login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




High-end kategóriás Popcorn Hour lejátszó októbertől


[2013-09-04]

Ugyan nem a korábbi várakozások szerint, 2013 első negyedévében, de csak lesz high-end kategóriás Popcorn Hour lejátszó. Bár a szakma a Dune HD Pro-ról találgat évek óta, a Syabas pedig csak tavaly ősszel ígért idénre egy csúcs lejátszót, úgy tűnik, ők meg is csinálták. A-410 Pro néven, A-400 alapokon, de immár a hangzás és a tápellátás terén is high-end megoldásokat alkalmazva érkezik idén ősszel az 1000 EUR-s árkategróiába minden idők legkomolyabb Popcorn Hour médialejátszója.

Részletes hírünk a PopcornHour.hu oldalunkon, kérünk minden Popcorn forgalmazó partnerünket, weboldalán hivatkozzon a cikkre, és mielőbb hívja fel rá vevői figyelmét!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.