login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Dune HD árváltozások, hírek


[2013-10-17]

Ahogy erről legutóbbi viszonteladói találkozóink során beszámoltunk, a Dune HD európai disztibúciója új kezekbe került. A korábbi német cég helyett a Mede8er értékesítését is végző holland partnerünk lett a kizárólagos disztributor (illetve mi is visszakaptuk a kizárólagosságot Magyarországra). Az ő árképzésüknek megfelelően a mai naptól változnak az aktuális Dune HD termékek árai nálunk is. Így felfelé módosult a TV-102W, a TV-303D és az Air ára, olcsóbb lett viszont a Base 3D, a QWERTY és a TV-tuner. Kérünk minden viszonteladónkat, ellenőrizze a webshopban az új árakat és azok alapján korrigálja saját árlistáját!

Többen érdeklődtek már a Dune HD Connect lejátszóról, de még sem árat, sem pontos dátumot, sem a gyári oldalon láthatónál részletesebb specifikációkat nem tudunk ezzel kapcsolatosan. Amint megkapjuk ezen infókat, rendelhetővé válik majd a webshopban. Ami jelenleg ismert számunkra: a következő Dune HD szállítmány várhatóan október 30-án érkezik Hollandiába, elméletileg abban már lesz a Connect-ből is. Így leghamarabb november első hetében érkezhet hozzánk új Dune HD csomag, addig az éppen elfogyott Base 3D is hiánycikk, de a többi termékből még van elegendő készletünk.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.