login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekRegisztrációAmennyiben a NEON Multimedia Kft. viszonteladói partnerévé szeretnél válni, először kérjük feltétlenül olvasd el a feltételeinket itt, mert csak azokkal a jelentkezőkkel tudunk szerződést kötni, akik teljesítenek bizonyos alapkövetelményeket!

» ugrás a viszonteladói feltételekre

login név:
» login név ellenőrzése
e-mail cím:

Cég adatok
Cégnév vagy E.V. neve:
Kapcsolattartó:
Adószám:
Telefon 1:
forma pl.: +36201234567
Telefon 2:
Fax:

Számlázási cím
Település:
Kerület:
Közterület neve (pl.: Kossuth):
Közterület jellege (pl.: utca, út, tér, köz, sgt. stb.):
Házszám:
Épület:
Lépcsőház:
Szint (fszt, emelet):
Ajtó:
Irányítószám:
Ország:


Ellenőrző kód (írd be az alábbi cellába ezt a kódot):
  
Aktiváló e-mail újraküldéseHa már regisztráltál, de nem érkezett meg az aktiváló e-mail, akkor itt kérheted annak újraküldését. Előtte ellenőrizd a postafiókod SPAM szűrőjét ill. mappáját is, hátha oda került a levél!

Ha tényleg nem kaptad meg, akkor írd be a regisztrációkor megadott e-mail címed, és amennyiben talál a rendszer rögzített adatot (tényleg regisztráltál), akkor ismét elküldésre kerül az aktiváló levél.

e-mail cím:

Ha a regisztráció óta több mint 7 nap telt el, a regisztráció törlésre került. Ilyenkor újra kell regisztrálni, azaz login nevet választani és az e-mail címet megadni itt.Jelszóemlékeztető:Ha már regisztrált partner vagy, és aktiváltad is a regisztrációd, de elfelejtetted a jelszavad, segít a jelszó helyreállítás: add meg a login neved, vagy a regisztrált e-mail címed, és a rendszer elküldi a belépéshez szükséges adatokat az e-mail postafiókodra.

Login név vagy e-mail cím:
Információk

  • Csak aktivált felhasználói státusz esetén lehet jelszó emlékeztetőt kérni. Ha egy regisztráció még nincs befejezve (aktiválva), nem használható a szolgáltatás, "nincs ilyen felhasználó" lesz a hibaüzenet.


Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.