login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology RS214 a kínálatban


[2013-09-06]

Bár a gyártói oldalon még nincs nyoma, ma megérkezik az első Synology RS214-es RackStation, amely az RS212 modellt váltja, mostantól folyamatosan rendelhető lesz. A legújabb és továbbra is egyetlen kétlemezes 1U magas rackes NAS-nak még minden paraméterét mi sem ismerjük, de angol adatlapja letölthető a Marketing oldalunkról. Ez alapján egy új, lebegőpontos arritmetikával is ellátott 1,2 Ghz-es CPU-t kapott (vélhetően még takarékosabb lesz), és megjelent rajta az USB3.0-ás csatlakozó is. Javult az írási sebessége (60-ről kb. 70 MB/sec-ra), míg az olvasás továbbra is valahol 100 MB/s fölött lesz. Nem cserélhető ezonban már az alaplap a frontpanelon keresztül – vélhetően nem igen volt szükség erre a funkcióra a termék megbízhatósága miatt.

Kérünk minden Synology-forgalmazónkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba az RS214-et, és vegyék le az RS212-t (illetve az RS2212+/RS2212RP+ modelleket, ha még nem tették volna meg)!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.