11.02.
Projekt azonosító száma:GINOP-1.2.9-20-2021-04024


A projekt tartalma:

A projekt elsődleges célja a Neon Multimedia Kft. okosotthon-üzletágának fejlesztése saját alkatrészgyártó kapacitás kialakításával. A saját okosotthon alkatrész-gyártás elindítását egyrészt az indokolja, hogy jelenleg a vállalkozásnak bizonyos alkatrészeket és kiegészítőket más vállalkozással kell célzottan legyártatnia. A másik oka a saját gyártó-kapacitás kiépítésének, hogy bizonyos speciális alkatrészek, amelyek az okosotthon rendszerek kiépítésénél könnyítik meg a szakemberek munkáját, gyakran nem elérhetőek a piacon vagy fajlagosan rendkívül drága importálni ezeket. A projektben beszerzésre kerülő 3D nyomtató és 3D scanner segítségével a vállalkozás azonban maga tudná ezeket a gyártási feladatokat elvégezni.

A projekt másik célja a már működő képzési tevékenység továbbfejlesztése. Jelenleg Magyarországon nincs olyan intézmény, ahol okosotthon-telepítő szakemberek képzése folyna. A Neon Multimedia Kft. a viszonteladó partnereinek már a kezdetektől fogva tart rendszeres képzéseket, hogy termékeiket azok hatékonyabban tudják értékesíteni és naprakészek legyenek az aktualitások terén. Azonban a most bevezetni tervezett okosotthonnal kapcsolatos képzések már tanfolyam jellegűek és fizetős szolgáltatások lesznek, hiszen új szakmát fognak adni a résztvevők számára. Az új eszközök beszerzése révén a vállalkozás képes lesz magas színvonalon kiállítások, képzések, előadások lebonyolítására (akár online formában is).
Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.